[18SX] Rahsia Malam Pertama Dilancarkan

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by Amirul Hafiz, Apr 10, 2009.

Share This Page

  1. Amirul Hafiz

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    5,177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Dengan lafaz bismillah saya ingin merasmikan Ebook terbaru hasil karya saya diberi judul Rahsia Malam Pertama

    Sedikit mengenai Rahsia Malam Pertama

    * Laman jualan = www.rahsiamalampertama.com
    * mempunyai sistem autoresponder yang akan diiringi dengan siri email
    * mempunyai sistem affiliate(join for free)
    * Harga jual pakej 1 = rm35
    * Harga jual pakej 2 = rm50
    * Komisen affilaite = 40% bagi setiap jualan

    Free Ebook Rahsia Malam Pertama kepada 5 orang terawal review!

    Cabaran WC akan dianjurkan secepat mungkin!
     
    #1 Amirul Hafiz, Apr 10, 2009
    Last edited: Apr 14, 2009
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    wah, sedutan terbaru dari ebook yg dulu bro?
    hebatt :)
     
  5. yoji

    Senior

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    1,988
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    makin rancak skrang.... bgus2....
     
  6. Hafiz Wasa

    Senior

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    nice bro...

    Rahsia Malam Pertama....antara ebook seksual yang terawal di Malaysia...
     
  7. Amirul Hafiz

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    5,177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hehe..
    thanks ya all..
    cabaran affiliate start pada 13.4.2009 sehingga 13.5.2009
    ni thread ni Cabaran RMP
     
    #5 Amirul Hafiz, Apr 10, 2009
    Last edited: Apr 10, 2009
  8. Amirul Hafiz

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    5,177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    thanks ya bro atas dorongan..
    membuatkan saya semangat balik
    nak menerbitkan semula ebook ni dengan tambahan pelbagai bonus khas!
    harap otai2 wc memberi tunjuk ajar kpd saya..
     
  9. JaMaL

    Senior

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,530
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    rupanya bro ni seorang otai..salut bro
     
  10. Amirul Hafiz

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    5,177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    xde la bro...
    bro jamal lagi otai...
    harap boleh beri tunjuk ajar kpd saya bro...hehe
     
  11. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    wahh, tak lama lagi boleh jadi otai ni :]
     
  12. JaMaL

    Senior

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,530
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    Ya akan jadi otai bro mirelme...nama macam pemain bola argentina plak..requilme..hehehehe

    good luck...cabaran bila nak stat ni? Aku nak join jugak...
     
  13. baem

    Senior

    Joined:
    Mar 14, 2007
    Messages:
    1,103
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    woahh.. saing2 plak diterbitkan.. pesal skrg ebook semua pasal 18sx jer ek??? heeee..
     
  14. JaMaL

    Senior

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,530
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    Ebook pasal seks meletop kot...hehehe..aku taknak buat ebook pasal seks dah, tapi ada request dari orang...sian plak dia..aku buat la...untuk dia..dia buat ebook, aku yang lain2...aku rasa suatu masa nanti ebook pasal seks akan hilang taringnya..sebab tu skrang aku buat ebook pasal lain..contohnya kerja kerajaan, jualannya mengalahkan rahsiakamar dengan lajunya...ebook pasal im, mcm2 lagi...kalau bergantung pada satu niche jer, tak mampu bertahan..pandangan aku la...

    P/s: Satu ebook aku lagi akan dilaunch next week (bukan niche seks)
     
  15. Amirul Hafiz

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    5,177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ya bro..
    saya sokong pandangan bro tuu..
    niche byk lg sebenarnya...
    waseh bro..x sabar nak tengok keluaran bro..hehe
     
  16. Amirul Hafiz

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    5,177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    lagi jauh lg perjalanan..
    kena belajar lg dari otai2 dlm wc nie..
    btw otai2 d wc nie mmg memberi inspirasi kepada newbies macam saya..thanks
     
  17. Amirul Hafiz

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    5,177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    niche paling hangat...
    ya..sekarang dah muncul banner iklan rahsia malam pertama kat sebelah tuu

    <-----
     
  18. species1980

    Newbie

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Waa....menarik nie....:)
     
  19. species1980

    Newbie

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bro Mirlme....dah buat skit review kat blog saya....

    >>>KLIK SEKARANG<<<
     
  20. species1980

    Newbie

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Eh silap bro....ini link review yang betulnya....>>>DI SINI<<<
     
  21. Amirul Hafiz

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    5,177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    thanks ya bro..
    check ur pm..

    update list review

    1.yoji
    2.beduzbiz
    3.species1980
    4.
    5.

    ada 2 kekosongan lagi...
    sapa cepat dia dapat!!hehe
     
  22. TheReds

    Senior

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,375
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    boleh saya try?..
     

ibeli4u

Share This Page