 |
Navigation
|  |
|
| WC Navigation |
|
|
|
 |
Welcome, Unregistered.
|
 |
|
| Member Panel |
|
|
|
| WTS : Pengiklanan & Pemasaran (Want To Sell ?) : Ingin menjual & menawarkan sesuatu? Iklankan produk & perkhidmatan anda disini. Setiap topik hanya dicaj USD2 sahaja. Sila baca disini untuk info lanjut. |
 |
|

09-07-2008, 12:52 AM
|
 |
WC300
|
|
Join Date: Aug 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 121
|
|
((((((( Coaching: Bagaimana Saya Buat Lebih US$1000 Secara AUTOMATIK )))))))
Coaching Untuk Rahsia Bagaimana Saya Buat Lebih US$1000 Dari Jualan Affiliate Secara AUTOMATIK Dengan Menggunakan RefererBot
Software hanya sekadar alat/tool. Tetapi ilmu kena ada bagi membolehkan anda membuatnya dengan betul. Thread berkaitan: >>>Saya Buat Lebih US$1000 Dari Jualan Affiliate Secara AUTOMATIK <<<
Salam sejahtera,
Seperti yang sebahagian dari anda sedia maklum, alat/tool yang saya gunakan, yang dipanggil RefererBot, untuk membantu saya mambuat jualan affiliate telah di lancarkan dengan jayanya dan mendapat sambutan yang amat menggalakkan.
Ramai yang telah berjaya dan mendapat faedah darinya tetapi tidak kurang juga yang masih belum dapat penghasilan yang menggalakkan.
Di atas permintaan saudara-saudari, kini saya lancarkan perkhidmatan coaching bagi memastikan teknik yang tepat dan betul diaplikasikan dengan sewajarnya.
Coaching yang akan diadakan dalam bentuk one-to-one menerusi Yahoo Messenger atau MSN, selama 3-4 jam akan meliputi kandungan berikut:
1) How to choose an affiliate product
2) How to identify target market for selected product
3) What are the best key searches for selected target market
4) Where/How to find target market
5) What is the market interest
6) How to create a right promo link
7) How to plan the marketing strategy
8) How to identify the key success factor
9) How to stop
10) How to continue
* pakej ini juga termasuk langganan kepada berita terkini, tips & tricks secara PERCUMA sepanjang hayat
Tawaran ini di buka kepada semua pembaca forum WC. Tetapi kepad pembeli RefererBot sedia ada, anda akan menikmati potongan sebanyak 50%.
Servis coaching ini kini ditawarkan pada harga US$200 / RM638.
3 pembeli pertama akan mendapat tambahan potongan sebanyak US$20 / RM64.
Berminat? PM saya untuk maklumat pembayaran.
Disclaimers: RefererBot is to assist you in your affiliate marketing only. Further knowledge in marketing is highly required. There's no guarentee that you will make the same return. Your income is totally depending on your effort.
Last edited by azlanhussain; 09-07-2008 at 05:50 AM.
|

