1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

1K USD dengan ADSENSE! Saya sungguh jakun!

Discussion in 'Produk Digital' started by sharemalaysia, Nov 4, 2010.

Share This Page

  1. binjaicity

    Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Order satu tuan...
     
  2. SyedAzhar

    Newbie

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    657
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    paypal accepted tak ni..?
     
  3. JejakaFX

    Newbie

    Joined:
    Sep 9, 2011
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    product 1K usd adsense ke?

    kalau 1K usd adsense harga ni memang terlalu murah, dulu bayar RM150 memang x pnh menyesal.

    Terbaik bro. :)
     
  4. sharemalaysia

    Senior

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    maaf tuan, saya tak avccept paypal untuk diskaun ini. :(
     
  5. sharemalaysia

    Senior

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Ya sama, tuan telah menerima pakej seperti ini. :)
     
  6. sharemalaysia

    Senior

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Ya tuan sama, bezanya pakej tuan tiada bonus2 tambahan macam pakej ini. :)
     
  7. sharemalaysia

    Senior

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Maaf tuan, untuk promosi diskaun ramadhan kali ni saya tidak accept paypal. :(
     
  8. sharemalaysia

    Senior

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Terima kasih kepada MUHAMMAD SYAFIQ BIN CHE N, IZA HAZWANI BINTI SANIF, MUHAMMAD FAIZ BIN MARZUKI kerana melakukan transaksi pembelian.
     
  9. uncleazhar

    Newbie

    Joined:
    Jul 29, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ok thanks. tengah mentelaah ebook ni
     
  10. abgsabah

    Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    718
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    klau customer lama nak bonus2 tambahan tu mcmana? :)
     
  11. putera04

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2007
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yup customer lama yg beli 1k adsense tu dapat tak bonus tambahan tu :)
     
  12. ABGZAI

    junior

    Joined:
    Aug 10, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Testimonial abg ada... sebagai pengguna lama produk ni.. abg bagi rating 8/10. ;;)
    Tak pernah produk terbaik dijual semurah ini! mmg rugi kalau x grab!.
     
  13. ABGZAI

    junior

    Joined:
    Aug 10, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    hai tt buka thread baru khas untuk diskaun... thread ni pun sama ke tt?
     
  14. Syafiq Che Nor

    Newbie

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    macam mana nak download semua bonus.. link x leh guna pun boss..? help..
     
  15. sharemalaysia

    Senior

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Salam tuan.. Saya sudah semak link yang diberikan ke email tuan syafiqrockcoco(at)gmail.com berada dalam keadaan baik.. boleh download. :)
     
  16. sharemalaysia

    Senior

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Tuan perlu PMkan kepada saya particular pembelian tuan untuk saya semak.. kalau ianya diluar lingkungan produk utama, saya akan tolak BONUS2 tersebut paa tuan ngan harga murah.. :).. suke x offer ni? ;)
     
  17. sharemalaysia

    Senior

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    terima kasih tuan zaidi, puji melambung nampak.. hehe.. semoga adsense tuan terus berjaya. Bagi saya pinjam testi k.. kat video depan tu. :D
     
  18. gabot

    Newbie

    Joined:
    May 19, 2006
    Messages:
    1,156
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    laa ebook letih nye....
     
  19. sharemalaysia

    Senior

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    biasalah... hehe..

    nak pakej saya setupkan adsense, jaga acc, janakan earnings selama 1 tahun (kontrak)... boleh ada..
    RM1, XXX.XX sekali bayar... pastu income bagi 2 every month. >:D<
     
  20. sharemalaysia

    Senior

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,196
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    memang sama tuan,.. dah habis promosi diskaun ramadhan.. harga kembali ke asal..
     

ibeli4u

Share This Page