Bagus Ke Saya Buat Servis (Kahwin Gadis Bosnia Di Msia Dgn RM 1k Je)

Discussion in 'Sembang Umum' started by TheGuru, Oct 16, 2009.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.
Not open for further replies.

Share This Page

  1. TheGuru

    TheGuru
    uix_expand uix_collapse
    Super Senior

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    503
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    UPDATE: maaf saya tidak lawati thread ni sekian lama, ni update:

    tiada masalah untuk buat servis ni, tapi lepas saya pergi lihat dan kaji, saya rasa tidak sesuai

    sbb tidak tahu latarbelakang mereka, sbb keluarga mereka tiada di Malaysia

    tapi saya dah dapat idea lagi bagus, dimana kita boleh berjumpa keluarga mereka, dan dapat gadis yg baik (apabila saya ziarah keluarga isteri saya org Morocco)

    lihat thread saya di sini:

    http://www.wangcyber.com/forum/semb...bang-umum/sembang-umum/semba...-pendapat.html[/COLOR]





    salam semua, nak minta pendapat...

    *kahwin secara sah di Msia dan tidak salahi undang-undang

    saya dpt satu info bagaimana gadis-gadis bosnia yg telah ada di Msia (cantik-cantik) 16 tahun ke 20 an yg bersedia untuk "dipetik"

    hingga tok kadi kat Msia pun ada pasang no 2 dgn gadis bosnia ni (setelah asyik nikahkan org Msia je, tok kadi pun teringin)

    dgn harga yg murah sgt, rm 1k je dan terus daftar dlm Msia,

    apa pendapat anda dari segi moral? adakah seperti jual org atau....membantu org ramai yg susah nak kahwin zaman ni (sbb belanja yg sgt mengarut)

    dan bantu gadis bosnia yg dlm kesusahan
     
    #1 TheGuru, Oct 16, 2009
    Last edited: Sep 14, 2010
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.
Not open for further replies.

Users found this page by searching for:

  1. saya guna blackberry passport red malaysia

    ,
  2. Cari gadis bosnia

    ,
  3. gadis bosnia di malaysia