1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

BACA NI!!! PRODUK GAMAT YANG LUAR BIASA HEBAT DARI LUXOR

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by rpizz, Aug 8, 2006.

Share This Page

  1. rpizz

    freshman

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    8) Gel gamat ini adalah produk pelbagai guna yang disyorkan untuk kegunaan seisi rumah. Gel yang diekstrak dari Gamat Emas (Timun Laut) ini memang sudah terkenal dengan orang Melayu terdahulu. Gel ini lembut dan halus. Ia diformulasikan untuk kegunaan dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Pada amnya gel ini amat sesuai untuk merawat kulit bermasalah.

    --Kegunaan--

    Masalah
    *Cara Penggunaan

    Luka pada kulit dan lepas pembedahan
    *Sapu pada bahagian luka untuk berhentikan perjalanan darah.

    Kulit melecur akibat terbakar, terkena air dan minyak panas
    *Sapu pada bahagian yang melecur.

    Sakit gigi
    *Sapu pada rongga yang sakit

    Ulser mulut
    *Sapu pada tempat berkenaan

    Kelemumur
    *Gosok pada kulit rambut dan gunakan sebagai minyak rambut.

    Hujung rambut bercabang
    *Sapu pada hujung rambut berkenaan

    Masalah wanita : keputihan dan mengetatkan vagina
    *Sapu pada vagina. Sapu mengikut arah jam. Sapu menggunakan kapas muka dgn jari setiap pagi dan petang.

    Hubungan kelamin
    *Akan diterangkan kemudian sekiranya berminat

    Mencantikan kulit muka dan mengelakkan kedutan
    *Sapu pd muka setiap hari dan tunggu sehingga kering sebelum masuk tidur. Ia akan bertindak seperti topeng muka dan esoknya gosok dgn air perlahan-lahan sehingga bersih.

    Merawat jerawat yang bengkak dan berdarah serta parut di muka
    *Sama seperti di atas. Sapu pd muka setiap hari dan tunggu sehingga kering sebelum masuk tidur. Ia akan bertindak seperti topeng muka dan esoknya gosok dgn air perlahan-lahan sehingga bersih.

    Kudis, kulit bersisik dan apa jua masalah kulit
    *Hanya sapu sahaja pada tempat yang berkenaan.

    Mencantikkan dan menegangkan payudara
    *Akan di terangkan kemudian sekiranya berminat

    Punggung leper dan tidak menarik
    *Sapu dari pangkal peha hingga ke punggung dgn urutan dari bawah ke atas. Sapu sebelum mengenakan pakaian.

    Selulit pada peha
    *Sama spt di atas. Sapu dari pangkal peha hingga ke punggung dgn urutan dari bawah ke atas. Sapu sblm pakai pakaian.

    Gel ini berasaskan air dan tidak mendatangkan kesan sampingan jika
    tertelan.
    IANYA TELAH PUN MENDAPAT PENGESAHAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN M'SIA(KKM) SERVIS PELANGGAN & MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI :

    Pengedar :Apiez Tel :0197420393 E-mail :arepiz_djb@yahoo.com

    SERTAI KAMI HARI INI :
    Kami memerlukan pengedar/usahawan full/parttime Modal kecil, pulangan hebat
    PRODUK LAIN : JELI GAMAT, SPIRULINA PACIFICA™, KRIM GAMAT, SYAMPU GAMAT, MINYAK URUT AROMATIK GAMAT, DAN BERMACAM LAGI YANG BERASASKAN GAMAT (TIMUN LAUT).[/b]
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Tahniah kepada saudara yang telah pun mengetahui keunggulan Gamat. [​IMG]
    Figure 1. Local names of commercial species of sea cucumber from Sabah. Top(L toR): boli-boli; kasut; gadol; talipan; bot-bot; legs; patola; leopard, black beauty. Bottom (L toR): susu; broam beauty (white); mother tadik; broam beauty (brown); powder; hotdog; patola; gadol; boli-boli; sandfish; tri kantos; tadik.
    Ini Timun Laut..Bukan Gamat!

