amalan untuk menukarkan kunyit menjadi emas

Discussion in 'Sembang Umum' started by ajisaziz, Nov 23, 2009.

By ajisaziz on Nov 23, 2009 at 10:49 PM
  1. ajisaziz

    Super Senior

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    1,366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    perhatian: ini bukan thread wts

    1. azimat supaya poket tidak pernah kosong dari wang RM40
    2. azimat yg membuatkan menjadi kaya raya dengan cepat RM50
    3. ilmu kantung wang tidak akan habis pakai RM300
    4. amalan untuk menukarkan kunyit menjadi emas RM200
    5. ilmu mengelak orang tarik kereta RM50
    6. ilmu mempromosi internet RM50
    7. ilmu wang bawah sejadah RM100.25
    8. banyak lagi.. sampai 50 ilmu, azimat bla bla

    itulah antara isi kandungan satu risalah dua muka bersampul yang aku terima hari ini
    membahasakan dirinya sbg tok batin

    dia ingat aku ni bangang ke buduh ke hapa
    apa la bisnes camtu
    ada betul ke?

    org melayu skrg nak tipu org melayu
    apa nak jadi

    korang pernah dpt surat camtu?
    aku rasa alamat aku ni dah dijual la
    huhu
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Sembang Umum' started by ajisaziz, Nov 23, 2009.

    1. OsmanAdnan
      OsmanAdnan
      Yup...Saya pun baru smlm dapat surat tu..mcm2 sekarang ni..dia bahasakan diri dia tok batin kan bro? Surat tu dari kedah..
    2. ajisaziz
      ajisaziz
      hoho
      ada gak yang satu club ngan aku
      yup, dia guna nama tok batin, dari kedah

      baca je surat tu aku dah geram
      apatah lagi mau membelinya
    3. carllys
      carllys
      aku ada 3 kilo kunyit ni.. korang tolong tukarkan kpd emas.. nanti kita bagi 50-50... ahahahah
    4. ajisaziz
      ajisaziz
      hahaha
      kalau ada ibu kunyit dan anak2nya, lagi masyukk
      kalau ada serbuk je, maybe sikit je kot dapat
      :D
    5. azlanhussain
      azlanhussain
      Kalau you buat ebook berkenaan benda tu, sure meletup :)
    6. ajisaziz
      ajisaziz
      macam best je, haha
      tapi kena wat jv ngan tok batin :D
    7. carllys
      carllys
      pastu buat live demo...fuh.. komfem kayo pakcik... ahahah
    8. OsmanAdnan
      OsmanAdnan
      Kalau betul blh jadi emas...tak laku laa ebook bro Jamal lepas ni..:D
    9. ijamidayu
      ijamidayu
      AKu ada tanam kunyit dlm pasu.. Leh tukaq ngan pasu2 jadi emas? :D
    10. johnjimat
      johnjimat
      tok batin tu terel tu sbb ade

      6. ilmu mempromosi internet RM50

      peh tok batin pun pandai ek :D
    11. wanmus
      wanmus
      detail korang kat bank kebanyakkan ada pihak jual pada pihak lain untuk mengaut keuntungan, kawan saya ada dedahkan..
      so kalau hp anda dapat banyak call promosi dari mana2 pihak, atau rumah anda dapat surat pelik2, maknanya detail anda dah dijual :(
    12. mijie
      mijie
      memang la....saya dulu keje kat citibank, dioarang ni memang beli list bakal pelanggan.....
    13. ajisaziz
      ajisaziz
      haha
      logiknya kat situ ler
      nampak sgt penipu kan,,kan
    14. ajisaziz
      ajisaziz
      huhu
      sedey nya detail kena jual
      selalu dapat sms jugak
      promote, mostly promote lagu mp3 dgn games
      biasa dulu dapat sms dari maxis, bil, dgn bank je
      skang dah banyak masuk sms bukan2

    Share This Page

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. kunyit jadi emas