Dapatkan laptop percuma sekarang

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by euphsys, Jun 24, 2006.

Share This Page

  1. euphsys

    freshman

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    NOTEBOOK PERCUMA

    Nak dapatkan notebook percuma ?? .. . Bagaimanakah caranya ??
    Anda hanya perlu promosikan produk Acer dari Canadian Business.. Cepat dapatkan nya!!..

    Caranya mudah sahaja:-
    Anda perlu mempromosi kepada 18 orang kawan dan kenalan anda melalui laman web ini.

    Langkah-langkahnya:-

    1. Daftar melalui alamat referrals saya http://notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=708075

    - Selepas itu, anda akan di linkkan ke laman web Canadian Business GustoNetwork. Di sana anda perlulah daftarkan diri anda. Selepas daftar, anda akan diberi referrals dgn mengklik No Thanks. Just continue to notebook.GustoNetwork.com

    2. Lepas tu klik pada menu (tab) referrals (di bahagian atas selepas anda daftar). Klik pada sponsor search engine, kemudian klik link kembali ke GustoNetwork. Kemudian, anda akan dapat lihat URL atau link Referral anda seperti di sisi kanan notebook tu...

    3. Kemudian, promosikan link URL anda yang diperolehi dari langkah 2 kepada 18 orang teman anda mengenai produk notebook Acer ini. Hanya 18 orang sahaja, membolehkan anda layak memilikinya.

    4. Selepas 18 orang telah mendaftar melalui alamat referrals anda, anda bolehlah memesan Notebook Acer Travelmate dan ia akan dihantar terus ke alamat rumah anda.

    Selamat mencuba... semoga hasrat kerajaan supaya setiap rumah memiliki sebuah komputer tercapai.

    wasalam


    Peringatan: (Mungkin anda berasa tidak masuk akal dengan hanya mendapatkan 18 orang, anda layak menerima sebuah laptop yang berharga ribuan ringgit secara percuma. Perlu diingatkan, setiap syarikat antarabangsa mempunyai cara tersendiri bagaimana mereka ingin memperkenalkan produk mereka kepada pelanggan mereka. Lagi pun, anda tidak perlu membayar walau satu sen pun, semuanya percuma
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. zinedine

    Senior

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    939
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Kalau saya daftar, saya akan dapat referrel link.pastu sebarkan cari 18 org utk daftar bawah saya. Lepas tu yg 18 org ni pun akan dapat referrel link pastu sebarkan cari jugak 18 org lagi utk daftar bawah dia.

    Saya dpt laptop Acer apabila terdapat 18 orang mendaftar bawah saya. Lepas tu yg 18 org bawah saya tadi tu kalau nak dapat laptop percuma macam saya, dia pun kena daftarkan 18 orang bawah dia..hmmmmm...sekali imbas nampak macam sistem piramid cuma tak gunakan duit tapi guna laptop.

    Kaya jugak syarikat tu nak bagi laptop free je kat kita. Kita tak payah bayar apa-apa cuma kena sebarkan referrel link kat orang smpailah dapat 18 orang..hmmmmm..ini sistem baru nih..kalau difikirkan balik,terlalu ramai orang yg dia nak kena bagi laptop free..Tak munasabah. Tak logik.

    Saya pernah dapat emel spam yg macam ni, yg mendakwa boleh beri laptop percuma. Ianya tiada beza dgn spam skim piramid cuma yg ini spam skim laptop percuma jer..2x5 jer.................
     
  5. metana21

    Senior

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    418
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Salah satu tak tik diaorg nak dapatkan email kita...

    pernah tengok iklan

    100000 alamat email USD$XX
    dan lain lain lagi...

    jadi email yg diaorg dapat akan di jual untuk tujual marketing ...
     
  6. Dzul

    Newbie

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    18 org tu just refer jer ke dapat laptop?kalo macam tu memang tak logik..tapi kalo 18 org tu beli laptop,kita dapat free satu,yang tu logik la,mcm komisen la jugak.. :?
     
  7. rahmaan

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Messages:
    278
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    [​IMG]
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. laptop percuma

    ,
  2. laptop percuma 2016

    ,
  3. cara dapat laptop percuma

    ,
  4. percuma laptop 2016