Dari KL ke Kuala Perlis

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by XploR, Sep 15, 2010.

By XploR on Sep 15, 2010 at 12:30 PM
  1. XploR

    Senior

    Joined:
    May 1, 2006
    Messages:
    388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dari Jemapoh ke Manchester! eh. hehe

    erk saya nak tanya ni sapa biasa naik bas dari KL ke Kuala Perlis. Agak2 dalam brapa jam dan bas apa dan dari Hentian Putra ada?
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by XploR, Sep 15, 2010.

    1. idan
      idan
      rasanya banyak bus yg turun di k.perlis.. another option, bus kangar.. and turun di persimpangan ke k.perlis. tapi perlu tunggu/panggil teksi plak ke k.perlis. Kalo dari KL ke k.perlis..normally 5 - 6 jam bergantung pada driver bus. Kalo perlu bantuan.. contact aku. Umah aku tak jauh dari k.perlis and a.star.
    2. PinguSpy
      PinguSpy
      bukan dari KL ke Perlis 8jam ke?
      aku dulu penah gk duduk berseri,perlis...

      skang tingal dkt kulim,kedah...
    3. KevinKeyween
      KevinKeyween
      8 jam.. Standard tu..
      Wei pingu.. Taktau pun kau org perlis... Geng ar ni.. Aku duk arau... :D
    4. PinguSpy
      PinguSpy
      dulu la time aku kecik.. sejak lahir sampai darjah 4 je... :D...
      tp aku lahir dekat kedah.. now menetap di kedah balik
    5. idan
      idan
      tengok driver gak pingu. and kalo malam hari.. shahab perdana --> KL 5 jam saja. siang hari mungkin lagi lewat.
      @kevin. arau ka.. aku kerpan.. jalan putera.
    6. PinguSpy
      PinguSpy
      iye mmg tgk driver gk...
      yg x boleh belah.. aku slalu balik dari KL ---> KULIM/KEDAH = 8JAM!!!!(kalau naik bas cap ULAT)..
      kalau bas Plusliner/Tranasional .. stdet 4-5 jam je
    7. miekof
      miekof
      Aku dok naik bas dari aloq staq ke KL dalam 5 jam tu time tengah malam la.. kalo dari Perlis rasanya 6 jam kalo time malam, sbb bas dari perlis akan pergi ke aloq staq dulu pastu baru gerak ke kl.

      @Idan: hang dok kerpan ka bro.?? Berjiran kg la kita weii..
    8. XploR
      XploR
      hoh. Sib baik aku beli tranasional. Katenyer 6-7 jam. Jauh gak ye sane. Aku nak naik feri g langkawi nun agak2 sempat tak. Aku bertolak 9 pagi, konon nak tengok pemandangan, kena jalan jem padan muka aku. Feri takda malam kan?
      Last edited: Sep 17, 2010
    9. tuan
      tuan
      sempat kot feri last kol 7 kot aku ada kat kuala perlis ..jalan jem abis
    10. idan
      idan
      @xplor ..pemandangan apa tengah highway. Tapi sempat kot.. feri last pkul 7 kalo tak salah.
      @miekof mmg jiran la.. ada masa jom lepak.
    11. XploR
      XploR
      pemandangan lepas abis highway tula... haha.
    12. hirman
      hirman
      2 tahun dulu pernah naik bas 2 tingkat pergi kuala perlis.Harga sama dengan bas setingkat tapi yang xsama adalah kerusi lebih kecil..
    13. miekof
      miekof
      Bleh ja bro.. bleh kongsi2 ilmu nnti:D

    Share This Page

Share This Page