[50 Unit Sahaja] Tshirt & Baju Korporat Eksklusif WangCyber.com

Discussion in 'Produk Fizikal' started by amirulmukmin, Jun 15, 2010.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. amirulmukmin

    Super Senior

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    694
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum,

    Seperti mana yang saya janjikan, tempahan bagi Tshirt & Baju Korporat Eksklusif WangCyber.com telah dibuka secara rasminya pada hari ini.


    >>>50 UNIT SAHAJA<<<​




    TENGOK SIKIT MACAM MANA RUPANYA...

    BAJU KORPORAT​


    [​IMG]




    TSHIRT​

    [​IMG]
    Material: Lacoste



    EMBROIDERY
    [​IMG]

    Saiz:
    S, M, L, XL, XXL & XXXL sahaja

    S= 38"
    M= 40"
    L= 42"
    XL= 44"
    XXL= 46"

    BILA BOLEH TEMPAH?

    Mulai 15 Jun sehingga 1 Julai 2010


    HARGA PULA MACAM MANA?

    Baju Korporat: RM 79.00

    Tshirt : RM 29.00

    Caj Pos : RM 6.00 (pos ekspress)


    BERMINAT LA.....

    Kalau berminat, ikut je langkah-langkah ni..

    Langkah 1:
    Buat pembayaran anda ke akaun berikut:

    Maybank
    164687025244
    MUHAMMAD AMIRUL MUKMIN BIN NOR HIDAN

    CIMB
    08190008511527
    MUHAMMAD AMIRUL MUKMIN BIN NOR HIDAN

    Langkah 2:
    Isi borang tempahan di http://koleksireseller.com/wctshirt/

    Langkah 3:
    Tunggu maklum balas daripada saya tentang tempahan anda. Insyaalah tempahan anda akan direspon dalam masa 48jam


    LAMBAT LAGI TARIKH TUTUP TEMPAHAN....
    Betul tu. Ada dalam 16 hari lagi. Saya nak bagi peluang kepada kakitangan kerajaan untuk dapat gaji dulu.

    TAPI,

    Jika anda bertangguh, jangan terkejut kalau tempahan tiba-tiba ditutup. Saya tak akan update baki kuota. Cukup sahaja. Ianya akan ditutup.*

    Anda lambat, jangan menyesal.


    *Segala perubahan atas perbincangan bersama Tuan Shuth


    ADA YANG TAK FAHAM?
    Reply sahaja thread ini. Atau boleh email kepada saya di amirulmukmin.mukmin@gmail.com


    Ingat, 50 Unit Sahaja​
     
    #1 amirulmukmin, Jun 15, 2010
    Last edited: Jun 17, 2010
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.