BOOST INCOME PPC | FBLikes | Google+1 | Stumbleupon dgn SeductiveX V3

Discussion in 'Produk Digital' started by azlanhussain, Mar 30, 2012.

Share This Page

  1. azlanhussain

    Senior

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    [​IMG]

    Ali ada website memancing. Ramai pembacanya datang dari search engine. Malangnya income AdSense tak banyak. Tetapi sekarang bila pasang godaan SX di site, income beliau mula melonjak naik.

    Lee menjual SIM card murah-murah. Beliau ada buat sales page nya sendiri. Tapi dah berbulan-bulan sales ciput saja. Promote gila-gila, peluhnya banyak, incomenya tarak. Tetapi sekarang bila mula buat review gempak tentang produk beliau di blog, promote blog dan pasang godaan SX, ramai gila peminat FB nya, dan jualan SIM card beliau mula meletup-letup.

    Vicky sangat kreatif melukis. Beliau mula kongsikan kreativiti beliau di fanpage FB, tapi malangnya susah betul nak buat orang singgah dan minat akan hasil usaha beliau. Tetapi sekarang sejak beliau promote fanpage beliau melalui godaan SX yang beliau tumpangkan di blog kawan beliau yang sangat popular, mencanak-canak orang masuk, dan meminati beliau. Tak lama selepas itu, beliau sudah jadi begitu popular.

    Rahayu suka menulis. Beliau lontarkan semua idea tulisan beliau di blog. Minat penulisannya disukai teman-temannya terutama sekali tulisan-tulisan tentang fantasi seramnya. Walau pun ramai yang suka, dan banyak cara telah beliau gunakan untuk mempromosi blognya, tapi tak pernah beliau merasa kunjungan seramai lebih 1000 orang sehari. Tetapi sekarang sejak beliau letak godaan SX di blog nya, kehadiran pelawat telah datang dengan mendadak sekali melebihi apa yang beliau impikan terutama sekali dari pelawat-pelawat Stumbleupon.

    Siva seorang pilot, dan suka berblog berkenaan perjalanan hidupnya menggunakan blogspot. Di masa lapang, beliau suka menghabiskan masa merayau-rayau di Internet, membaca cerita-cerita di pelbagai blog. Beliau lebih gemar membaca cerita-cerita yang ada banyak FB Likesnya atau google+ nya atau Stumbleupon likesnya. So beliau mula terfikir, alangkah baiknya kalau penulisan-penulisan di blog beliau sendiri mempunyai peminat sedemikian rupa. Sure ramai orang yang lebih confiden nak baca. Tetapi sekarang beliau tak berangan-angan lagi. Hampir semua post-post blog beliau yang menarik, sudah ada ramai yang likesnya sendiri. Dari report Google Analytic pun menunjukkan jumlah pembaca yg stay lebih lama jugak sudah semakin meningkat.

    Wong buat website jual ikan peliharaan. So nak kasi ramai orang datang beliau cuba teknik promote website melalui FB. So beliau guna satu servis yang provide exchange/tukaran FB likes. Beliau beranggapan semua yang menyertai servis FB likes exchange seperti itu sudah tentu akan meningkatkan likes untuk website beliau. Dan dengan itu sudah tentu akan dapat mendatangkan lebih banyak pengunjung ke website beliau. Malangnya ia hanya indah khabar dari rupa. Jumlah likesnya memang la banyak, tapi yang datang ke site dari FB boleh kata langsung tak ada. Tetapi sekarang sejak beliau buat fanpage untuk website beliau dan selalu update dengan info berkenaan pelbagai tips, panduan, pantang-larang dan bermacam-macam lagi berkenaan ikan peliharaannya, dan kemudian beliau promote website beliau menggunakan godaan SX, pengunjung dari FB sudah semakin ramai. ​


    Itu merupakan sebahagian dari senario bagaimana SeductiveX boleh diapplikasikan.. sekarang cuba lihat apa pula kata sebahagian dari pengguna-pengguna SeductiveX sejak lebih 3 tahun yang lalu...

    [​IMG]




    Apa itu SeductiveX?