09-07-2008, 01:01 PM
|
 |
WC300
|
|
Join Date: Aug 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 121
|
|
Testimonials:
Quote:
Originally Posted by chukai
Alhamdulillah saya dah selesai coaching dengan bro azlan malam tadi. hampir 4 jam seisi coaching tu berlangsung. coaching bukan berkenaan RB semata-mata tp merangkumi semua yg berkaitan dengan affiliate. isi coaching sangat2 menarik dan idea yang digunakan mgg canggih..banyak yg saya pelajari, sistem pengajaran yg teratur dan mudah untuk saya fahami. ada 10 langkah penting yg diajar untuk memaksimumkan penggunaan RB. apa isi kandungan coaching xdapat saya kongsikan di sini kerana setiap ilmu pasti ada nilai tersendiri. saya percaya coaching sebegini bernilai ratusan dan ribuan dollar di luar sana. bukan mudah nak buat affiliate ni tapi kalau betul caranya dan membuat sedikit kajian tentang produk dan market insyaAllah sesiapa sahaja boleh berjaya. dan tak mustahil usaha ini boleh jadi autopilot bila kita dah sampai satu tahap. kejayaan tu xdatang overnight jadi saya akan mula apply apa yang dipelajari sekarang dan berkongsi dgn lain bila dah berhasil nanti.
kepada bro azlan, saya ucapkan berbanyak2 terima kasih kerana memilih saya menyertai seisi coaching ni. insyaAllah saya akan terus usaha sampai berjaya. dan yg paling best seisi coaching tu tidak berakhir malam tadi. akan ada seisi coaching tambahan di masa lain. insyaallah kawan2 juga akan berpeluang mengikuti seisi coaching itu nanti bila bro azlan umumkan coaching package nya nanti.
|
Quote:
Originally Posted by Abu Hanis
Chukai, saya bertuah jua 
Alhamdulillah... pada malam jumaat lepas, to be exact, pada hari khamis 4 sept 2008 pkl 11 malam, saya menjalani personal coaching dengan En Azlan. Ia berkenaan dgn refererbot dan cara penggunaannya. Walau bagaimana pun perbincangan kami tidak terhad setakat itu sahaja tetapi merangkumi 10 topik yg lain. Bermula dgn pemilihan produk, strategy dan banyak lagi.
Kalau sebelum ini En Azlan ada menyatakan bahawa refererbot ini bertugas seolah2 kita edarkan business card kita ke setiap rumah... maka selepas personal coaching tersebut saya boleh katakan bahawa kalau kita ikut setiap steps yg En Azlan beri seolah-olah kita meletakkan produk kita di tangan pembeli... iaitu pembeli yg memerlukan produk tersebut... pembeli yang menghendaki produk tersebut... pembeli yang tercari-cari produk tersebut...
Dengan penerangan dan cara penyampaian yang mudah dan berkesan, sesi personal coaching tersebut berjalan tanpa saya sedari jam sudah menunjukkan pukul 3 pagi [4 jam].
Memang saya sangat puas hati. Saya yakin refererbot ini adalah satu software yang sangat berguna dan yg paling penting dengan memahami kaedah refererbot ini bekerja maka saya boleh nyatakan bahawa ia menepati konsep pemasaran yang sebenar.
Setinggi-tinggi penghargaan kepada En Azlan yang sudi memberi personal coaching ... kepada saya yang menurut saya terlalu berharga dan terlalu banyak infomasi dan strategy terkini yang saya dapat. Terima kasih
|
|

09-07-2008, 04:25 PM
|
|
WC300
|
|
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,008
|
|
adios... mahalnya..... ingatkan dalam 1 2 ratus tadi..
|

09-07-2008, 04:28 PM
|
 |
WC300
|
|
Join Date: Jun 2008
Location: Sungai Petani, Kedah.
Posts: 106
|
|
bertuahnyer chukai dan abu hanis dapat coaching free...hmm sedihnyer tak terpilih...tak per jgn sedih harap nti refererbot v2 nti lebih power dan report free tu leh membantu walaupun tak sepower coching tu nanti.
__________________
Get paid while searching!! Its totally FREE!!
Join now...
|

09-07-2008, 04:32 PM
|
|
WC300
|
|
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,008
|
|
klu pembeli referbot dapat potongan 50% jadi 300 ar..... en azlan nak berapa orang ek
|

09-07-2008, 04:35 PM
|
 |
WC300
|
|
Join Date: Aug 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 121
|
|
Quote:
Originally Posted by kasimo
klu pembeli referbot dapat potongan 50% jadi 300 ar..... en azlan nak berapa orang ek
|
Untuk coaching tak de limit. Cuma saya beri potongan US$20 lagi bagi 3 pembeli pertama.
|

09-07-2008, 04:37 PM
|
 |
WC300
|
|
Join Date: Aug 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 121
|
|
1 SOLD, 2 more left (for special US$20 discount)
|

09-07-2008, 04:52 PM
|
 |
WC300
|
|
Join Date: Oct 2007
Location: PasirMas-Kota Bharu-Besut
Posts: 524
|
|
saya booking satu tempat dulu ye encik Azlan. Check PM.
|

09-07-2008, 05:10 PM
|
 |
WC300
|
|
Join Date: Aug 2008
Location: KLCC, MY
Posts: 121
|
|
Quote:
Originally Posted by Kasyidi
saya booking satu tempat dulu ye encik Azlan. Check PM.
|
OK..
2 SOLD, 1 more left (for additional US$20 discount)
|

09-07-2008, 05:22 PM
|
|
WC300
|
|
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,008
|
|
maksudnya selagi thread ni n en azlan nak mengajar personal caoch ada lagi tak..... harga untuk pembeli RB tu still 50%
|
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is Off
|
|
|
All times are GMT +8. The time now is 09:36 PM. - Forum style by ForumMonkeys
Powered by vBulletin® Version 3.7.0 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
|
 |