6 Template Minisite Profesional PERCUMA. Siapa Nak?

Discussion in 'Freebies' started by Md Izuan, Aug 1, 2010.

Share This Page

  1. Md Izuan

    Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dapatkan sekarang! Sementara anda masih berpeluang! Saya akan letakkan
    harga untuk Pakej PERCUMA ini bila-bila masa sahaja tanpa Notis!

    " Siapa Lagi Mahu Menjana Pendapatan di Internet? Nah! Saya Berikan PERCUMA! Kini Kerja Anda Semakin Mudah, Tidak Perlu Pening Tentang coding HTML, CSS dan PHP, Tak Perlu Pening Tentang Design Minisite Profesional. Semuanya sudah Tersedia! "​


    Dari Meja PC: Mohamad Izuan
    Tempat: Batu Pahat, Johor
    Tarikh: 01 Ogos 2010

    Subjek: Template Minisite Profesional PERCUMA

    Salam sejahtera,

    Adakah anda masih tercari-cari sesuatu yang bernilai di mana kebanyakkan Internet Marketer sendiri mengakui kepentingannya sebagai satu sistem yang membantu mereka menjana beribu-ribu ringgit di internet?

    Apa anda mengarut ni Izuan? Minisite! Ya, Minisite juga salah satu senjata rahsia dalam melariskan produk anda di internet. Antara faktor yang mendorong seseorang untuk terus membaca surat jualan anda adalah 1st impression mereka.

    Minisite umpama kedai. Kedai yang cantik "clean" mestilah ramai pengunjungnya. Cuba tanya diri anda, antara kedai yang bersepah, kotor dan tidak cantik, dengan kedai yang bersih dan cantik mana satu pilihan anda untuk berkunjung? :)

    Kalau jawapan anda "kedai yang kemas dan cantik", hari ini adalah hari bertuah untuk anda. Teruskan bacaan yeh :)

    "Saya tak tahu nak design, macam mana nak buat minisite yang cantik-cantik? kalau nak tempah designer mahal pula."


    Adakah anda tergolong dalam kategori berikut?

    [X] Anda kurang mahir di dalam bidang grafik.
    [X] Anda Tiada masa untuk memikirkan tentang design dan coding Minisite.
    [X] Anda masih tidak berpuas hati dengan design minisite yang anda reka sendiri. Dan ingin mengubahnya supaya nampak lebih profesional.
    [X] Anda ingin berniaga di internet, tetapi anda tiada modal untuk mengupah designer merekabentuk minisite untuk anda.
    [X] Anda mahu menarik perhatian ramai pelanggan supaya anda dapat hasilkan jualan.

    [X] Anda ada produk "ready to sell" tapi tertangguh disebabkan tiada minisite.

    Jika ya! maka hari ini hari bertuah anda!

    Memperkenalkan
    Pakej MiniPro
    (pakej Template Minisite Profesional)

    [​IMG]

    Apa yang bakal Anda perolehi dengan Pakej MiniPro?


    [/] 6 template minisite Profesional + header PSD + footer PSD + testi box + order button
    [/] 6 design ecover PSD
    [/] 6 design banner PSD


    +
    Action Script Profesional PERCUMA
    !

    [​IMG]

    YA! PERCUMA saja! tak perlu bayar!
    Untuk maklumat lanjut sila layari www.PakejMiniPRO
    Tawaran ini terhad, harga akan diletakkan bila bila masa sahaja​
     
    • Like Like x 16
    #1 Md Izuan, Aug 1, 2010
    Last edited: Aug 24, 2010
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Md Izuan

    Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam geng!
    Siapa dah download tu boleh la komen kat sini ok. :D
    dan bagi yang berminat tapi tak dapatkannya lagi boleh dapatkan sekarang. Masih PERCUMA!
     
  5. FendyAziz

    Newbie

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    3,514
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Saya xnak komen bro..

    Cuma saya nak tau mcm mana nak jadi pro designer

    sebab saya pun memang minat tentang designer ni.. :D
     
    • Like Like x 1
  6. mzm

    mzm
    Newbie

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    1,315
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    satu perkataan je..

    SUPERBB!!!! :))
     
    • Like Like x 1
  7. Md Izuan

    Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hehehe.. saya bukan pro designer.
    Sama juga macam bro fendymiera, saya juga ada minat.
    pada saya kalau ada minat, rugi kalau tak asah.
    tak semestinya orang berbakat je kena asah bakat diorang, minat pun sama.
    :D

    kalau nak lagi senang try la tengok design grafik pro designer.
    jangan fokus untuk minisite je. Apa apa yang berkaitan grafik :)
    cuba buat. dan lagi satu mahirkan photoshop..
    saya lebih suka main pada colour. design simple, colour biar menawan hehe :D:
     
  8. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    mantoppppp bro TQ hehhehee
     
    • Like Like x 1
  9. Md Izuan

    Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hehe.. tnx bro Zaidi. Bro punya pun superb!!
    boleh ku masukkan ke web sebagai testi hehe
     
  10. Md Izuan

    Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terima kasih bro.. :D
    semoga bermanfaat
     
  11. shaifulazhan

    Senior

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    1,685
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    Salam bro Izuan, apa lesen saya dapat? Leh guna sebagai bonus affiliate tak bro?

    Boleh la bro huhuhu please.....!

    Tq soooo much bro.. Lawa & gempak habis la..
     
    • Like Like x 1
  12. Mohamad Rizwan Edris

    Newbie

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    949
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Super!!cayalah..;)
     
    • Like Like x 2
  13. bluedianthus

    Senior

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    1,692
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Terima kasih di atas pemberian percuma...kena hargainya..:)
     
    • Like Like x 1
  14. abuaki

    Newbie

    Joined:
    Nov 29, 2007
    Messages:
    217
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Produk yang sangat bermutu tapi diberi percuma. terima kasih TT
     
    • Like Like x 1
  15. faezil

    Senior

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    6,951
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    terima kasih bro..

    macam tak percaya je ia diberi percuma...

    rekaan mmg terbaik... cun.. cantik... profesional.. rugi sape tak grab sekarang sementara percuma
     
    • Like Like x 1
    #13 faezil, Aug 1, 2010
    Last edited: Aug 2, 2010
  16. redfar

    Newbie

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,481
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terbaik bro!!! segar!!! hohoho..
    gila kalau xgrab..
     
    • Like Like x 1
  17. Wan Haffiz

    Newbie

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    550
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tiada kata seindah 'Terima Kasih ! '...hehehe...bro mmg terbaik!
     
    • Like Like x 1
  18. Md Izuan

    Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hehehe... tnx.. boleh, tapi biar die dapatkan dari Pakejminipro.com ;D
     
  19. Md Izuan

    Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sama sama bro.. semoga bermanfaat.. :D
     
  20. Md Izuan

    Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sama-sama bro.. tnx ;D
     
  21. Md Izuan

    Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terima kaseh.. download jangan tak doownload
     
  22. Md Izuan

    Newbie

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sama sama.. download jom ramai-ramai..
     

ibeli4u

Share This Page