Ayat-ayat Mengorat Awek

Discussion in 'Tips & Panduan' started by DwenRasid, Oct 8, 2010.

By DwenRasid on Oct 8, 2010 at 2:02 PM
  1. DwenRasid

    Active

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam sahabat semua...

    berikut ayat2 mengorat yang saya nk kongsikan :...
    semoga bermanfaat mereka2 yang memerlukan...
     
    • Like Like x 4
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Tips & Panduan' started by DwenRasid, Oct 8, 2010.

    1. mfahmi
      mfahmi
      kalau bukan awek...untuk isteri pun boleh...hehe
    2. DwenRasid
      DwenRasid
      betol3...pun boleh juga
    3. Asyraf Azmi
      Asyraf Azmi
      trima kasih bro...

      p/s: amat membantu... keh3...
    4. The Avatar
      The Avatar
      ayat tu efektif ker? haha :p
    5. fuhhh™
      fuhhh™
      sekarang ni xpayah habis air liur dah,
      bawak dompet tebal2, konfem ramai follow belakang
      Last edited: Oct 8, 2010
    6. od3n
      od3n
      air liur la bro :p
    7. fuhhh™
      fuhhh™
      haha, sorry bro, dah perbetul.

      tersasul sebab time tu tgh plan nk kluar dgn mmber :D
    8. DwenRasid
      DwenRasid
      terbaik dari ladang....cuba test try....

      tapi jgn pulak try org yg baru kenal....

      buat kawan2 je dulu...lepas tu baru la boohhhh ayat ni
    9. jurina
      jurina
      Tak perlu guna ayat power2.....senyum dan "maniskan wajah" selalu....nanti semua orang suka. Bukan setakat awek...bakal mak mertua pun boleh tertawan!!!
    10. mfahmi
      mfahmi
      baca la ayat untuk orang kasih pada kita....

      amalkan ayat surah al-imran ayat 31

      niatkan supaya suami/isteri, anak2, majikan, rakan2 sayang pada kita :)
    11. PinguSpy
      PinguSpy
      bagus ayat ni.. bole aku copy ayat ni dan send dekat 10 or 20 awek.. dan kita tgk sape yg kenaaaa... :p
    12. Muaz Hadi
      Muaz Hadi
      aku dah copy letak kat facebook kena gelak ja. ahahaha. klasik ayat ni!
    13. PinguSpy
      PinguSpy
      aku pun ltk dkt fb..

      tp lg bagus send mesej ni dkt aweks melalui hp, email, fb mesej .. :)
    14. laser
      laser
      ayat tu macam sesuai untuk loser dan desperate je..hehe

      50 taun lepas maybe bleh gak kot dapat conversion rate..tapi zaman sekarang ni..pikir sendiri la..hehe

      btw thanks atas perkongsian tersebut..apa salahnye nak try..cuma mungkin tak sesuai untuk ngorat..kalau nak cakap kat bini, tunang, awek (bukan claim awek) boleh la kot..untuk kasik sedap hari time merajuk..
    15. doku
      doku
      tpi kekadang pompuan suka gak ayat camni walaupun kita lelaki terasa cam sengal je nak lafaz ayat camtu..
    16. Tengku Faris
      Tengku Faris
      Saya dah letak ayat ni kat Wall FB saya..

      Jom kita ikuti perkembangan seterusnya..
      Ini FB saya => http://facebook.com/tengkufariz

      Nak tahu keberkesanannya? Kita nantikan 24 jam dari sekarang! ;)
    17. faiz_sufi
      faiz_sufi
      segan aih nak post ayat ni kat fb...nnti kena kata mat leleh lak...apa2 pun nak ikuti perkembangan bro tengku faris la...hoho
    18. FendyAziz
      FendyAziz
      Ayat nie mungkin xpower dah sekarang bro... :D
      Kalo power pun tangkap muat jew.
      Tapi kalo nak memekarkan kuntum yg sedia ada boleh lah kan.. :)
    19. faiz_sufi
      faiz_sufi
      wah2....mengikuti perkembangan status bro tengku fariz...Ramai beb awekz beratur nak dapatkan hati dia..tapi dok main tarik tali lagi...hoho...bro guna teknik pakarcinta ker?

    Share This Page

Share This Page