[50 Unit Sahaja] Tshirt & Baju Korporat Eksklusif WangCyber.com

Discussion in 'Lain-Lain' started by amirulmukmin, Jun 15, 2010.

Share This Page

  1. amirulmukmin

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    694
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum,

    Seperti mana yang saya janjikan, tempahan bagi Tshirt & Baju Korporat Eksklusif WangCyber.com telah dibuka secara rasminya pada hari ini.


    >>>50 UNIT SAHAJA<<<​




    TENGOK SIKIT MACAM MANA RUPANYA...

    BAJU KORPORAT​


    [​IMG]




    TSHIRT​

    [​IMG]
    Material: Lacoste



    EMBROIDERY
    [​IMG]

    Saiz:
    S, M, L, XL, XXL & XXXL sahaja

    S= 38"
    M= 40"
    L= 42"
    XL= 44"
    XXL= 46"

    BILA BOLEH TEMPAH?

    Mulai 15 Jun sehingga 1 Julai 2010


    HARGA PULA MACAM MANA?

    Baju Korporat: RM 79.00

    Tshirt : RM 29.00

    Caj Pos : RM 6.00 (pos ekspress)


    BERMINAT LA.....

    Kalau berminat, ikut je langkah-langkah ni..

    Langkah 1:
    Buat pembayaran anda ke akaun berikut:

    Maybank
    164687025244
    MUHAMMAD AMIRUL MUKMIN BIN NOR HIDAN

    CIMB
    08190008511527
    MUHAMMAD AMIRUL MUKMIN BIN NOR HIDAN

    Langkah 2:
    Isi borang tempahan di http://koleksireseller.com/wctshirt/

    Langkah 3:
    Tunggu maklum balas daripada saya tentang tempahan anda. Insyaalah tempahan anda akan direspon dalam masa 48jam


    LAMBAT LAGI TARIKH TUTUP TEMPAHAN....
    Betul tu. Ada dalam 16 hari lagi. Saya nak bagi peluang kepada kakitangan kerajaan untuk dapat gaji dulu.

    TAPI,

    Jika anda bertangguh, jangan terkejut kalau tempahan tiba-tiba ditutup. Saya tak akan update baki kuota. Cukup sahaja. Ianya akan ditutup.*

    Anda lambat, jangan menyesal.


    *Segala perubahan atas perbincangan bersama Tuan Shuth


    ADA YANG TAK FAHAM?
    Reply sahaja thread ini. Atau boleh email kepada saya di amirulmukmin.mukmin@gmail.com


    Ingat, 50 Unit Sahaja​
     
    #1 amirulmukmin, Jun 15, 2010
    Last edited: Jun 17, 2010
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. maizul.com

    Newbie

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    satu warna je ke bro?
     
  5. chibobski84

    Senior

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    4,482
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    huhu, mcm cantik, baju korporat tuh agak mahal huhu..

    maybe sambar tshirt jer ler

    kaler lain takder? atau terbalikkan kaler dia ker apa ker...
     
  6. amirulmukmin

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    694
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ye, satu warna je. Inspirasi warna WC, biru.


    harga baju korporat memang tinggi sikit. Yang ini custom made. Sebabnya saya order sikit je.

    Cepat sambar Tshirt tu. Kalau lambat takut habis pula. :)
     
  7. nasrul2006

    Newbie

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    post ke sarawak berapa bro?
     
  8. perindu

    Newbie

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    880
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    saiz tu boleh bagi ukuran2 dia x eh?
    nak pilih antara M atau L mana lagi cun.
     
  9. amirulmukmin

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    694
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    boleh. Takde masalah. Saya akan edit thread nanti.


    Kalau pos ekspress same je bayarannya. Nanti saya cek balik dengan pejabat pos
     
  10. titaniumhijau

    Senior

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,534
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    terima pakai paypal tak?
     
  11. redfar

    Newbie

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,481
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wah!!! menarik.. terasa nak beli.. kuota 50 je ker?
     
  12. amirulmukmin

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    694
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kami tak terima paypal buat masa ni. Boleh kan kalau buat pembayaran guna online banking?

    Ha... jangan lambat la pula. Memang 50 je kita buka kuota :)
     
  13. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    bro, kalau ada xxxxl PM saya ye :)
    Berminat nak buat koleksi ni.
    PS : Slack betul diet hari tu tak ikut betul2
    kakaka
     
  14. amirulmukmin

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    694
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Takpe bro RK... saya akan PM bro nanti.
    Untungnya sebab baju korporat custom made
     
  15. amirulmukmin

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    694
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya try PM bro RK x dapat...
    Tapi saya dah hantar email dah....
    Harap bro RK cek ye...
     
  16. iezat

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    2,425
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Bro saya book kemeja saiz XL.

    Gaji baru bayar ye.
     
  17. amirulmukmin

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    694
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Boleh, takde masalah. :)

    Tshirt taknak ke? huhu
     
  18. rouke

    Newbie

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    693
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hmm..bile da 3 4 kali bukak thread ni rase makin lawa je baju tu..:D
     
  19. amirulmukmin

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    694
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sebelum ni tak lawa ker? huhu
     
  20. rouke

    Newbie

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    693
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sblm ni mmg dah bekenan dah..:D
     
  21. Razif

    Senior

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,186
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Bila akan di pos ye?
     
  22. gabot

    Newbie

    Joined:
    May 19, 2006
    Messages:
    1,156
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    ok cop satu nanti saya bayar
     

ibeli4u

Share This Page