Besi Kuning dan Delima Merah

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by znizam30, Oct 13, 2008.

By znizam30 on Oct 13, 2008 at 12:32 PM
  1. znizam30

    znizam30
    uix_expand uix_collapse
    Newbie

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ade x sesape yang ade info pasal besi kuning atau delima merah?
     
  2. Loading...


Sub-Categories: This article has no sub-categories

Share This Page

Comments

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by znizam30, Oct 13, 2008.

    1. Han
      Han
      apa yang saya tahu, besi kuning bila orang tembak kita tak kan kena. hehe...
      wujud ke besi kuning ni?
      delima pula, boleh cari. tapi mahal...
    2. znizam30
      znizam30
      ermmm...betul ke tembak x kena?
      setau saya kite jadi kebal kalau pakai besi kuning nih...
      anyway thanx for ur opinion...
    3. nadieyaa05
      nadieyaa05
      ehmmm...leh tau nak watpe ngn brg kebal ni?
    4. dilemma
      dilemma
      Err.. Kalau besi kuning atau delima merah untuk kebal.. Saya tak tau.

      Tapi kalau baju kalis peluru saya tau. Memang kebal ooo.. Cuma kene hati-hati sket laa.. Tembak kat badan memang takder apa-apa. Tembak kat kepala tengok.... Berderai terus!

      Tapi apa-apapun.. Ajal maut di tangan Tuhan. Pakai la barang kebal macam manapon. Kalau Tuhan kata mati.. Mati jugak. Masa tuh amalan jer la yang jadi bekalan.

      Ish, seram la plak! Banyak dosa saya nih. Hurm..
    5. abdfatah
      abdfatah
      nak kebal taknak bagi kena tembak kaaa...? nape?
    6. rwan
      rwan
      hehe.... ganti besi kuning tu dengan tembaga ;)
    7. amirol
      amirol
      Bro pegi cek kat mistikitems.blogspot.com

      Kat situ banyak input tentang barangan mistik yang bro mau.
    8. mysinar
      mysinar
      cari tauhid (akidah) dalam hati lagi bagus dari cari besi kuning nie.. besi kuning kena kuar duit.. cari tauhid, besi kuning pun tak jalan.. rentikanlah..
    9. kodin
      kodin
      besi kuning = besi berani ke??

      nasi briyani lagi sedap :D membuat org terbaring lps mknnya :D
    10. syniezam
      syniezam
      Ni amalan org Islam ke wei? Rasulullah s.a.w. sendiri xkebal.. (patah gigi baginda time perang)..kita lak sibuk nak kebal.
      aku rase cari menda lain la wei..kat sini sume org sibuk nak cari duit...ko sibuk nak jd kebal.. ape kate ko cari duit gak..haha.
      hadui..

      Na'uzubillah....
    11. wgn_white
      wgn_white
      Ko fikir murah-murah ke harganya?

      Untuk pengetahuan sajalah...

      Nak test ketulenan, kena ready RM1,000.00

      Nak beli?

      Readylah RM 3 ~ 5 Juta...

      Delima plak, nak test readylah jugak RM1,000.00

      Nak beli?

      Readylah RM 500 ribu ~ 3 juta...

      Nak pakai apa?
      Proses buat duit?
      Tak guna, itu semua tipu...
      Nak kebal? Nanti hidup susah, rezeki pun "kebal" gak ngan kita, tak leh tembus...

      Satu lagi, bila ko ada besi kuning, ko akan sentiasa jadi buruan org2 yg nak besi kuning tu jugak...

      Tinggalkan saja hobi tu...
    12. jiymanh
    13. nadieyaa05
      nadieyaa05
      ehmm...ni utk informasi sahaja....kalau sapa2 ade ilmu kebal n nak buang tp tak tau nak wat camne.....? Ada penyelesaiannya....
      1) korang kene bartaubat dulu....
      2) baru la cari penawar....mengikut kaedah Islam..

      nak tau penawarnya? leh tinggalkan komen kat blog sy, nnti sy tlg jwbkan... :)
    14. matt dha
      matt dha
      buat pengetahuan znizam30 harga untuk batu delima merah rm77 shj besi kuning rm177..mmang banyak khasiat,lifetime warranty :) bawa jumpa ustaz yang ada amalan atau tuan guru untuk pengesahan jgn bawa jmpa bomoh..

      pm me..
    15. ijamidayu
      ijamidayu
      Pangeran nie. Budak juai murah jerk.. :)

      tak tau apa tujuan bro kita.. Terus senyap jerk...
    16. wgn_white
      wgn_white
      Kat Sarawak ada memang benda-benda kebal macam ni...
      Pernah tengok ngan mata sendiri, test pun sudah sendiri pun sudah...
      Kulit je yang kebal, kalau orang tu kuat, patah jugak tulang...
      Tp time gesel pisau tu kat kulit ada rasa pedas le...

      Tembak? Wuh... Bila ikat kat ayam, ayam tetap hidup...

      Selalunya orang cari duit pakai besi kuning ni, untuk sabung ayam...

      Tp saya takda la... Saya lebih minat mantera html... Hehehe :D

      Tak kaya makan duit haram...
    17. znizam30
      znizam30
      askum....sori sumer sebab lame x online...sibuk sket la ngan keje...
      neway thanx sebab response ngan thread nih...
    18. znizam30
      znizam30
      askum...pesal sumer senyap nih?

      erk....
    19. budakbaek
      budakbaek
      sbb diorg rase ngarut je...sbnrnye ape tjuan nk cari bnde alah tU??

    Share This Page

Share This Page