1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

[BEST WRITING SERVICE!!!] Penulisan Artikel, Terjemahan, Website/Blog Content

Discussion in 'Servis / Perkhidmatan' started by faris_jayz, Dec 3, 2011.

Share This Page

  1. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua warga WC...


    [​IMG]


    Adakah anda sedang tercari-cari seseorang untuk menulis atau menterjemah artikel anda? Jika ya, anda memang berada di tempat yang betul, pada masa yang tepat!


    Nama saya ialah Faris Rashid, saya mempunyai pengalaman hampir 3 tahun dalam bidang freelance writing sejak 2009. Saya juga merupakan seorang bakal guru Bahasa Inggeris. Saya telah menulis untuk ramai client terutamanya dari luar negara.

    Kebetulan, saya agak free sekarang daripada kerja-kerja menulis di luar. Jadi, saya rasa eloklah jika saya membantu rakan-rakan di WangCyber pula. Kepada anda yang berminat untuk mendapatkan professional writing service pada harga yang berpatutan, jangan lepaskan peluang ini!​


    Berikut adalah antara servis penulisan yang saya tawarkan:



    1. Proofreading (Memperbetulkan grammar, sentence structure, etc.) :

    - RM5/500 words [HOT OFFER!!!]

    2. Translation:

    - Dari BM ke BI: RM20/500 words
    - Dari BI ke BM: RM20/500 words

    3. Writing:

    - Penulisan artikel: RM25/500 words
    - Rewriting: RM20/500 words

    4. Website/Blog Content:

    - Attractive website/blog content + research: RM25/500 words

    [​IMG]



    TEMPAH SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT! SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!!



    *PS: Tawaran ini adalah bagi mereka yang betul-betul serius untuk mendapatkan artikel berkualiti sahaja.
    *PPS: Mereka yang tidak serius tidak akan dilayan kerana kekosongan adalah terhad pada satu-satu masa.
    *PPPS: Harga tawaran ini bakal dinaikkan (atau ditutup terus) pada bila-bila masa jika tempahan terlalu banyak diterima.



    NOTA: Servis yang ditawarkan adalah professional. Semua artikel yang dihasilkan adalah terjamin kualitinya dan merupakan 100% unik serta lulus Copyscape, boleh digunakan di mana-mana sahaja terutamanya di EzineArticles.com. Semua artikel juga akan disemak terlebih dahulu daripada sebarang spelling error/grammatical error sebelum dihantar kepada anda.


    **Jika anda mempunyai sebarang soalan atau ingin membuat tempahan, bolehlah PM ataupun email saya di elle.cavier[at]gmail.com
     
    #1 faris_jayz, Dec 3, 2011
    Last edited: Feb 16, 2012
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Thanks admin/mod! Dh live rupanya... :)
    So, spe2 yg memerlukan writing servis, PM sy cepat sbb kekosongan adalah terhad...
     
  5. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kekosongan masih ada...spe2 yg perlukan khidmat professional menulis artikel unik, rewrite artikel atau translate artikel dengan harga yang berpatutan, silalah buat tempahan sekarang sebelum saya menjadi semakin sibuk dengan tempahan2 yang diterima! ;)
     
    #3 faris_jayz, Dec 3, 2011
    Last edited: Dec 3, 2011
  6. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Tawaran yang menarik ni :)
     
  7. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bagus ............
    dah ada orang kita buat service ni .
     
  8. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tu la, sy tgk xramai yg bt servis ni kt dlm...rmai buat kt luar (international)...sblm ni pon sy bt kt luar...bru skg nk try kt dlm plk... :)
     
  9. Bizstudent

    Newbie

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    589
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Terbaik TT. all the best! :)
     
  10. mustaqim

    Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    689
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    artikel dan blog content + research dalam bm boleh buat x TT? kalau boleh pm saya...
     
  11. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Insyaallah bole...try check PM...tq...
     
  12. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Time kasih... =)
     
  13. naqiu002

    Super Senior

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +17 / 0 / -0
    Bump! :)

    p/s: dari bkl cikgu untuk bkl cikgu :)
     
  14. Kobot Dauni

    Newbie

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    212
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Dalam blog content ada berapa keyword?
     
  15. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Owh...haha...thanks! :D
     
  16. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Seeloknya target 2-3 keyword sahaja dalam blog content of 500 words...keyword density plk seeloknya 2-4% per 500 words...
     
  17. Idil Ikhwan

    Newbie

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    552
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Mcm kenal je awk ni...bkan ke kite roommate dlu? haha... :p
     
  18. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Haha...sempat lg ko ni kn... ;)

    Dah2...pg promote ko pnye thread tu... :D
     
  19. Idil Ikhwan

    Newbie

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    552
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    haha,,,sempat lgi,,,da ad yg beli sorg ak punya thread,,tp yg pliknya transaction paypal dia xdpt di kesan,,,xkn pnipu kot?
     
  20. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Eh, bia btol? Try check skli lg ngn dia. Suruh dia print screen transaction details.
     
  21. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ok, sy dah dpt beberapa tempahan dri ahli2 WC...jadi, klu ade lg yg nk order lepas ni, sila PM sy terlebih dahulu atau just anta email ke elle.cavier[at]gmail.com untuk konfemkan sama ada masih ada kekosongan.

    Terima kasih kepada semua yg berminat. Insyallah saya akan berikan servis yg terbaik buat anda! =)
     
  22. faris_jayz

    Newbie

    Joined:
    Feb 5, 2010
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tempahan masih dibuka tetapi kekosongan dah xbnyk.

    Buat mereka yg masih berkira-kira sama ada nk order ataupun tidak, terpulang kepada anda.

    Servis yg saya tawarkan adalah professional.

    Klu anda rasa harga yg saya tawarkan masih mahal, anda boleh cari servis2 mcm ni di luar. Paling banyak anda akan jumpa adalah writer-writer dri India, Pakistan dan Bangladesh.

    Saya rasa susah kalau anda boleh jumpa tawaran semurah ini daripada writer yg berpengalaman dan established yg menawarkan servis yang betul2 berkualiti. Lagipun, tak ramai rakyat Malaysia yg buat servis writing ni.

    Offer ni mgkn tak lama sebab sy akan jadi busy dengan order dri luar dua tiga hari lg.

    So, buatlah pilihan yg terbaik untuk diri anda! =)
     

ibeli4u

Share This Page