    Timun Laut dari species apa yg di gunakan oleh pengeluar gamat saudara?. Menurut penyelidikan yg di buat oleh Prof. Dya Dr. Ridzuan Hashim..Ketua Penyelidik Gamat Sedunia, Hanya 4 Species Timun Laut yg sebenarnya Gamat. Salah satunya yang paling bermutu adalah Stichopus Hermanii atau dikenali juga sebagai Gamat Emas yg mana merupakan asas kepada Produk Gamat eMas. Produk Gamat eMas dikatakan lebih asli kerana 100% diusahakan oleh Bumiputra dan dengan usahasama SIRIM. Mendapat pengiktirafan Standard Mutu dan Halal dari Jakim. Tidak salah kalau saudara mencuba produk Gamat eMas.. Kerana ianya bukan sahaja untuk menjaga kesihatan kita .. malahan merupakan Perjuangan untuk martabatkan hak dan warisan bangsa kita!.

    [​IMG]
     
  5. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    [​IMG]
    Seperti minyak gamat, gel ini dipercayai berkesan ke atas luka, gigitan serangga dan ulser. Khasiat tradisional ini kini dirumuskan dalam bentuk yang suci dan bersih serta mudah digunakan.


    Kandungan:
    Ekstrak gamat yang ditulenkan, Glycerin, Propylene Glycol, Carbomer dan Air Nyah-ion.

    [​IMG]
    Sejak turun temurun air gamat telah digunakan untuk memelihara kecantikan kulit disamping membantu menyembuhkan luka dan kesan gigitan. Ekstrak gamat kaya dengan kandungan kolagen dan elastin dapat membantu menjaga kegebuan dan keanjalan kulit.


    Krim gamat ini diperkaya dengan ekstrak gamat, aloe vera dan vitamin E sesuai dengan penjagaan kulit untuk cantik berseri.


    Kandungan:
    Ekstrak gamat yang ditulenkan, Asid Stearik, Cestoscaryl Stearate, Glycerol Monostearate, Isopropyl Palmatate& Myriacetate, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Imidazolidinyl Urea, Dimenthicone, Aloe Vera dan Viramin E.

    [​IMG]

    Pati ini diperkayakan dengan Beta-Karotin (Pro-Vitamin A) dan berperisa oren. Dihasilkan dari ekstrak gamat yang kaya dengan protein, mukopolisakarida dan galian yang sudah dikenali sejak turun temurun akan keberkesanannya.


    Khasiat gamat yang menakjubkan ini sesuai untuk amalan pemakanan bagi tujuan kesihatan.


    Kandungan:
    Pati gamat tulen, Air Nyah-ion, Jus Oren, Beta Karotin.

    Msg Saya kalau berminat...
     
  6. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    [​IMG]
    Antara kelebihan Bio-H adalah :
    Peningkatan jisim badan
    Pengurangan lemak
    Peningkatan tenaga
    Meningkatkan keupayaan seksual
    Merangsang penumbuhan semula organ badan
    Melindungi sistem jantung dan pengaliran darah
    Menguatkan pertahanan tubuh
    Mengawal tekanan darah
    Menguatkan tulang
    Menghilangkan kedutan, selulit dan menganjalkan kulit
    Memberi tidur berkualiti
    Memberi keceriaan
    Menajamkan penglihatan
    Menggalakkan penumbuhan rambut
    Mencegah uban
    Merendahkan kandungan lemak dalam darah


    Kandungan:
    Gamat, Kolostrum, Asid Amino (perangsang rembesen HGH seperti Arginine, Glutamine, Lysine), Phosphatidyl Choline, Niacin, Asid Ascorbik dan Peransang rembesan yang lain-lain seperti Glysine, Tryptophan, vitamin B6 dll.

    [​IMG]
    BeauTREME menggantikan kalori dari sumber pembakaran tenaga yang lain supaya badan kekal bertenaga, ia mudah serta tidak menyiksa dan memutuskan kitaran obesiti.


