1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Apa itu geliga lipan? Apa khasiatnya?

Discussion in 'Ajaib, Pelik,Misteri & Lucu' started by Nik Ezlin, May 13, 2011.

Share This Page

  1. Nik Ezlin

    Newbie

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  2. Loading...

    Similar Threads - geliga lipan khasiatnya
    1. Net
      Replies:
      0
      Views:
      308

  3. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    mahai nyer...
     
  4. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bukan bawah tu dah ada tulis ka? :-/

    Geliga Lipan ini adalah salah satu koleksi yang diwarisi dari arwah moyang saya..
    Daripada yang diceritakan kepada saya, batu geliga ini mempunyai khasiat-khasiat yang terpendam
    dan salah satunya adalah sebagai penarik rezeki.
    Bagi peminat-peminat geliga ini pasti mengetahui khasiat-khasiat yang lain dan apa yang pasti,
    geliga ini sangat sukar ditemui.

    Untuk sesiapa yang berminat untuk melihat terlebih dahulu boleh berjumpa dengan saya
    dan dikenakan bayaran RM500 sahaja.

    *jika ada rezeki, saya akan turut meletakkan "syiling yaasin tujuh" dalam masa terdekat


    kalau geliga lipan tembus pandang, selalu org jual 1J ke atas.
     
  5. Nik Ezlin

    Newbie

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ada baca yang tu tapi masih mengkaji apa khasiat2nya yang lain.. 1 juta ke atas? Fuuhh.. Mane nak dapat geliga lipan ni..
     
  6. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Mana nk dapat, yg tu kena 'tempah' dr org yg berpengalaman la.
    Nk beli ka? :D

    Then, nk guna untuk apa? Kalau setakat nk tembus pandang, better xpayah guna geliga lipan
     
  7. tenteraangin

    Senior

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    1,250
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    RM 15,000... amboih.. murahnya... Kalo murah ni yang rasa was was ni...nak tau harga sebenar geliga lipan asli?

    RM5,000,000 until RM 10,000,000... tapi ni geliga lipan yang dah unlock da dia punya power... Kalo murah tu mesti lom tembus pandang lagi... Rugi je beli.. nanti nak kena bukak lagi dia punya "kunci".. payah nooo...

    Kalo masa nak beli tu, nak try benda ni ori, cuba letak kat tapak tangan... kalo ada rasa lipan merayap2... so asli la tu..

    Nak dapat geliga lipan.... bela la lipan banyak :D... Satu dalam seribu la ko cari lipan yang pegang geliga kat kepala dia... Pastu nak tarik geliga dia bukan main tarik dia.. ada cara dia..kalo tak , rugi je, nanti geliga dia jadi cam geliga biasa....
     
    • Like Like x 1
  8. Mujahid Al-Akhund

    Newbie

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hehe, bro...... :D

    aku tahu...... bro mesti datang sini...
    aku baru reread bab geliga lipan dalam ebook khas 'senjata sulit memusnahkan musuh' (bab akhir) :)

    ps - kalau saper2 sampai ke tahap tu..... bukan setakat geliga lipan je dapat kot........... hehe :D
     
  9. mrbloody

    Newbie

    Joined:
    May 22, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mhal nye....
    lipan ade geliga ae???
    bru thu niyh
    nice info
     
  10. Polyurka

    freshman

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Thank you for the*informative*post.
     
  11. Alexandria90

    Newbie

    Joined:
    Oct 27, 2011
    Messages:
    437
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tak sangka banyak kelebihan2 geliga lipan ni..
     
  12. BuahDurian

    Newbie

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    351
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    macam x logik je khasiat batu lipan nih
     
  13. markaragnos

    Newbie

    Joined:
    Jan 25, 2007
    Messages:
    759
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    geliga lipan....hmmmm....nanti banyak plak lipan yg masuk dlm rumah.....
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. geliga lipan