1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

BOMMM!! Fanpage Niche Islamik Untuk Diletgo [LIMITED]

Discussion in 'Free Report & Domain & Website' started by FaqimiFauzi, Mar 27, 2012.

Share This Page

  1. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum wbt..

    Saya nak letgo beberapa Facebook Fanpage Niche Islamik.. HOT NICHE!!

    UPDATE 29 Mac

    https://www.facebook.com/BismillahirahmanirahimYaAllah [67,937] RM1500
    https://www.facebook.com/UstazMukaBuku [14,252] RM700
    https://www.facebook.com/Allah.Muhammad.Islam.my [5,823] RM300 SOLD OUT
    https://www.facebook.com/Allah.Is.Always.With.Me [3,064] SOLD OUT

    Harga adalah TETAP dan berdasarkan 1st come, 1st serve..

    Tujuan saya nak letgo fanpage-fanpage diatas disebabkan kekangan masa.. :(
    Saya xleh nak uruskan masa untuk handle fanpage-fanpage tersebut disebabkan sibuk dengan pelajaran


    Saya pernah menjadi Top Affiliates Quran Digital pada akhir tahun 2011 dengan bantuan fanpage diatas.. :D
    Alhamdulillah, dengan mempromosikan aff dan sambil menyebarkan dakwah ianya amat membantu saya..

    Butiran pembayaran:-

    Maybank - Ahmad Faqimi Mohd Fauzi -164810092407
    CIMB - Ahmad Faqimi Mohd Fauzi -03030004404201
    Emelkan ke: mukabukunetwork@gmail.com

    FAKTA: Fanpage Niche Islamik Paling Tinggi Nilainya Berbanding Niche-Niche Lain

    P/S: Harga Fanpage sentiasa meningkat dan bakal terus meningkat disebabkan akan bertukar ke Timeline dan ianya akan membawa banyak keuntungan melalui perubahan terbaru ini.

    Syukran Jazilan >:D<
     
    #1 FaqimiFauzi, Mar 27, 2012
    Last edited: Mar 31, 2012
  2. Loading...


  3. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Wah da approve.. Terima Kasih Mod..

    Ade beberapa orang yang dah PM saya nak Booked.. tp sy cuma ambil 1st come, 1st serve.. :D
     
  4. bertong

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ha cepat rembat..
     
    • Like Like x 1
  5. putera izman

    Newbie

    Joined:
    Jan 1, 2012
    Messages:
    314
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    perh ni ada duit boleh rembat ni..
     
    • Like Like x 1
  6. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Hehehe.. rembat jgn x rembat bro.. :)
     
  7. Muhamad Rizuan

    Newbie

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    644
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Cek PM..terima kasih..
     
    • Like Like x 1
  8. paragon

    Newbie

    Joined:
    Feb 25, 2012
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro, yg like tu targetted ke atau mcm mana?
    sbb tgk org yg tulis kat wall tu mcm ada je yg luar dr malaysia...
    TQ
     
  9. nonon

    Newbie

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    570
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wah...kalau lah ada duit...
     
  10. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Fanpage yang https://www.facebook.com/BismillahirahmanirahimYaAllah ni Internasional Like bro.. tp Fans Malaysia paling ramai..

    Hehehe.. satu fanpage da di grab.. cepat jer.. :D
     
  11. Muhammad Halimi

    Newbie

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mantop neyh
     
    • Like Like x 1
  12. Muhammad Halimi

    Newbie

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kalau ada duit kena rembat =P
     
  13. Muhammad Halimi

    Newbie

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Testing123453252
     
  14. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Jumlah LIKE semakin meningkat dengan Pantas dan harganya berkemungkinan juga akan meningkat :)
     
  15. kenshihimura

    Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sy tgk ada tricks2 tertentu yg ,membuatkn Like semakin meningkt, selain Like yg natural :) spt kt web mukabukunetwork.com tu n fb apps nyer...menarik2 :)
     
  16. jebon

    Newbie

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wahh..fanpage memang layan habis kalau nk traffik tinggi
     
  17. iezat

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    2,425
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Perghhh MANTOP sehhh
     
  18. iezat

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    2,425
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Canggih tu...

     

ibeli4u

Share This Page