    BeauTREME bertindak dengan beberapa cara; menghalang enzim Alfa-Amylase dari menghadam kanji kepada gula, meningkatkan keupayaan badan membakar lemak, mempengaruhi penempatan lemak disekitar perut, merangsang pertumbuhan otot, mengangkut lemak dari tempat simpanan untuk dibakar menjadi tenaga, membantu insulin didalam badan untuk menyerap gula kedalam sel untuk dibakar menjadi tenaga, menurunkan cholestrol, dan memastikan keperluan nutrien semasa proses pelansingan badan.


    Kandungan:
    Phaseolus vulgaris, Asid Konjugat Linoleic (ekstrak biji bjijian), L-Carnithine, Garcinia Cambogia, Chromium, Lecithine, serat Oat dan perbagai vitamin dan mineral.


    [​IMG]
    Diformulasikan khusus menggunakan teknologi transdermal liposom yang terkini bagi membantu perlangsingan badan serta membasmi selulit secara ekfektif.


    Ia menggunakan nanoteknologi liposom yang membenarkan penyerapan kedalam kulit yang berkesan. Bahan aktif akan dibebaskan secara terpilih ditempat lemak terkumpul yang mana ianya merangsang metabolisma dan pemecahan lemak yang seterusnya diangkut keluar dari badan melalui sistem limfatik dan peredaran darah.


    Aplikasi yang mudah, tidak melekit serta mesra pengguna.


    Kandungan:
    Ekstrak Gamat, Kapsikum, Minyak Eucalyptus, ekstrak Barley, ekstrak Sweet Clover, ekstrak Ivy, ekstrak Mushroom, ekstrak Butcherbroom, ekstrak Lemon, Kafein, ekstrak Lady's Thistle, Lesitin, Acefylline Methylsilanol Mannuronate, Triethanolamine, Karbomer, Nanoxynol-14, Imidazolidinyl urea, Meltilparaben dan air nyah ion.

    [​IMG]
    Dirumuskan dengan menggunakan gamat yang dipercayai secara traditional dapat mengurangkan lenguh dan sakit otot.


    Formulasi ini dapat memberikan rasa nyaman dan segar selepas diurut secara luaran.


    Kandungan:
    Minyak Gamat, White Oil, Menthol, Palmitic & Stearic Clycerides, Minyak Eucalyptus, Propyl Paraben, Methyl Paraben dan Air Nyah-ion.

    [​IMG]
    Makanan yang kita makan merupakan langkah pertama bagaimana badan kita mempertahankan diri dari kesan negatif akibat stress, pencemaran, radiasi dan bahan kimia toksik. Akan tetapi kebanyakan makanan harian kita telah diproses dan merupakan pemakanan yang kekurangan zat seimbang. Ini menyebabkan kita terdedah kepada penyakit dan masalah kekurangan tenaga. Walaubagaimanapun hampir kesemua zat zat penting yang di syorkan oleh pakar pemakanan yang perlu bagi pertahanan dan kesihatan badan kita terdapat di dalam C 3 spirulina. Ia mengandungi kombinasi yang mantap zat nutrisi dari Spirulina dan faktor pengukuh, pembersih dan pelindung dari komponen C 3 (Coenzim Q10, Vitamin C dan Klorofil).
    Mengapa C 3 spirulina adalah yang terbaik untuk anda

    Kandungan semulajadi yang berkualiti ini memenuhi piawaian bagi ketulinan, keberkesanan dan kesegaran. Ia bebas dari racun serangga atau tumbuhan maupun kontaminasi dari algae, logam berat dan bahan toksid.

    Memberikan kadar penyerapan nutrisi setinggi 98%. Berbanding dengan pil, keadaan cecair tidak memerlukan ia menjadi hancur terlebih dahulu sebelum zatnya dapat diserap dan digunakan. Keadaan cecair juga mewujudkan nisbah keluasan permukaan berbanding dengan isipadu yang tinggi yang mampu memberi penyerapan yang optima.

