31/12/2015

Buku dan Projek Terbaru Chef Li

Discussion in 'Sembang Umum' started by smartusaha, Apr 1, 2008.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

 1. smartusaha

  smartusaha
  Expand Collapse
  Active

  Joined:
  Dec 8, 2005
  Messages:
  3,780
  Likes Received:
  32
  Trophy Points:
  48
  Gender:
  Male
  Ratings:
  +32 / 0 / -0
  Saya tak ada apa-apa kaitan dgn Chef Li.

  Cuma nak kongsi berita untuk mereka yg belum tahu.

  Saya harap, ramai yg ambil peluang ni yg mana projek terbaru Chef Li adalah dikhususkan untuk anak-anak Islam. Nama projek tu ialah Darul Tijari. Kiranya ia adalah kampus khas untuk training untuk bidang masakan dan keusahawanan. Selain masakan, bidang pertanian, peruncitan dan penternakan juga disediakan.

  Asas pendidikan di kampus ni adalah keAgamaan di mana dimasukkan modul asas Tahfiz dan diniah. Boleh rujuk pamplet di bawah:

  [​IMG]

  Dan berikut pula adalah buku Dr. Rusly yg ke-5 yg bertajuk "Aku Tak Nak Miskin".

  [​IMG]

  Syabas dan tahniah dengan jutawan Melayu Islam ini dengan projek ini. Dan sama2 lah kita doakan projek ini berjaya melahirkan anak-anak Islam yang maju dan sukses dalam bidang perniagaan, keusahawanan, berjati-diri, beriman dan bertaqwa.

  Untuk buku dia tu, saya dah habis baca. Ada masa nanti saya ulas. Masa seminar yg saya join dulu, dia kata, duit2 dari seminar dan bengkel sebahagian besar dia laburkan untuk pelajar2 di institut dia dan juga projek2 seperti yg terbaru ni.

  Kepada anda yg ada anak2 yg tak berjaya melanjutkan pelajaran di pengajian tinggi, atau kurang minat dalam akademik, mungkin boleh mencuba peluang ini. Dah tiba masanya kita kembalikan kegemilangan Islam dalam bidang perniagaan dan keusahawanan.

  Pamplet di atas saya dapat melalui pos. Mereka hantar. Sebenarnya anda boleh dapatkan berita2 terkini secara percuma dari mereka. Hantarkan nama dan alamat ke 012-5578916. Apa2 jadual seminar, bengkel dan kursus akan dihantar terus ke rumah anda.

  Sumber Lain: Darul Tijari

  Wassalam.
   
 2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.