Ada sesiapa pernah join pendapatanpanas.com ?

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by Muhd Zulhilmi, Nov 30, 2010.

By Muhd Zulhilmi on Nov 30, 2010 at 6:33 PM
  1. Muhd Zulhilmi

    Muhd Zulhilmi
    uix_expand uix_collapse
    freshman

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    176
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Aku ada terbaca dalam website http://www.pendapatanpanas.com/
    Ada sesiapa pernah join bisnes nie? Sebab aku tak faham sistem yang dia gunakan.Dalam web dia tak berapa detail penerangannya.


    P.s: Dah serik kene tipu:(
     
  2. Loading...


Sub-Categories: This article has no sub-categories

Share This Page

Comments

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by Muhd Zulhilmi, Nov 30, 2010.

    1. PinguSpy
      PinguSpy
      flow mana2 sistem pun sama je....

      kalau x promote barang, jual, marketing, cari org etc.... mmg x lah
    2. laser
      laser
      takyah la join2 program ni..baik jual produk PLR atau join affiliate
    3. farhanfirdaus89
      farhanfirdaus89
      wow , macam hot giler. design minisite dia smart . :)
    4. fuhhh™
      fuhhh™
      nk tya sikit, ada sesapa yg kenal owner web tu?
      main spam la plk geng ni
    5. imosnet
      imosnet
      wow... ni website otai nih...menarik juga, bisnes apa dia buat eh? nmpk mcm dia jual 'sistem buat duit' tu
    6. alan
      alan
      nama penulis yg tak pernah dengar & harga RM250.....kalau saya, memang akan IGNORE je!
    7. fuhhh™
      fuhhh™
      tgk ke testi + salesletter + grafik web tu = meleleh
    8. zuljamil
      zuljamil
      'Testimoni Bersumpah Peserta' yang tak tahan tu :)
    9. FendyAziz
      FendyAziz
      Rasa mcm nak beli jew :D
    10. JenamaOnline
      JenamaOnline
      yaa betul kata bro laser nak produk PLR jom tengok WTS tread sekarang jualan borong pun ada heheheheheeh :D
    11. engshahrul
      engshahrul
      Agaknya join sistem ni kemudian promote sistem ni, operasi mcm flb kot.
    12. GoMonsta
      GoMonsta
      napa link yg TT letak ada affiliate id ? TT jadi affiliate dia ke atau copy link yg bro dapat :) id:boss
    13. faezil
      faezil
      pertama sekali.. aku nak tanya... tak cukup hebat ke program2 yang ada kat WC ni ? Seperti kata rakan kita di atas, kita ada PLR, ada affiliate, ada ebay, ada clickbank, adsense dan bermacam2 lagi... semuanya jelas, terang dan tiada terselindung.

      Mungkin 'tak cukup lumayan'... tapi memandangkan anda berkata 'serik kena tipu', mengapa tidak memilih sahaja program yang jelas dan terang ? ada PLR,affiliate,clickbank,ebay, adsense

      kedua... pada firasat aku, mamat pendapatanpanas ni promote sistem affiliate dia... ala2 clickbank... bezanya clickbank mengandungi produk dari seller serata dunia tetapi sistem mamat ni hanya mengandungi produk dia semata2....

      perhatikan di ruangan "Saya akan terangkan secara terperinci program ini"... perhatikan point 'Program affiliate'. Nampak tak dia ada beritahu siapa yang join boleh promote produk dia dan dapat komisyen 50%......So agakan aku.. it's affiliate......anda kena promote produk-produk beliau.....

      ni just agakan aku je la... mungkin betul... mungkin tak
    14. faezil
      faezil
      bukan ke TT papar tanpa ID affiliate ? tengok betul2....

      id boss tu mungkin milik owner pendapatanpanas tu. mungkin owner tu sengaja redirect ke link affiliate dia sendiri utk track selling. Kalau tanpa ID affiliate, mmg jualan masuk kepada dia tapi takde sales record.
      Last edited: Dec 1, 2010
    15. spycat
      spycat
      testi kalau setakat berikan nama dan negeri tempat tinggal macam tuh..sangat2 sukar untuk dipercayai
    16. GoMonsta
      GoMonsta
      wah xtahu pun sebelum nie. trimas bro faezil :D
    17. alan
      alan
      Itu saja tarikannya,,,yg lain semua rahsia

      mungkin ada yg dah beli, blh-lah bagi review :)

    18. xbest
      xbest
      mungkin mirip produk FLB oleh nizam yg gempak suatu ketika dahulu.. harga pun boleh tahan mahal..
    19. Muhd Zulhilmi
      Muhd Zulhilmi
      terima kasih kepada ahli2 forum yang memberikan komen..

    Share This Page

Share This Page