Ayat-ayat Mengorat Awek

Discussion in 'Tips & Panduan' started by DwenRasid, Oct 8, 2010.

Share This Page

  1. DwenRasid

    Newbie

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam sahabat semua...

    berikut ayat2 mengorat yang saya nk kongsikan :...
    semoga bermanfaat mereka2 yang memerlukan...
     
    • Like Like x 4
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. mfahmi

    Newbie

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    1,387
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kalau bukan awek...untuk isteri pun boleh...hehe
     
  5. DwenRasid

    Newbie

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    betol3...pun boleh juga
     
  6. Asyraf Azmi

    Newbie

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    trima kasih bro...

    p/s: amat membantu... keh3...
     
  7. The Avatar

    Newbie

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ayat tu efektif ker? haha :p
     
  8. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sekarang ni xpayah habis air liur dah,
    bawak dompet tebal2, konfem ramai follow belakang
     
    • Like Like x 1
    #6 fuhhh™, Oct 8, 2010
    Last edited: Oct 8, 2010
  9. od3n

    Newbie

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    211
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    air liur la bro :p
     
  10. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    haha, sorry bro, dah perbetul.

    tersasul sebab time tu tgh plan nk kluar dgn mmber :D
     
  11. DwenRasid

    Newbie

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terbaik dari ladang....cuba test try....

    tapi jgn pulak try org yg baru kenal....

    buat kawan2 je dulu...lepas tu baru la boohhhh ayat ni
     
  12. jurina

    Newbie

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tak perlu guna ayat power2.....senyum dan "maniskan wajah" selalu....nanti semua orang suka. Bukan setakat awek...bakal mak mertua pun boleh tertawan!!!
     
    • Like Like x 1
  13. mfahmi

    Newbie

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    1,387
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    baca la ayat untuk orang kasih pada kita....

    amalkan ayat surah al-imran ayat 31

    niatkan supaya suami/isteri, anak2, majikan, rakan2 sayang pada kita :)
     
  14. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    bagus ayat ni.. bole aku copy ayat ni dan send dekat 10 or 20 awek.. dan kita tgk sape yg kenaaaa... :p
     
  15. Muaz Hadi

    Senior

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,054
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    aku dah copy letak kat facebook kena gelak ja. ahahaha. klasik ayat ni!
     
  16. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    aku pun ltk dkt fb..

    tp lg bagus send mesej ni dkt aweks melalui hp, email, fb mesej .. :)
     
  17. laser

    Newbie

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    2,005
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    ayat tu macam sesuai untuk loser dan desperate je..hehe

    50 taun lepas maybe bleh gak kot dapat conversion rate..tapi zaman sekarang ni..pikir sendiri la..hehe

    btw thanks atas perkongsian tersebut..apa salahnye nak try..cuma mungkin tak sesuai untuk ngorat..kalau nak cakap kat bini, tunang, awek (bukan claim awek) boleh la kot..untuk kasik sedap hari time merajuk..
     
  18. doku

    Newbie

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tpi kekadang pompuan suka gak ayat camni walaupun kita lelaki terasa cam sengal je nak lafaz ayat camtu..
     
  19. Tengku Faris

    Newbie

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    2,768
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya dah letak ayat ni kat Wall FB saya..

    Jom kita ikuti perkembangan seterusnya..
    Ini FB saya => http://facebook.com/tengkufariz

    Nak tahu keberkesanannya? Kita nantikan 24 jam dari sekarang! ;)
     
  20. faiz_sufi

    Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    segan aih nak post ayat ni kat fb...nnti kena kata mat leleh lak...apa2 pun nak ikuti perkembangan bro tengku faris la...hoho
     
  21. FendyAziz

    Newbie

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    3,514
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Ayat nie mungkin xpower dah sekarang bro... :D
    Kalo power pun tangkap muat jew.
    Tapi kalo nak memekarkan kuntum yg sedia ada boleh lah kan.. :)
     
  22. faiz_sufi

    Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wah2....mengikuti perkembangan status bro tengku fariz...Ramai beb awekz beratur nak dapatkan hati dia..tapi dok main tarik tali lagi...hoho...bro guna teknik pakarcinta ker?
     

ibeli4u

Share This Page