cerita panas di malam hari yang dingin!!!

Discussion in 'Sembang Umum' started by najmi ahmad, Jun 22, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. najmi ahmad

    Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam semua warga wc..

    hai..

    Saya ada satu cerita panas nak kongsi dengan semua..
    kejadian ini berlaku pada malam td lebih kurang pukul sepuluh lebih..

    tetapi saya tiada masa itu jadi saya x boleh nak cerita apa..kalaw korang ak taw klik kat bawah lah yer..

    klik sini
    link bawah sekali..sudah di ceritakan dan di video kan sekali..
    mmg best video nie...mengimbau malam2 akan datang..he he he:cool:
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. ilhamputra

    Newbie

    Joined:
    Nov 29, 2007
    Messages:
    1,757
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    la.ingat ape tadi.cam nak promote je
     
  5. engshahrul

    Senior

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    2,464
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    Promote jomjadiboss, mmg panas..
     
  6. najmi ahmad

    Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    boleh promote di forum atau pown di facebook...
    mmg trafik tinggi di kedua2 tempat nie bro...

    bro dah down load???kalaw belom cepat2 la download dan register secara percuma dan trus menjana komisen..
    http://rkurl.com/maujadiboss:D
     
  7. laser

    Newbie

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    kat sini mane bleh promote..nak promote bukak la thread kat WTS..
     
  8. kaiba910

    Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2006
    Messages:
    3,528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Errr bro, kalau nak promote kene pegi WTS. Bayar 2 USD je
     

ibeli4u

Share This Page

Thread Status:
Not open for further replies.