1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Dana Untuk OKU memulakan / memperbesarkan perniagaan

Discussion in 'Sembang Umum' started by Badruzamani Bin Azmi, Feb 14, 2007.

Share This Page

  1. Badruzamani Bin Azmi

    Senior

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    772
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8 / 0 / -0
    Salam bahagia,

    Khusus kepada semua OKU,
    Kerajaan Malaysia dah meluluskan dana untuk golongan OKU untuk memulakan perniagaan / membesarkan perniagaan sedia ada.

    Sila dapatkan borang di blog saya di sini. (Saya minta maaf kerana tidak dapat bercerita panjang kerana masa terlalu suntuk sepanjang pagi ni).

    Jadi, saya minta bantuan dari ahli - ahli WC yang mempunyai kawan, kenalan, ahli atau sesiapa sahaja (tidak kiralah cacat apa dan mempunyai kad OKU), tolong war - warkan pasal ni (atau print borang tu dan suruh mereka isi. Borang ini juga boleh didapati di Jabatan Tenaga Kerja berhampiran anda).

    OKU yang ingin memohon pinjaman ini perlu mengisi borang B dan menyediakan kertas kerja permohonan pinjaman (panduan membuat kertas kerja itu ada dalam lampiran A).

    Seboleh - bolehnya hantar borang ini pada hari KHAMIS, (15 FEBUARI 2007). Sila hantar borang permohonan anda beserta Kertas Kerja Perniagaan ke Jabatan Tenaga Kerja yang berhampiran dengan anda. (Suntukkan ? :) Jangan risau. Anda ada peluang lagi kerana dana ini adalah peruntukan dalam RMK9 (5 tahun). Take your time. Tapi, jangan lewat sangat ;))

    p/s - Dana ini adalah dalam tempoh 5 tahun. JANGAN LEPAS PELUANG INI. KHUSUS UNTUK OKU (Orang Kurang Upaya) SAHAJA
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. taiping_online

    Senior

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    harap2, dana tu dpt.lah membantu diorang dalam menjalani kehidupan seharian...
     
  5. surfaddict

    Senior

    Joined:
    May 31, 2006
    Messages:
    2,065
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    bagus ni, tak silap saya dulu ada baca kat forum lain pasal insan OKU yg bukan sahaja kena tipu tp menghadapi masalah mencari keje di forum bicarajutawan kot. Maybe boleh promote di sana juga.
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. pinjaman oku

    ,
  2. peluang perniagaan untuk oku

    ,
  3. dana untuk oku

    ,
  4. bantuan pinjaman perniagaan oku,
  5. bantuan oku berniaga,
  6. bantuan oku perniagaan,
  7. bantuan perniagaan untuk oku,
  8. pinjaman oku berniaga