31/12/2015

Ada Tak Yang Bermasalah Dengan Maybank2u Seperti Saya??

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by amilia, Apr 16, 2012.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. amilia

    amilia
    Expand Collapse
    Senior

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam, saya ada akaun dengan maybank2u,baru je saya buka khas utk beli dgn im luar negara guna paypal.com...utk beli online tempatan sya guna cimbclick.Dlm akaun paypal xde balance,bila saya beli,paypal akan tolak trus dr akaun maybank saya.

    Mula2 daftar di internet..boleh masuk,tengok transaksi & dll. Baru2 ni bila sya nak beli software utk blog saya,x blh plak. Sya ingatkan mungkin balance dlm akaun x mencukupi. Jadi sya nak check tapi bila saya cuba masuk maybank2u x blh plak. Kenapa ye???username & psword betul..mcm2 cara sya cuba utk masuk termasuklah guna no. ic skali tapi alih2 denied..

    Saya cuba hubungi pihak bank pun xde jawapan.

    Dgn cimbclick x pernah plah bermasalah. Jangan kata guna internet,kalau sya nak kluarkan wang di atm pun slalu tersekat...org di kaunter ckap kad sya xde masalah tapi knapa slalu tersekat??

    Ada tak ssiapa yg mengalami masalah spt saya??ataupun sya je yg hadapi masalah begini dgn maybank2u. :-/
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. akaun maybank disekat kalau tak buka maybank2u

    ,
  2. tak boleh reset password maybank2u

    ,
  3. maybank2u amount tak boleh

    ,
  4. cara login maybank2u bila disekat,
  5. maybank2u reset password access denied