    Kandungan pemakanan kesihatan yang unik:

    Spirulina yang di akui khasiat nutrisinya oleh lebih 70 buah negara termasuk organisasi seperti Pertubuhan Bangsa Bangsa Bersatu, Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) dan NASA mengandungi kombinasi zat pemakanan yang paling menyeluruh. Antara khasiatnya ialah mampu menyihatkan sistem kardiovaskular, merendahkan kolesterol, meningkatkan imuniti, membantu proses detoksifikasi, menyihatkan sistem penghadaman dan mengurangkan risiko kanser.

    Coenzim Q10 bertindak sebagai pemangkin tindakbalas kimia sel badan di samping meningkatkan penghasilan tenaga, melindungi jantung dan awet muda.

    Vitamin C bertindak sebagai anti oksidan di bantu oleh Vitamin E, Beta Karotina, Selenium dan Coenzim Q10 untuk perlindungan maksima terhadap kesan buruk oleh radikal bebas kepada sel badan. Asid askorbik (Vit C) juga membantu penghasilan kollagen, mencegah penyakit skurvi dan anemia disebabkan oleh kekurangan zat besi.

    Klorofil yang merupakan pigmen semulajadi tumbuhan mampu membantu membersihkan darah dan hati, membina sel darah merah, menghentikan pertumbuhan kuman pada luka dan pembiakan kulat di dalam saluran usus, menghilangkan bau mulut dan badan yang kurang menyenangkan, mengeluarkan sisa bahan kimia dan toksid, menggerakkan enzim untuk menghasilkan vitamin E, K dan A, mengurangkan radang spt pada radang tekak, bengkak gusi, ulser, inflammasi usus, radang kulit, sakit sendi, pankreatitis, menyembuhkan tisu dan menggalakkan proliferasi kuman baik di dalam usus.

    [​IMG]
    Bioseed membantu system penghadaman dan melawaskan sisa pepejal malah dapat merawat sembelit dan masalah yang bersangkutan dengan system penghadaman.


    Ia juga dapat menghindari dan mengurangkan risiko penyakit usus besar seperti buasir dan kanser kolon.


    Di samping itu, ia dapat mengurangkan kolestrol dan membantu mengimbangkan paras gula dalam darah seterusnya membantu dalam mengurangkan berat badan.


    Selain daripada itu ia juga dapat membantu mengatasi masalah tidak toleran terhadap laktosa dan membantu masalah kulit.


    Kandungan:
    Ekstrak gamat, ulmus fulva (wheat grass), plantago ovata dan lactobacillus. Mengandungi garam galian, kaborhaiderat, protein dan nilai serat yang tinggi.

    [​IMG]
    Skinwhite merupakan rumusan terkini dari kepakaran dan inovasi SIRIM dalam bidang produk kosmetik. Formula yang mantap ini akan menyerlahkan cirri- ciri kejelitaan yang kekal asli. Siri penjagaan kulit yang eksklusi ini telah melalui protocol kajian& Pembangunan (R&D) Sirim dengan mengambil aspek tradisional dan moden yang digabungkan agar lebih berkesan bagi menampilkan keserian dan kejelitaan kulit masyarakat asia. System penjagaan kulit yang lengkap ini merawat pemasalahan kulit serta membersihkan kotoran dan menghilangkan kekusaman kulit muka. Ia turut melindungi di samping memberi nutrisi yang perlu bagi menghidupkan kembali kulit yang bermasalah. Kesan pemutihannya terbukti dapat mengimbangi semula warna kulit yang toidak sekata, kesuraman wajah dan memulihkan jeragat akibat terdedah kepada pancaran matahari, kesan pembentukan melanin dan juga proses penuaan.


    Kandungan:
    Ekstrak gamat, ekstrak mirtacarpe, ekstrak bearberry, ekstrak mentimun, ekstrak witch hazel, tocopheryl acetate, pelindung UV (Octymethoxycinnamate & Titanium Dioxcide)
     
  7. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Sila bagi testimonial sesiapa penah guna Produk Gamat.. Sebabnya, keberkesanan sesuatu produk bukanlah Jenama tetapi keserasian dan Kemujaraban yang kita nak. Walau gah sesuatu jenama ..tapi kalau tidak berkesan.. Tiadalah manfaatnya!.
     
