Belajar Bahasa Cina Dengan Mudah

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by zuraidi, Oct 11, 2007.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. zuraidi

    zuraidi
    uix_expand uix_collapse
    Super Senior

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    716
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 0 / -0
    Sempena Hari Raya yang menjelang tiba ni aku nak offer 1 produk bahasa iaitu Beginner Guide To Learning Chinese + MRR

    Cara mudah bagaimana nak menguasai bahasa cina. Nak tahu lebih lanjut leh pi kat sini: Learn How to Speak Chinese

    Harga? USD2 @ RM7 je. Produk ini juga terhad untuk 30 orang sahaja!

    Boleh bayar melalui M2U sahaja. Jangan gunakan order button yang terdapat di salespage tersebut. Boleh PM aku untuk medapatkan maklumat pembayaran.

    Macam biasa, yang ada dalam list itrader aku leh dapatkan produk ni pada harga murah USD1 @ RM4

    Personal opinion: cina ni faham-faham je la .. kalu nak kutuk kita cakap cina .. kalu kita tak tau cakap cina buta-buta je kena kutuk . hehehe
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.