31/12/2015

Apa itu Western Union? Mcm mana nak guna?

Discussion in 'Perniagaan Internet' started by Kamil Ahmad, Sep 29, 2009.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. Kamil Ahmad

    Kamil Ahmad
    Expand Collapse
    Newbie

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam hormat kepada semua warga forum wangcyber.

    Saya ada masalah sket disini. Kalau bleh saya n mintak tolong sape2 yang tahu pasal western union ni.

    Saya ada guna khidmat satu supplier ni untuk list barang kat ebay, tapi dia nk pembayaran melalui western union, dia xterima pembayaran melalui paypal.

    Mcm mana ye kita nk guna western union ni. Ada sape2 tahu x? Desperate sgt nk tahu nih.
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. cara guna western union

    ,
  2. western union ni apa

    ,
  3. apa itu western union malaysia

    ,
  4. berapa upah western union,
  5. western union tu ape,
  6. apa itu wastern union,
  7. apakah maksud western