    SeductiveX ialah satu sistem yang dikendalikan oleh server kami yang mana pengguna hanya perlu setting mengikut apa yang dimahukan dan kemudiannya meletakkan satu script khas di website. Dengan script ini ia akan menggoda pengunjung website tersebut untuk click apa sahaja yang dimahukan seperti yang disetkan awal tadi. Setakat ini SeductiveX boleh digunakan untuk klik iklan (PPC/PTC/Affiliate/CPA dll), Facebook likes, Google+1, Stumbleupon stumble dan Twitter follow.




    Berikut adalah serba ringkas bagaimana SeductiveX digunapakai:

    [video=youtube;Fgxm7jXTLE4]http://www.youtube.com/watch?v=Fgxm7jXTLE4[/video]

    [video=youtube;eyUCAGRPN58]http://www.youtube.com/watch?v=eyUCAGRPN58[/video]





    Untuk semua ini, berapakah harganya?

    Anda boleh pilih untuk menggunakan SeductiveX dalam bentuk:

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     

    Attached Files:

    #1 azlanhussain, Mar 30, 2012
    Last edited: Nov 19, 2012
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. azlanhussain

    Senior

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    -reserve for Q&A-
     
  5. HarimauMalaya

    Newbie

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    198
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Bro Azlan,untuk Seductive X version 3 bila bo leh start running???xsabor nak menggoda.. :)
     
  6. bertong

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hohoho..ini suda baguss ini..mau juga torai ba
     
  7. azlanhussain

    Senior

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Plannya sekali 1 april nanti. Tapi kalau I larat I kasi awal... :)
     
  8. paragon

    Newbie

    Joined:
    Feb 25, 2012
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro azlan...
    maknanya kalau org beli yg version 2 tu, dia akan dpt upgrade ke version 3 ni secara automatik dan free of charge ke?
    thanks...
     
  9. azlanhussain

    Senior

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Yup pembeli2 sebelum2 ni dapat FREE upgrade sepanjang hayat. Malah pembeli baru v3 nanti pun akan dapat FREE upgrade sepanjang hayat jika dia beli yg lifetime tu ($200) :)
     
  10. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    yeah!! 1 April.. Jgn April FOOL bro.. :p
     
  11. azlanhussain

    Senior

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Boleh jadi gak :D
     
  12. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    =))
    sure ramai mengamuk.. :D
     
  13. azlanhussain

    Senior

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    OK2 surrender... I memang dah siap, tapi nak kena tunggu I lancarkan thread v3 nya. Now dah lancar... rasanya dah ok la tu 1st Apr. :)
     
  14. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    2 hari lagi.. :D
    Masa plancaran mungkin sy di P.Pinang.. :D
     
  15. azlanhussain

    Senior

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Tak pe kat mana pun anda berada, selagi ada Internet walau hanya untuk beberapa minit, selagi tu SX blh di arah untuk bekerja :) Selebihnya tido je :D
     
  16. tmwwtw

    Newbie

    Joined:
    May 7, 2007
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    lama lagi ke upgrade? jgn april fool dah ler, hehe... :)
     
  17. azlanhussain

    Senior

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Kita dah beritahu kat site, 12 midnight 1st April kan :)
     
  18. paragon

    Newbie

    Joined:
    Feb 25, 2012
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    nasib baik sempat beli yg v2 punya... hehe
    ingat nak try usha2 link yg bro azlan beri tu
    tapi tgh upgrading pulak smpi tgh mlm ni... hehehe
     
  19. nimosy87

    Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    871
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terbaik bro.. nasib baik dah adda.. cuma tak guna...
     
  20. fire4

    Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    takpe bro azlan pelan2 yang penting v3 berjalan lancar,.. dah stopkan dulu traffic...
     
  21. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    :D

    sempat juga sy countdown rupanya.. :))
     
  22. fbiotai93

    Newbie

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    244
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    wakak..akhirnya dapat jugak SX kui3 beli time last last minute miahaha...RX Fullversion And SX Sudah Ada..woot...
     

ibeli4u

Share This Page