1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Danok syurga dunia hanya RM200 semalam untuk seorang bidadari!!!!!!!!!!!!!!!!

Discussion in 'Sembang Umum' started by mamatpenang, Jan 24, 2010.

Share This Page

  1. mamatpenang

    Senior

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 1 / -1
    assalamualikum semua

    pernah dengar danok siam

    tempat paling terkenal bagi warga perlis ,kedah dan bukit kayu hitam

    awas ia adalah tempat yang berbahaya

    untuk pergi ke danok anda hanya perlu ikut highway dari alor setar sehingga ke penghabisan highway hingga nampak

    Thailand

    sebaik sahaja langkah masuk

    anda telah berada di negara baru

    anda dah tak ada di Malaysia dah tapi di Thailand

    memang best tempat tue boleh terus ke hadyai dan bangkok

    untuk sesiapa nak buat biz ebay memang banyak barangan murah murah fizikal anda boleh dapati

    tapi ayam pakai kasut faham faham la bercambah disekeliling anda hanya RM200 semalam anda boleh sewa bagaikan isteri hanya dalam tempoh sehari

    ikut anda tapi Thailand memang best kerana barang kat sana power juga kereta kereta sana mackup lagi ganas lagi cantik pada kereta kita

    juga jalan mereka bukan macam kita berlubang semua smooth cantik best

    jangan lupa pi Thailand memang best

    [​IMG]

    insyaalllah destinasi saya selepas ini medan indonesia
     
    #1 mamatpenang, Jan 24, 2010
    Last edited: Jan 24, 2010
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. mamatpenang

    Senior

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 1 / -1
    ada tak sesiapa di wc pernah pegi danok
     
  5. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bidadari .............? itu pemandu lori.......... ke neraka.
     
  6. mamatpenang

    Senior

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 1 / -1
    nak tahu lepas boarder siam beberapa langkah saja masuk thailand anda akan tahu apa dia bidadari yang saya maksudkan
     
  7. Syedz

    Senior

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    5,310
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    adeh, aku tak penah melangkah keluar dari Malaysia lagi..
    ingat nak keluar, lepas ni nak bwat pasport la...
     
  8. Dogol

    Newbie

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    430
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya biasa ke BKH (bkt kayu hitam), ziarah saudara yg kerja di sana sbage buruh cuci

    gak perlu paspot, cuma semakan i/c & boot kenderaan perlu dibuka....

    jika niat ke sana mau brniaga atau shoping, bagus banget.
     
  9. mamatpenang

    Senior

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 1 / -1
    kalau betul nak pi danok kontek aku ja k
     
  10. faezil

    Senior

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    6,951
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    hahahaha.... ayam pakai kasut... baik punya perumpamaan
     
  11. oakenfold

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    danok tu kotoq la bro....hishh....orang bawa kontena ja singgah ctu...barang2 pun x banyak sgt dkt danok tu...medan utk org msia meniaga pun dah tak banyak brg mcm dulu2....org luaq ja pi danok kalau local prefer padang besaq n hatyai....danok tu apa barang...hehe..

    p/s la ni changlun pun dah ada mall...jgn lupa pekena nasi kandaq pokok ceri dkt pekan changlun tu...kalau petang kena mee rebus dgn mee goreng dkt public bank changlun...siokkk...
     
  12. budakpandai

    Senior

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    1,928
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    macam-macam lerr...
     
  13. supanoob

    Senior

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    594
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    eh mamatpenang, takkan pasal "dah umur 26 tapi masih belum ada girlfren" sampai nak ke Dannok untuk merasa 'kawin' tau le duit boleh kibas2, jgn le buat keje gitu..

    Harap2 jgn le buat kjeje gitu ye.Lelaki bujang kalau pergi sorang atau sesama geng bujang, memang itu le kerojenye, sebab tu lah Allah suruh jauhi zina. (bermula dari mata, turun ke hati (nafsu) ). Kalau nak berjalan jugak, bawak family supaya terhindar dari godaan yg kuat tu. Tambah2 baru 26 ni, dan kau pulak jenis takde 'titik noktah' and/or "komar".

    p/S: kenapa keraguan ni timbul? sebab dia buleh tau harga ayam tu. Takkan saja2 tanya kut, sebab kalau lalu je lorong tempat demer 'bekerja' akan ada 'pimp' yg jaga, dan bila senuym je kat diorang, memang agak sukar nak lepas kan diri sampailah ayam tu di bawak balik ke bilik hotel...
     
  14. Zairi Zaidi

    Newbie

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    2,228
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    camera apa pakai besau sgt gambar tu
     
  15. wangfm

    Newbie

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bagi saya bidadari yg betul takkan ada nilainya.
     
  16. mamatpenang

    Senior

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 1 / -1
    la kalau danok tak dak apa try la jalan masuk situ kang terkejut katak plak
     
  17. code7

    Senior

    Joined:
    Dec 31, 2005
    Messages:
    1,858
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +14 / 0 / -0
    dah penah gi Danok dan belah Kolok, Thailand.. aku just shopping barang je situ.. tapi di Pantai Nara mmg best dia punya sotong/ikan bakar , somtam special.. gler punya murah.. hanya RM10 leh makan besar dkt 6 org.. huhu...
     
  18. kaiba910

    Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Betul ke ade makan murah? Nak try gak :D
     
  19. wangfm

    Newbie

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    1,235
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Makan besar untuk RM10, bagus tu.
     
  20. mamatpenang

    Senior

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 1 / -1
    jom danok ramai ramai nasi pun best siakap tiga rasa nasi beras siam memang best wa cakap lu
     
  21. Faizal

    Senior

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    1,031
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    tah mende bkk thread ni
    kalo best sgt pi la duk thailand tu
     
  22. mamatpenang

    Senior

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 1 / -1
    la nak promote thailand pun tak leh ka
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. pelacur danok

    ,
  2. perempuan danok

    ,
  3. harga pelacur danok

    ,
  4. seks di danok,
  5. awek danok,
  6. awek danok thai,
  7. pengalaman urut di danok,
  8. danok best tak,
  9. hotel paling cantik di danok,
  10. pakej pekan danok