Bagus Ke Saya Buat Servis (Kahwin Gadis Bosnia Di Msia Dgn RM 1k Je)

Discussion in 'Sembang Umum' started by TheGuru, Oct 16, 2009.

By TheGuru on Oct 16, 2009 at 4:48 AM
  1. TheGuru

    Super Senior

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    UPDATE: maaf saya tidak lawati thread ni sekian lama, ni update:

    tiada masalah untuk buat servis ni, tapi lepas saya pergi lihat dan kaji, saya rasa tidak sesuai

    sbb tidak tahu latarbelakang mereka, sbb keluarga mereka tiada di Malaysia

    tapi saya dah dapat idea lagi bagus, dimana kita boleh berjumpa keluarga mereka, dan dapat gadis yg baik (apabila saya ziarah keluarga isteri saya org Morocco)

    lihat thread saya di sini:

    http://www.wangcyber.com/forum/semb...bang-umum/sembang-umum/semba...-pendapat.html[/COLOR]





    salam semua, nak minta pendapat...

    *kahwin secara sah di Msia dan tidak salahi undang-undang

    saya dpt satu info bagaimana gadis-gadis bosnia yg telah ada di Msia (cantik-cantik) 16 tahun ke 20 an yg bersedia untuk "dipetik"

    hingga tok kadi kat Msia pun ada pasang no 2 dgn gadis bosnia ni (setelah asyik nikahkan org Msia je, tok kadi pun teringin)

    dgn harga yg murah sgt, rm 1k je dan terus daftar dlm Msia,

    apa pendapat anda dari segi moral? adakah seperti jual org atau....membantu org ramai yg susah nak kahwin zaman ni (sbb belanja yg sgt mengarut)

    dan bantu gadis bosnia yg dlm kesusahan
     
    #1 TheGuru, Oct 16, 2009
    Last edited: Sep 14, 2010
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Sembang Umum' started by TheGuru, Oct 16, 2009.

  • Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. PinguSpy
      PinguSpy
      list pic gadis tersebut plz hehe cmbesh jek...
      aku pun dah b0ring ngan gadis malaysia (bukan semua) kuat kelentong huhu

      1k = 1 gal..

      4k = 4 gal wooooooo...

      besh2 :D
    2. TheGuru
      TheGuru
      dia ada interview juga, sbb tak nak org yg akhlak buruk kahwin dgn mereka, nanti teraniaya

      apa pendapat anda dr segi moral? bagus ke buat servis ni? atau buat ebook, or PLR MRR...... hu hu hu hu
    3. kekuda
      kekuda
      bahaya ni , terkandung dlm Akta Anti Memperdagangkan Orang 2007 ..
      leh kena denda RM25,000 / jel 15 tahun jika sabit kesalahan.. :)
    4. TheGuru
      TheGuru
      bro melawak kut?

      kalau tak melawak, baca first thread tu balik ya
    5. Izo
      Izo
      Kalau niat baik nak kawen aku rasa takde masalahnya di sisi agama. Amatlah digalakkan bagi mengelakkan gejala sosial daripada berleluasa. Cuma kerajaan bagi ker? Satu lagi kenape gadis2 bosnia ini nak kawen Malaysia?
    6. kekuda
      kekuda
      tak melawak ahh..
      kahwin tu mmg sah .. tapi ni terkandung dlm memperdagangkan org gak ni.. tak caye pi tanya Polis. :)
    7. PinguSpy
      PinguSpy
      buat servise mcm ade licence sah xpe kowt...
      kalau ebook untuk ajar org cara nak apply kawin ngan gadis bosnia ntah r...

      risiko kowt.... tp kalau cover ebook letak pic2 gadis bosnia yg cun kompom laku hakhak2..

      papepun banyak gak kne kaji... heher :D
    8. TheGuru
      TheGuru
      bro tak baca betul thread tu, takpelah sya anggap anda mengantuk pagi ni
      Last edited: Oct 16, 2009
    9. TheGuru
      TheGuru
      ok good, antara jawapan yg saya tunggu

      of course sah undang-undang

      ada lagi pendapat lain?
    10. kekuda
      kekuda
      konfirm aku tak ngantuk ..
      ingat senang2 ke pi kahwin pompuan bosnia , pastu ko charge harga 1k.. lesen apo ko pakai bro ? undang2 mana ko guna ?
      hehe :) ..
    11. TheGuru
      TheGuru
      soalan saya adalah seperti dlm first thread, ttg tu semua saya tak reveal lagi (kalau cara salah mesti saya tak buka thread kan?)

      pendapat lain ttg soalan sya yg berkaitan?
    12. GT500
      GT500
      Pasal undang-undang saya tak pasti,mungkin TT pasti.Saya tak tahu.

      Tapi dari segi moral,ia sangat rendah dan tidak beretika.Dari segi hukum juga saya pasti haram.Sedangkan haiwan peliharaan pun diharamkan jual beli.Maafkan saya.

      Jika saya bujang pun,saya takkan cari isteri yg ber price tag.

      Saya tak faham apa relevennya antara "buat profit 1k" dengan "membantu orang-orang dalam kesusahan berkahwin" .Sangat-sangat bercanggah niat.

      Terima kasih.
    13. TheGuru
      TheGuru
      ok good, pendapat yg bagus :)

      macam ni lah yg saya nak dgr...

      so ada 2 pendapat dah

      ada yg kata ok dan ada kata tak
    14. budakpandai
      budakpandai
      bagus jugak servis ni...lagipun orang Malaysia semakin sibuk skang...ada yang kawin lewat...ada yang malas nak cari jodoh pun...buat je the guru...

      tapi 1k tu sikit sangat...saya cadang 5 k sekurang-kurangya...baru orang yang nak kawin tu nampak serius sikit
    15. TheGuru
      TheGuru
      bro, bukisa dah dpt payment? guna 1 akaun?
    16. Izo
      Izo
      Harga yang murah RM1k tu harga apa yer? Maskahwin ker atau harga apa? Tak jelas bro. Kalau bro terang lagi detail baru nampak sket situasi ni camner...
    17. pjutawan aka mhnizam
      pjutawan aka mhnizam
      aku rasa mas kahwin ok la kan...cuba jelaskan bro mcm menarik je ni
    18. alan
      alan
      bagus ada servis sebab,,,,

      ramai warga WC masih bujang lagi :D
    19. Rez
      Rez
      Wow servis nie ok gak. Tapi, lau boleh didetaiklan lagi. Es[ecially bab kegunaan 1K tuh. Tuk tambang nk wat mari kew, tuk ape2 kew.

      Dari segi moral pulak, aq rasa atas niat. Cam pose, lau kita mandi lepas waktu zuhur ramai yang kata makruh. Tapi, atas sebab niat, status tuh boleh bertukar ke harus.

      Just remember 'Innama A'amalu bin Niat'

    Share This Page

    Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. berkahwin dengan wanita bosnia

    ,
  2. gadis moroco