1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Anda Ada Wordpress Premium Theme?

Discussion in 'WTB : Perkhidmatan Bebas' started by afiq, Jun 16, 2012.

Share This Page

  1. afiq

    Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum......

    Saya di sini berminat untuk memasang premium theme pada wordpress saya. Jadi anda perlu install di wordpress blog saya.

    Theme yg saya berminat ialah corporate atau portfolio.

    Premium theme tu boleh je dr mana2 spt woo themes, themeforest atau lain2. Tapi jgn la yg percuma plak yer.

    Jadi bagi sesiapa yg ada lesen developer atau seangkatan dgnnya boleh lah reply thread ni dan nyatakan harga upah untuk install theme tersebut.

    Harap boleh bagi demo link sekali.....
     
    #1 afiq, Jun 16, 2012
    Last edited: Jun 17, 2012
  2. Loading...


  3. afiq

    Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    BUMP.....

    ada sape2 yg ade premium theme wordpress bleh pm saya.

    dan nyatakan sekali harga utk install wordpress theme tu
     
  4. playmaker_179

    Newbie

    Joined:
    Apr 21, 2009
    Messages:
    395
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro...bg template yg bro minat tu...kalo sy ade..sy bgtau...thanks..
     
  5. ispace

    Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya tawarkan harga upah utk pemasangan wordpress premium Rm250 sahaja.
    Sila hubungi atau sms saya di 019-6784581
    emel id yahoo web5rus

    Layari web5rus dot com
     
  6. MentorWP

    Newbie

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saudara afiq masih memerlukan Premium themes? Saya mempunyai developer account utk sesetengah themes dan plugin yang amat berguna utk wordpress. Saya boleh ajarkan sekali bagaimana untuk menggunakan themes/plugin berkenaan. Sila PM saya.
     
  7. Hafiz Fadzil

    freshman

    Joined:
    Sep 7, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hahaha.. banyak template premium yang ada kat internet. saya tak pernah beli template premium.. downlod free jer.. \:-/
     
  8. fyrule

    Newbie

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    boleh tuan tolongi saya bagi link untuk cari template REAL ESTATE utk digunakan di blogspot. yang ada .xml ye.. harap sgt pertolongan tuan.. :)
     
  9. ridzhuanfirdaus

    Newbie

    Joined:
    Mar 9, 2012
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tuan ,
    saya ada offer untuk tuan, ini link demo

    http://6e3da686.linkbucks.com

    boleh pm saya untuk best price :) terima kasih
     
  10. arnabkacak

    Newbie

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    221
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    gud luck TT!!
     
  11. Saiful_Azwan

    Newbie

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    992
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Guna premium theme baru blog nampak kemas.. :)
     
  12. Illiyin Ahmad

    Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2012
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada yg tahu theme squeeze page utk wordpress?
     
  13. tuan

    Newbie

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Messages:
    543
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Plugin ada la rasanya dulu3
     
  14. MentorWP

    Newbie

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    OptimizePress (saya ada Developer License, best dan sangat mudah), Profitthemes, Kalau Plugin, Saya pakai marketer plugin atau premise


    Aura Yang Hebat Bermula Di Sini
    ::www.myauralifeshop.com::
     
  15. Khazman Jaha

    Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kalau TT masih nak lagi,
    sy ade lesen developer dr Elegant Theme.
    boleh PM theme mane yg berkenan di hati
    :D
     
  16. Illiyin Ahmad

    Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2012
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    byk gak pilihan nie...yg the best n jimat yg mane tu?
     
  17. Khazman Jaha

    Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    dlm Elegant Theme ke bro?
    ;)
     
  18. axrhuls

    Newbie

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    699
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Themes dari Elegant Theme mmg Elegant...Xsia-sia sy beli akaun developer...
     
  19. Khazman Jaha

    Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yup
    dh donlod smua theme
    tp guna 1 2 theme je
    haha
     
  20. Muhdfie3

    Senior

    Joined:
    Oct 14, 2012
    Messages:
    673
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    rmai gak yg ada akaun developer kt cni..harga akaun tuh mahal x? subscription lifetime ker pay per month?
     
  21. Khazman Jaha

    Newbie

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    annual fee bro
    byr tahunan
    tp dh lupe brpe
    :D
     

ibeli4u

Share This Page