Danok syurga dunia hanya RM200 semalam untuk seorang bidadari!!!!!!!!!!!!!!!!

Discussion in 'Sembang Umum' started by mamatpenang, Jan 24, 2010.

By mamatpenang on Jan 24, 2010 at 8:09 PM
  1. mamatpenang

    Active

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,393
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    assalamualikum semua

    pernah dengar danok siam

    tempat paling terkenal bagi warga perlis ,kedah dan bukit kayu hitam

    awas ia adalah tempat yang berbahaya

    untuk pergi ke danok anda hanya perlu ikut highway dari alor setar sehingga ke penghabisan highway hingga nampak

    Thailand

    sebaik sahaja langkah masuk

    anda telah berada di negara baru

    anda dah tak ada di Malaysia dah tapi di Thailand

    memang best tempat tue boleh terus ke hadyai dan bangkok

    untuk sesiapa nak buat biz ebay memang banyak barangan murah murah fizikal anda boleh dapati

    tapi ayam pakai kasut faham faham la bercambah disekeliling anda hanya RM200 semalam anda boleh sewa bagaikan isteri hanya dalam tempoh sehari

    ikut anda tapi Thailand memang best kerana barang kat sana power juga kereta kereta sana mackup lagi ganas lagi cantik pada kereta kita

    juga jalan mereka bukan macam kita berlubang semua smooth cantik best

    jangan lupa pi Thailand memang best

    [​IMG]

    insyaalllah destinasi saya selepas ini medan indonesia
     
    #1 mamatpenang, Jan 24, 2010
    Last edited: Jan 24, 2010
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Sembang Umum' started by mamatpenang, Jan 24, 2010.

    1. mamatpenang
      mamatpenang
      ada tak sesiapa di wc pernah pegi danok
    2. paklong
      paklong
      bidadari .............? itu pemandu lori.......... ke neraka.
    3. mamatpenang
      mamatpenang
      nak tahu lepas boarder siam beberapa langkah saja masuk thailand anda akan tahu apa dia bidadari yang saya maksudkan
    4. Syedz
      Syedz
      adeh, aku tak penah melangkah keluar dari Malaysia lagi..
      ingat nak keluar, lepas ni nak bwat pasport la...
    5. Dogol
      Dogol
      saya biasa ke BKH (bkt kayu hitam), ziarah saudara yg kerja di sana sbage buruh cuci

      gak perlu paspot, cuma semakan i/c & boot kenderaan perlu dibuka....

      jika niat ke sana mau brniaga atau shoping, bagus banget.
    6. mamatpenang
      mamatpenang
      kalau betul nak pi danok kontek aku ja k
    7. faezil
      faezil
      hahahaha.... ayam pakai kasut... baik punya perumpamaan
    8. oakenfold
      oakenfold
      danok tu kotoq la bro....hishh....orang bawa kontena ja singgah ctu...barang2 pun x banyak sgt dkt danok tu...medan utk org msia meniaga pun dah tak banyak brg mcm dulu2....org luaq ja pi danok kalau local prefer padang besaq n hatyai....danok tu apa barang...hehe..

      p/s la ni changlun pun dah ada mall...jgn lupa pekena nasi kandaq pokok ceri dkt pekan changlun tu...kalau petang kena mee rebus dgn mee goreng dkt public bank changlun...siokkk...
    9. budakpandai
      budakpandai
      macam-macam lerr...
    10. supanoob
      supanoob
      eh mamatpenang, takkan pasal "dah umur 26 tapi masih belum ada girlfren" sampai nak ke Dannok untuk merasa 'kawin' tau le duit boleh kibas2, jgn le buat keje gitu..

      Harap2 jgn le buat kjeje gitu ye.Lelaki bujang kalau pergi sorang atau sesama geng bujang, memang itu le kerojenye, sebab tu lah Allah suruh jauhi zina. (bermula dari mata, turun ke hati (nafsu) ). Kalau nak berjalan jugak, bawak family supaya terhindar dari godaan yg kuat tu. Tambah2 baru 26 ni, dan kau pulak jenis takde 'titik noktah' and/or "komar".

      p/S: kenapa keraguan ni timbul? sebab dia buleh tau harga ayam tu. Takkan saja2 tanya kut, sebab kalau lalu je lorong tempat demer 'bekerja' akan ada 'pimp' yg jaga, dan bila senuym je kat diorang, memang agak sukar nak lepas kan diri sampailah ayam tu di bawak balik ke bilik hotel...
    11. Zairi Zaidi
      Zairi Zaidi
      camera apa pakai besau sgt gambar tu
    12. wangfm
      wangfm
      Bagi saya bidadari yg betul takkan ada nilainya.
    13. mamatpenang
      mamatpenang
      la kalau danok tak dak apa try la jalan masuk situ kang terkejut katak plak
    14. code7
      code7
      dah penah gi Danok dan belah Kolok, Thailand.. aku just shopping barang je situ.. tapi di Pantai Nara mmg best dia punya sotong/ikan bakar , somtam special.. gler punya murah.. hanya RM10 leh makan besar dkt 6 org.. huhu...
    15. kaiba910
      kaiba910
      Betul ke ade makan murah? Nak try gak :D
    16. wangfm
      wangfm
      Makan besar untuk RM10, bagus tu.
    17. mamatpenang
      mamatpenang
      jom danok ramai ramai nasi pun best siakap tiga rasa nasi beras siam memang best wa cakap lu
    18. Faizal
      Faizal
      tah mende bkk thread ni
      kalo best sgt pi la duk thailand tu
    19. mamatpenang
      mamatpenang
      la nak promote thailand pun tak leh ka

    Share This Page

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. danok thailand pelacur

    ,
  2. perempuan danok

    ,
  3. amoi danok

    ,
  4. danok pelacuran,
  5. photo pelacur danok,
  6. pelacur murah,
  7. cewek danok,
  8. pelacur danok,
  9. pengalaman thailand pelacur,
  10. danok thailand cewek