31/12/2015

Akaun maybank kena block...

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by JaMaL, Feb 5, 2009.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. JaMaL

    JaMaL
    Expand Collapse
    Mentor

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,531
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +8 / 0 / -0
    Aku punye akaun maybank kena blok sebab terlalu banyak transaction...akaun aku tu jenis saving lagi..tak sempat lagi tukar ke current akaun...so, camne yer..ada sapa2 boleh bagi advice yang dapat menyelesaikan problem aku ni..aku dah pg jumpa bank dia cakap diorang pon tak bleh buka lagi, dia suh aku print statement kat m2u..camne yer..
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. akaun maybank disekat

    ,
  2. cek tendang maybank

    ,
  3. sebab akaun bank disekat

    ,
  4. buka akaun ada cek tendang