>>> Bonus TeknikFBO <<<

Discussion in 'Aff Bonus!' started by wanmus, May 7, 2012.

Share This Page

  1. wanmus

    Senior

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    1,762
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    salam sahabat im semua..

    semua tahu yang teknik FB ads tengah digilai ramai untuk menjana wang tambahan.
    masalah fb ads ni dah lama dan macam-macam teknik diperkenalkan..

    yang terbaru iaitu TeknikFBO atau Teknik Facebook Ads Optimization

    [​IMG]

    jadi saya nak berikan bonus terbaik kepada sahabat IM semua
    yang beli TeknikFBO ni menggunakan link affiliate saya iaitu:

    [​IMG]
    [​IMG]

    BUKAN ITU SAHAJA

    Jika anda pilih pakej 2 atau 3,
    saya tambah lagi pakej webhosting 500MB setahun PERCUMA!


    Jadi:

    1- Jika anda beli TeknikFBO pakej 1 (RM67)
    BONUS anda akan terima: set AkuMahuJadiKaya!

    2- Jika anda beli TeknikFBO pakej 2 (RM97) atau pakej 3 (RM197)
    BONUS anda akan terima:
    a) set AkuMahuJadiKaya!
    b) Webhosting 500MB setahun!


    Bagaimana nak dapatkan dan nak tau detail?

    Klik ke http://akumahujadikaya.com/dapat-percuma.html

    *saya juga ada terangkan apa yang sebenarnya ada dalam set teknikfbo ni..
    semak di http://akumahujadikaya.com/dapat-percuma.html
     
    #1 wanmus, May 7, 2012
    Last edited: May 7, 2012
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. db2

    db2
    Newbie

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bonus yg menarik bro... sdg dipertimbangkan... :)
     
  5. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    bagilah free beberapa gig di hosting jomhosting...hehhehe
     
    • Like Like x 1
  6. asasindino

    Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    1,385
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    hehe, terbaekk
     
  7. db2

    db2
    Newbie

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Hehe... saya sokong! :D
     
  8. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Bonus ni untuk pakej yang mana yek :)
     
  9. wanmus

    Senior

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    1,762
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    ok sebab permintaan, saya bagi pakej 500MB percuma.. :)
    so bonus

    1) eBook Aku Mahu Jadi Kaya
    2) pakej webhosting di JOMHosting.NET pakej 500MB untuk setahun

    *bagi teknikFBO pakej 2 atau 3 sahaja.

    so macamana? dapatkan segera di http://akumahujadikaya.com/dapat-percuma.html

    limit kepada 10 orang sahaja!
     
    #7 wanmus, May 7, 2012
    Last edited: May 7, 2012
  10. wanmus

    Senior

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    1,762
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    pakej 1 (RM67) - Bonus set untuk eBook AkuMahuJadiKaya
    pakej 2 & 3 - Bonus set eBook + Hosting 500MB setahun

    so macamana? dapatkan segera di http://akumahujadikaya.com/dapat-percuma.html

    limit kepada 10 orang sahaja!
     
  11. DwenRasid

    Newbie

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tahniah... terbaik dari ladang....
     

ibeli4u

Share This Page