Belajar Bahasa Cina Dengan Mudah

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by zuraidi, Oct 11, 2007.

Share This Page

  1. zuraidi

    Senior

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    717
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 0 / -0
    Sempena Hari Raya yang menjelang tiba ni aku nak offer 1 produk bahasa iaitu Beginner Guide To Learning Chinese + MRR

    Cara mudah bagaimana nak menguasai bahasa cina. Nak tahu lebih lanjut leh pi kat sini: Learn How to Speak Chinese

    Harga? USD2 @ RM7 je. Produk ini juga terhad untuk 30 orang sahaja!

    Boleh bayar melalui M2U sahaja. Jangan gunakan order button yang terdapat di salespage tersebut. Boleh PM aku untuk medapatkan maklumat pembayaran.

    Macam biasa, yang ada dalam list itrader aku leh dapatkan produk ni pada harga murah USD1 @ RM4

    Personal opinion: cina ni faham-faham je la .. kalu nak kutuk kita cakap cina .. kalu kita tak tau cakap cina buta-buta je kena kutuk . hehehe
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. zuraidi

    Senior

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    717
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 0 / -0
    Bagi orang pertama yang nak beli produk ini, aku akan bagi free je tapi orang tu kena beli melalui paypal.

    Aku akan transfer balik USD2 apabila success payment. Kenapa aku bagi free? Sebab yang pertama untuk minta review dan kedua nak test script 7 dollar secret version 2.6
     
  5. e-fun

    Senior

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    617
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    waahh.. btul2 berminat ni...
    eh sy dlm list awak tak ek? hehe .. lupe la.. jap nk cek..

    p/s: ayat last tu x sdap la zuraidi.. bulan pose ni..
     
  6. e-fun

    Senior

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    617
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Chop tempat pertama...
    Arkhhh xtermasuk dlm list awak.. ruginyeee...

    so ni dh masuk list.. next time ade offer k? hehehe
     
  7. hanafimd

    Newbie

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Eh bukan script 7 dollar tu dan kena ban dengan Paypal ke Zuraidi. Macam pernah baca je kat mana yek dah lupa
     
  8. zuraidi

    Senior

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    717
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 0 / -0
    bila pulak kena ban ... cuma penggunaan dier kita kena tahu la ... nak tahu lebih lanjut pasal masalah ni leh cuba download ebook ni:

    Code:
    http://rapidshare.com/files/56146571/ppb.rar.html
     
  9. biznezprepaid

    Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    991
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    best lah..
    nak try gak..
    hihi...
     
  10. zuraidi

    Senior

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    717
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 0 / -0
    aiseh semalam aku tak perasan reply ko .. jadi ko orang pertama la kalu berminat terus follow order link kat salesletter tu. Orang pertama dapat free hehe lepas ni kira leh masuk dlm list la ..


    biznezprepaid: hehe thanks. kalu berminat leh buat payment through order link dlm salespage (kalu paypal). PM jika nak bayar guna M2U ok
     
  11. e-fun

    Senior

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    617
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    dah bayar USD2..
    tapi die tak bawa ke ruang donlod secara otomatik, kenapa ya? adakah penghantaran secara manual? atau perlu lihat di emel paypal kita?
     
  12. e-fun

    Senior

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    617
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Saya cek pembayaran $2.. didapati emel penerima adalah ini.
    MyPayPal@EmailAddress.com
    Mungkin Zuraidi terlepas pandang? Cuba cek balik emel Paypal pada skrip yang di setkan untuk $7 skrip tu..
     
  13. zuraidi

    Senior

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    717
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 0 / -0
    maaf offer ini terpaksa dihentikan sementara kerana terdapat sedikit masalah teknikal. Kepada yang sudah membeli tetapi belum dapat produk sila pm aku balik.

    terima kasih.

    ps: offer seterusnya produk baru yang baru je keluar bulan oktober iaitu How to Become a Blogging Pro oleh Doug Champigny. Tunggu tawarannya!!............
     
  14. biznezprepaid

    Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    991
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    zuraidi:brapa rege produk baru u tu..??kalau berpatutan xda hal la
     
  15. skoda_gurlz

    freshman

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    masih ade la ke ebook tu...
     
  16. Karbon Dioksida

    Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hai..saye nak kalo dibuka utk dijual nanti..susah mngajar kat skolah cina nie..x paham ape deorang sembang..:confused::rolleyes:
     
  17. TheReds

    Senior

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,375
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    dah 2 tahun dah thread ni...
    website tu pun dah takde...
     
  18. aurora ice

    Senior

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    2,204
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    nak beli kat mana ek..??
     
  19. SchulzCube

    Newbie

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Cuba try check info belajar bahasa cina --> KLik Sini

    Bukan setakat boleh membantu anak-anak anda untuk belajar bahasa cina malah seluruh ahli keluarga anda termasuk anda sendiri.
     
    #17 SchulzCube, Apr 9, 2012
    Last edited: Apr 9, 2012

ibeli4u

Share This Page