Boleh Percaya ke Software ROBOREX ni?

Discussion in 'Online Stock & Forex' started by khairul6355, Jun 26, 2009.

By khairul6355 on Jun 26, 2009 at 9:55 AM
  1. khairul6355

    freshman

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Hi kekawan,

    Ada sesiapa yg dah guna ROBOREX ni, boleh tolong highlight skit pasal prestasinya ?
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Online Stock & Forex' started by khairul6355, Jun 26, 2009.

    1. pedagangIT
      pedagangIT
      tidaqk faham ...apa yang dimaksudkan tu...
    2. khairul6355
      khairul6355
      Software autoforex yg diberi nama ROBOREX, sya bg link dia ni http://www.roborex4u.premium.ws

      Boleh percaya ke ?
    3. kickingadwords
      kickingadwords
      forexautopilot lebih hebat dari mana2 robot forex...
    4. engshahrul
      engshahrul
      Sy ada, guna skjp tp rugi jugak. Dia x fully automatik. Kene buy secara manual, dan roborex closekn apabila dpt untung atau rugi yg kita set kn.
    5. Danz07
      Danz07
      forexautopilot tu camne pulak...
    6. engshahrul
      engshahrul
      yg ni aku x tau. Aku prnh guna roborex je, tu pun x puas hati.
    7. MQA
      MQA
      jgn pcy kat autopilot nie..
      kalau betul diorg leh wat beriban2 dgn autopilot..kenapa kena jual benda tu?..
      kenapa x bg je..kira amal sedekah..
      ada akan ckp..'dude, diorg letak harga supaya org value benda tu, benda2 free mana ada org nak hargai'..
      yeah right..thts bull..
      nak aku cdgkan benda yg lagi baik dr autopilot?..
      1.paper trading at least 3 month
      2.latih nafsu and disiplin ko dlm masa 3 bulan tu
      3.then if ko leh wat constant profit dlm 3 bulan tu, baru ko leh main real money
      4.always keep in your mind..no instant/easy money

      happy trading
    8. danish6363
      danish6363
      maybe ko punya cadangan tu leh terima MQA..cuma kalau pakai robot nie....walaupun automatik buy or sell..kena tengok gak...silap-silap kena margin call...
    9. wellfxsystem
      wellfxsystem
      bergantung pada website
      kalau website tu ada forum,em!!boleh percaya coz ada topik
      perbincangan!cth paling senang=
      http://www.jacksenweb.com/index.php?ref=wellter
      lagipun saya juga guna robot tu!dan website ni bukan sekadar jual robot malahan ada pakej tambahan!
      panduan
      ebook
      forexsignal
      dan byk lagi!(susah nak bagitau la)
      lawat saja lah!

      p/s:jgn risau coz pemorum sana suma faham melayu!
    10. wellfxsystem
      wellfxsystem
      autoforex bukannya sistem EA(EXPERT ADVISOR)
      expert advisor biasanya akan buka trade buy/sell secara automatik!
      kalau nak EA yg sesuai layarilah http://www.jacksenweb.com/index.php?ref=wellter
      kalau ada yang tak faham pasal konsep EA ni boleh tanya ahli forum jacksenweb!dorang suma rajin menolong!
    11. wellfxsystem
      wellfxsystem
      open demo acc!
      paper trading dah ketinggalan and ko xkan dapat follow forex kalau pakai paper trading
      yalah kan sekarang zaman dah berubah dunia sudah maju
      apa guna komputer?
      register demo acc bukannya nak kena byr!
      just download terminal trading!open demo acc kat terminal tu jugak!yg penting internet on!

      ish2
      kalau nak download trading terminal pergi je laman web
      http://www.liteforex.org free aje pun!bukannya nak kena byr!
    12. sah119
      sah119
      tak perlu risau coba saja di demo account dahulu kalau bagus baru lah dapat kan ,coba guna satu lagi dan cuba lihat dahulu kan boleh

      www.freewebs.com/etuaiforex/
    13. untung
      untung
      Tuan punya produk kata ia
      berfungsi secara automatik..
      Kita perlu lihat duit masyukk je..
      Sangat dasyat sekali..
      Seram pun ade...
    14. cikaje
      cikaje
      rasa2nye ini salah satu email yang nak menipu .dan ini berdasarkan pengalaman sendiri membeli kit roborex ni..
      apa yg diberi tak seperti yang di war2kan..pastu bila htr email nak buat pertanyaan, dia buat senyap je tak nak menjawab..

      apa nak buat..salah sendiri...tapi tak sangka la..nak menipu pun guna agama..cerita pegi sembahyang lar..

      baru gak la saya ter pk..kalu dia dah ada sampai 19 juta dlm akaun, buat apalah nak mintak gak 79 hinggit tu ek..nyesal..nyesal..
    15. cikaje
      cikaje
      demo acc kat roborex tu dah ok..masalahnye tak dapat nak link ngan real acc..pastu dia kata takyah kuar duit pun...masalahnye..manual nye x de, so ..pk la sendiri..
    16. engshahrul
      engshahrul
      Ya betul. Roborex mmg x bleh percaya. Manual sgt ringkas, 1 page je. guna roborex tetap rugi.
    17. zudierahman
      zudierahman
      ni adalah artikel yang betul. jika ada autopilot, takkan dia nak jual robot tu. sebab jika dengan robot tu dia dah cukup kaya (spt yang dicakap dalam laman web tu la), wat per nak citer2 kat orang.. senang citer, bandingkan pendapatan yang dia dapat dengan forex (spt dalam laman web dia tu) dengan harga jualan robot forex tu...kita boleh trace ada yang dia cuba selindung..
    18. Traders
      Traders
      ---Deleted---
    19. masterbadin
      masterbadin
      Aku pun kena!!! hangus RM79. Aku tak berani pakai sebab bila guna strategy test hancur!!! Allahamdullillah... satu pengajaran buat aku!!!:rolleyes:

    Share This Page

Share This Page