  8. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
  9. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    [​IMG]

    Encik Mohd Ali Bin Abd Majid, 52 seorang peniaga telah mengidap masalah penyakit lemah jantung lebih dari 5 tahun.

    Atas nasihat doktor, beliau terpaksa berhenti kerja namun keadaan penyakit beliau masih tidak lagi berubah. Kali pertama mencuba ubat yang dibekalkan oleh doktor badan beliau tidak dapat menerima ubat tersebut kerana berlaku pendarahan dalam perut beliau. Pihak hospital terpaksa menggantikan ubat tersebut dengan ubat yang lain tapi masalah lain pula yang timbul iaitu beliau mendapat sakit perut. Kali terakhir beliau menggunakan ubat dari hospital, beliau mengalami masalah gatal- gatal yang teruk pada kulit dan akhirnya beliau bercadang untuk berhenti mengambil ubat- ubat tersebut.

    Selepas berhenti dari makan ubat- ubat yang dibekalkan oleh doktor, kesihatan En Mohd Ali mula kembali teruk. Atas nasihat seorang rakan beliau telah mencuba untuk menggunakan Pati Gamat Plus Vitamin, dan sejak itu beliau tidak lagi bergantung dengan ubat- ubat dari hospital. Selepas memakan PGPV sebanyak satu setengah botol, En Mohd Ali pergi ke hospital dan membuat pemeriksaan kesihatan.

    Apa yang menggembirakan beliau ialah masalah lemah jantung yang beliau hidapi selama ini telah hilang sama sekali. Beliau kini masih mengamalkan PGPV ini di samping memperkenalkan kepada mereka yang memerlukannya seperti beliau.
     
  10. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    [​IMG]

    Puan Aishah telah mengidap penyakit barah payu dara selama 2 tahun. Sepanjang tempoh itu beliau merasa amat tertekan kerana beliau tidak dapat menjalani kehidupan seperti manusia normal.

    Telah banyak produk kesihatan yang beliau telah cuba termasuklah yang terakhir iaitu produk B-Young selama setahun tetapi tidak mendatangkan hasil.

    Setelah diperkenalkan dengan Bioseed dan Pati Gamat Plus Vitamin selama 2 minggu, bengkakkan dan benjolan pada payu dara beliau mula mengecut. Begitu juga dengan kesakitan yang beliau alami selama ini.

    Selepas 2 minggu beliau dapat merasakan kesakitan yang beliau alami sebelum ini telah hilang sama sekali.
     
  11. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Antara keberkesanan Gamat eMas yang paling menakjubkan adalah apabila berjaya merawat Demam Denggi dengan cepat. Kisahnya bermula di Kelantan apabila seorang Doktor mencadangkan pesakitnya mengambil Gamat eMas untuk pemulihan cepat. Berbanding kaedah biasa memasukkan air. Demam Denggi, terutama denggi berdarah merupakan ancaman utama kepada kita. "Berbaloikah anda mati kerana seekor nyamuk!".

    Jika salah seorang ahli keluarga anda mengalami demam yang luar biasa.. segeralah berjumpa Doktor. Dan sekiranya sekarang ini sedang terlantar di hospital.. Hubungi saya segera sebelum terlambat!. Ingat.. denggi membunuh!
     
  12. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Sila bagi testimoni anda... Saya sedia beri ganjaran kepada sesiapa yang dapat memberikan testimoni yang bagus,,, Order dengan saya Gamat eMas..wat testimoni.. dan dapat Hadiah... best kan!!!
     
  13. zinedine

    Senior

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    939
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Admiralz, aku nak tanya sikit pasal sykt Luxor ni. Betul ke sesapa yg join Luxor dgn pakej pendaftaran ahli & pembelian barang, dia akan dpt sekali pakej CELCOM Power Tools dgn 2 line teleefon (sim card) percuma? semua pakej tu RM238.00. Ko tau apa2 tak pasal Power Tools CELCOM yg dipakejkan dlm Luxor ni.
     
