[BONUS] Jom Upgrade ke WC Premium..

Discussion in 'Aff Bonus!' started by fuhhh™, Jan 2, 2012.

Share This Page

  1. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    [​IMG]

    Upgrade WC Premium

    [​IMG]


    Apa Kelebihan Menjadi Ahli WC Premium?

    Antara kelebihan serta manfaat yang diperolehi oleh ahli WC Premium ialah :

    Untuk memudahkan anda memahami tentang manfaat yang akan diperolehi
    sebagai seorang ahli WC Premium, sila ke
    http://www.wangcyber.com/wcpremium/.


    Segalanya di terang di http://www.wangcyber.com/wcpremium/.



    Baiklah, sekarang jom tengok tawaran daripada saya.

    [Lihat tawaran saya di post kedua ( skrol ke bawah )]



    Sudah lihat tawaran saya di bawah?


    Berminat? Baiklah, sekarang follow step di bawah.


    Ada soalan atau kemusykilan? Tanya di thread ini atas terus PM saya di
    http://www.wangcyber.com/forum/aff-bonus/aff-bonus/priva...=newpm&u=40162

    Terima kasih.


    Ps: Yuran yang dikenakan untuk Upgrade ke WC Premium cuma RM97 sahaja SEUMUR HIDUP dan setelah terima rebet dari saya, bermakna anda cuma perlu melabur sebanyak RM77 sahaja.
     
    • Like Like x 1
    #1 fuhhh™, Jan 2, 2012
    Last edited: Apr 17, 2012
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Meh lihat bonus-bonus saya dulu! Konfem tertarik!

    BONUS

    [​IMG]
    1. Rebet RM20!
    -- InsyaAllah anda akan terima rebet tersebut secepat mungkin!

    [​IMG]

    2. PERCUMA segala produk di www.panduankunci.com/temps/ beserta lesen PLR!
    -- Dengan lesen PLR ni, anda boleh jualnya semula dan jana keuntungan 100%! Anda juga boleh translate ke Bahasa Melayu, KAYAAAA!

    [​IMG]



    BONUS TAMBAHAN +++.


    54 Ebook PLR BM + 26 Artikel Affiliate + 17 Artikel IM

    [​IMG]
     
    #2 fuhhh™, Jan 2, 2012
    Last edited: Jul 16, 2012
  5. ezord

    Newbie

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    533
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bonus terbaekkk nih...thanks bro support WC :)
     
  6. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Rasanya sebelum ni pun bro fuhh ada offer untuk upgrade WC Premium kan
     
  7. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    welcome.. Ramai yang baru masuk WC, so eloklah kalau saya offer bonus kepada mereka yang upgrade ke WC Premium :)

    Yaa, sebelum ni pun saya ada offer tapi dah tutup yang dulu tu so saya buka semula sebab ramai lagi yang belum upgrade termasuk bro ;)
     
  8. najmi ahmad

    Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terbaik ni...
    memang berhajat nak upgrade..
    pm saya bro!
     
  9. Wan Haffiz

    Newbie

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    550
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    fuhh mantop lah..
    ambe seksa bile inbox asyik full..keh3..:)
     
  10. zalnet

    freshman

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Menarik...
     
  11. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    menarik... teringin juga nak upgrade... tggu bonus yg menarik mcm ni la.. hehe.. :)
     
  12. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Masih valid ke bonus ni TT?
     
  13. Judin

    Newbie

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Masih ada lagikah :)
     
  14. shafiq

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2011
    Messages:
    746
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Teringin nak upgrade....:D
     
  15. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Still valid. Jom pakat upgrade ke WC Premium. Space inbox beriban, nak open thread WTS free ja, bila-bila ja boleh open, n then dapat diskaun untuk beriklan (banner and sticky thread)
     
  16. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Terbaik...
    jom Upgrade... :D
     
  17. blankoguy85

    Newbie

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    angg dh layak upgrade tu masta
     
  18. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Keke...
    dah upgrade, tggu bro shuth tukar status je.. :D

     
  19. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Status bro dah transform kepada WC Premium. Tahniah :D haha. Thanks bro sebab upgrade under saya.
     
  20. Fiz Azqa

    Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2012
    Messages:
    127
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    masih wujud boh? camner nk buat... ingat nk upgrade jugakla
     
  21. blankoguy85

    Newbie

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    1,940
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aderr special bonus kerr upgrade bawahh boss... :D
     
  22. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yaa, masih wujud. :)

    Follow step di bawah.

    Code:
    1. Klik link ini - [url]http://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1492[/url]
    
    2. Masuk sini - [url]http://www.wangcyber.com/wcpremium/order.html[/url]
    
    3. Isikan maklumat pembayaran anda di borang tersebut.
    
    4. Tunggu pengesahan oleh Tuan Shuth.
    Tak faham boleh tanya sampai faham ;)

    ya, saya bagi bonus seperti di bawah..

    BONUS

    [​IMG]
    1. Rebet RM20!
    -- InsyaAllah anda akan terima rebet tersebut secepat mungkin!

    [​IMG]

    2. PERCUMA segala produk di www.PLRof2011.co.cc beserta lesen PLR!
    -- Dengan lesen PLR ni, anda boleh jualnya semula dan jana keuntungan 100%! Anda juga boleh translate ke Bahasa Melayu, KAYAAAA!

    [​IMG]
     
    #20 fuhhh™, Mar 1, 2012
    Last edited: Mar 2, 2012

ibeli4u

Share This Page