Dapatkan Harga Emas Termurah Di Sini!

Discussion in 'Lain-Lain' started by whizzkid, Mar 21, 2011.

Share This Page

  1. whizzkid

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum,

    Dengan lafaz Bismillah, dengan ini kami lancarkan DINAR EMAS MEKAH & SRI AYU GOLD BAR keluaran syarikat SRI AYU FINE GOLD SDN. BHD.. Kedai emas kami, iaitu Kedai Emas Sri Ayu merupakan rangkaian kedai emas bumiputra Melayu Islam yang terbesar di Negeri Kelantan.

    Kadar spread (buy & sell) hanya serendah 6%.

    Berikut merupakan harga kami:-

    [​IMG]

    Di bawah saya attach gambar dinar emas yang dinyatakan..

    Dinar emas ni dinamakan DINAR EMAS MEKAH..

    DINAR EMAS MEKAH
    [​IMG]

    SRI AYU GOLD BAR
    [​IMG]

    CERTIFICATE
    [​IMG]

    Layari http://www.pelaburan-emas.com/ @ http://www.sriayu.com atau hubungi kami di talian 013-3534956 (Ammar) atau email myon9business @ gmail.com untuk maklumat lanjut..

    Contact Number : 013-3534956(Ammar)
     
    #1 whizzkid, Mar 21, 2011
    Last edited: Jun 14, 2011
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Daus_F

    Newbie

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro, kalau boleh, bagi pic yang sekali dengan certificate. need more details on this gold.
     
  5. whizzkid

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Certificate tak siap lagi.. Insya' Allah weekend ni dijangka siap sekali denga gold bar..

    Kalau dah siap nanti saya attach kat sini.. ;)
     
  6. mesol

    Senior

    Joined:
    Oct 11, 2006
    Messages:
    533
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    bro, xde official website ker?
     
  7. rahzabiz

    Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    menarik...
     
  8. whizzkid

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ade tapi tak siap lagi, banyak lagi yg nak kena settle.. Certificate pon x siap lagi.. lucu lak rasanya emas dah siap tapi cert x siap lagi.. hehe..
    Goldbar (999.99) insya' Allah dijangka siap akhir minggu ni.. Harga insya' Allah lagi menarik dari gold bar yg lain. ;)
     
    #6 whizzkid, Mar 22, 2011
    Last edited: Mar 22, 2011
  9. shuth

    Senior

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Messages:
    2,874
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    berapa harga beli pula?
    harga update daily atau hourly?
    kaedah pembelian pula bagaimana?
     
  10. Ida

    Ida
    Newbie

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    berapa berat emas ni?
     
  11. adalia_82

    Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro, KEDAI EMAS SRI AYU SDN. BHD kat area mana, bole bg alamat lengkap? tq
     
  12. mesol

    Senior

    Joined:
    Oct 11, 2006
    Messages:
    533
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    bro, kalau nak jual emas kne cepat reply. harga emas daily bertukar..
     
  13. whizzkid

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Harga beli (spread rate) sama macam yg saya nyatakan, kurang 5% daripada harga kami jual.. Saya dah update 1st post, saya dah letak harga beli..

    Harga update sehari sekali iaitu dalam jam 8-10 pagi jika hari tersebut harga emas tidak jatuh atau naik secara mendadak.. Akan tetapi, jika ada penurunan atau lonjakan yang melampau pada petang pada hari yang sama, harga akan diupdate sekali lagi pada hari tersebut

    Kaedah pembelian buat masa ini COD di area gombak atau rawang atau di kedai Cawangan kami di Kelantan(Pasir Mas, Tanah Merah, Pasir Puteh) & Terengganu (Jerteh).. Untuk penghantaran selain dari kawasan yg dinyatakan masih difikirkan lagi..


    1 Dinar seberat 4.25g
    Gold bar minimum berat 5g.. tapi yang ni tak siap lagi...

    Berikut merupakan lokasi kedai2 emas kami..

    JERTEH, TERENGGANU
    (Sebelah Kedai Kain Honyi)

    PASIR MAS, KELANTAN
    (Depan Bank Islam Pasir Mas)

    TANAH MERAH, KELANTAN
    (Depan pasaraya Beegar)

    PASIR PUTEH, KELANTAN
    (Depan Sek. Keb. Lelaki @ Sebelah Klinik Fatimah)

    KUANTAN, PAHANG
    (Jalan Mahkota)

    KUALA KANGSAR, PERAK
    (Jalan Dato` Maharaja Lela, Bawah Lembah)

    Buat masa ini, bagi cawangan kedai, hanya kedai emas di lokasi Jerteh, Pasir Mas, Pasir Putih & Tanah Merah sahaja yang mempunyai bekalan emas ini..

    Ok dah update... Btw, kalau nak cepat dapatkan emas2 ni, boleh terus hubungi saya di talian 013-3534956 (Ammar).. terima kasih..
     
  14. whizzkid

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Alhamdulillah.. Gold Bar telah pun siap sepenuhnya..

    Berikut merupakan harga kam pada hari ini (25/03/2011)..
    Ketulenan emas ini adalah 999.99%

    Harga terbaik dari ladang.. :-bd
    [​IMG]
    gold-bar.png
     
    #12 whizzkid, Mar 25, 2011
    Last edited: Mar 25, 2011
  15. Faiz Shafie

    Senior

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    4,318
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Ni boleh pergi la..dah dekat dengan rmh saya ni..
     
  16. rahzabiz

    Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    menarik....

    cuma pasaran masih terhad area tertentu sahaja.
     
  17. mesol

    Senior

    Joined:
    Oct 11, 2006
    Messages:
    533
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    saya pi singgah pasir mas la, dekat dh tu ngan umah
     
  18. whizzkid

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    You are most welcome.. :D


    Yup, pasaran masih terhad.. So far kami dah approach beberapa dealer/agent dari PB & seem mereka berminat sebab komisyen yang lebih tinggi daripada PB.. :)

    insya' Allah akan berkembang ke seluruh Malaysia lama kelamaan..

    Datang jangan tak datang bro.. :D
     
  19. adalia_82

    Newbie

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    brapa modal yg diperlukan utk jd dealer
     
  20. whizzkid

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Boleh PM atau contact saya di talian 013-3534956 (Ammar) untuk perbincangan lanjut. Kalau betul2 berminat boleh contact segera coz sekarang ni ada 3 orang yg mintak nak jadi ejen tunggal kami.. Tapi mereka masih tidak memberi kata putus..

    Kalau mereka sudah memberi kata putus, anda terpaksa direct kepada mereka & komisyen anda, mereka yang tentukan..
     
  21. rahzabiz

    Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    PB tu apa?
     
  22. whizzkid

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Public bank or yang lebih tepat merujuk kepada dealer Public Gold Sdn. Bhd.. :)
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. kedai emas sri ayu pasir puteh