  14. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Maaf.. saya tidak pernah join Luxor Network.. Saya juga tidak tahu menahu tentang pakej yang di tawarkan. Setahu saya Celcom sendiri pun banyak menawarkan pakej yang menarik... cuba selidik dulu..sebab harga pakej mungkin murah..tapi bila guna kemungkinan ada caj-caj tersembunyi...seperti caj call / sms yang lebih tinggi.

    Saya bukan hendak memburuk-burukkan Luxor.. Suatu ketika dahulu, Luxorlah yang telah terlebih dahulu mengkomersilkan Gamat.. Sehingga hari ini, ramai yang fanatik Luxor. Walaupun produk mereka tidak lagi updated. Ketua penyelidik mereka..Prof. Hassan Yaakup sudah lama meninggalkan Luxor. Beliau telah menubuhkan syarikat lain.. Lagipun, produk gamat adalah produk sampingan je dalam Luxor!.

    Atas sebab itulah saya dengan bangganya ingin memperjuangkan Gamat eMas.. ingin mengangkat semula martabat warisan melayu..yg pada ketika ini dipegang oleh bangsa asing...
     
  15. uzairubiah

    Newbie

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wah,apa khabar usahawan luxor,dah jadi diamond ke?berapa income sebulan.ko ikut sape,aku join dengan aseng.ko ikut dino ke apa.ada BOSS lagi x,ada juga member yang join luxor ni.dah setahun aku uat.alhamdulillah.
     
  16. uzairubiah

    Newbie

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    untuk zinedine.tu semua xde tu.dia kena bayar 75 untuk jadi ahli seumur hidup.
    time aku dulu 50 je.tapi yang baru tu pasal dapat jeli gamat free.time aku dulu xdapat.kalau ko serious,boleh beb.cuma aku bengang sikit pasal aku tanya diorang hari tu boleh x aku nak push benda ni kat luar negara,diorang cakap boleh untuk negara yang diorang dah ada network je.pasal masalah harga barang yang x seimbang tadi,cubalah kalau diorang kembangkan lagi dengan internet.bodoh jugak rasanya x ambil peluang.dari taun lepas aku bagi peluang ni kat upline aku,agaknya dia buat bodoh je.xde orang lagi nak pasarkan barang luxor kat luar negara ni.jang aku buat kang kena saman pulak.
     
  17. uzairubiah

    Newbie

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    admiralz,aku nak bagi tau sikitla.kalau ko dah masuk,baru ko tau.jangan dengar cakap orang.orang yang cakap macam tu sebab dia frust.xdapt.nak cepat.tak tau marketing.nak duit,tapi duk diam.mana boleh.gamat luxor ni antara produk terpenting!!!!bukan produk sampingan.dan semua gamat yg syarikat jualan langsung buat semuanya ok sebenarnya.xde masalah.semua barang lain dari syarikat lain pun ada kelebihan masing-masing.yang berbeza cuma marketing plan.yang ko cakap yang dah keluar luxor tu,tu bukan panel dia.harap maaf.tu just diamond yang tamak.maaf sekali lagi.banyak keluar luxor sebab tamak.nak duit banyak tapi xnak usaha.salahkan markting plan.bagi aku,usaha+buat kerja+tawakal+pandai marketing,dia boleh berjaya.aku sampai sekarang xde masalah walaupun baru dapat pearl manager je.kena komited la.bukan angan-angan taik ayam.aku memang xpuas hatui kalau ada orang kutuk luxor ni.terbakar siot.lebih-lebih lagi kalau dapat cerita dari bukan orang luxor sendiri.sengaja nak buat panas je.buat satu-satu la.kalau semua benda ko nak kejar dalam satu masa semua kerja x jadi.ikut kemampuan.maaf admiralz,kalau xpuas hati kt boleh bincang.
     
  18. uzairubiah

    Newbie

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    pasal panel tu pulak,bukan dia x puas hati,lagipun dia just panel penyelidik.sebab dia rasa dia nak buat bisnes,tu yang dia buat.pasal dia nampak jalan tu masa kat luxor dulu.kenapa ye,bila ada yang keluar terus suspek ada sesuatu yang x baik.bukan nak selidik dulu ke apa ke.ish!ish!ish!
     
  19. Syed_Ikhwan

    Senior

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    1,837
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Saya pernah dengar tentang celcom power tu. Malah pernah saya tanyakan kepada pihak celcom. banyak kelebihannya, seperti call sesama ahli FREE. Yang saya tau lagi, persatuan PEKIDA ada mempromosikan Celcom power tool ni. :)
     
  20. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Maaf yer saudara. Saya tidak bermaksud mengeji atau mencaci Luxor. Sedikit pun saya tidak berniat ingin memburuk-burukkan mana-mana syarikat. Kita sama-sama mencari rezeki. Dan rezeki kita sudah tertulis. Memang produk gamat Luxor baik.. akan tetapi produk Gamat eMas lebih baik kerana

    1. Berteraskan R&D yang jitu dengan usahasama Universiti-universiti tempatan.
    2. Dipantau dan di bawah nasihat Pakar Gamat sedunia Prof. Madya Ridhwan Hashim, Dekan Fakulti Sains UIA.
    3. Usahasama dengan SIRIM bagi menjamin kualiti produk.
    4. Diformularasi oleh Pakar-pakar Perubatan.
    5. Hak milik Bumiputra 100%
    6. Dijamin Halal oleh Jakim.
    7. Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan
    8. Usahasama dengan LKIM untuk pemeliharaan sumber bekalan.
    9. Menggunakan gamat emas yang sejati dari species Stichopus Hermanii..
    10. Selalu mendapat testimoni positif dari pengguna yang pernah mencubanya!.

    Kalau sesiapa hendak cuba gamat luxor..cuba cari di jalan Masjid India..Harganya jauh lebih rendah dari pasaran...Persoalannya, boleh diyakini kah kualitinya!.
     
  21. uzairubiah

    Newbie

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    xsepatutnya ko ckap produk ko lebih baik.ko dah test ke?belum lagi kan.test la dulu baru boleh buat penilaian.aku x kata pun gamat luxor bagus,cuma aku nak kata sebenarnya barang syarikat mlm kat malaysia ni,terutama produk kesihatan,semuanya bagus-bagus belaka.tapi bila aku dengar ko cakap macamni,sah le maybe ko setahun pun belum dalam mlm ni.aku nak kita bersaing dengan sihat.ni tidak,bila dengar luxor je,terus ko cakap barang kitorang x berapa kualiti.nampak sangat ko masih risau dengan barang-barang luxor ni.ko yakin ke barang tu luxor punya.maybe ada orang yang jual.so,no hal la.xpele murah,yang rugi dia.orang yg jual tu.kalau ko xnak ragu2,pegi stokis luxor.kelebihan yang ko cakap tu dah ada dalam polisi gamat syarikat luxor bertahun dahulu.
     
  22. admiralz

    Senior

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    252
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Nampaknya saudara telah dilatih dengan baik oleh Luxor. Baguslah. Saudara belajar lah sebanyak mungkin. Bukan senang kaum kita hendak mendapatkan ilmu dari bangsa asing..terutamanya ilmu berkaitan perniagaan. Nampaknya saya kena mengaku kalah sajalah.... semua hujah yang saya bagi saudara berjaya menepisnya dengan senang. Lagi pun saya hanya menumpang di tread nih. Alangkah bagusnya kalau orang seperti saudara dapat sama-sama berjuang memertabatkan warisan bangsa kita di platform yang disediakan oleh kaum kita sendiri. Saya ingin mempelawa saudara melihat sendiri bisness Gamat eMas dan membuat perbandingan dengan Luxor Network. Untuk pengetahuan saudara... sudah ramai bekas ahli Luxor Network yang telah menjadi ahli Gamat eMas. Maklumat yang saya dapat pun dari mereka yang pernah menjadi ahli Luxor. Jika saudara berminat...jangan segan silu untuk menghubungi saya. Saya sentiasa berlapang dada untuk membuka ruang perbincangan dengan saudara dan sesiapa sahaja.
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. gel gamat luxor

    ,
  2. luxor

    ,
  3. oriyen gamat berkesan

    ,
  4. luxor aloe vera