Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default SUSU UNTUK BAYI UNTUK DI JUAL MURAH!



    --------------------------------------------------------------------------------
    saya hanya tolong promote untuk member

    ada dua jenis susu je yg ada

    ENFALAC A+ tin kecik 400g RM25.kedai jual RM28

    SIMILAC IQ tudung biru/hijau tin kecik 400g RM23 kedai jual RM25

    SNOW/merah tin kecik RM 14 kedai jual RM17

    kalau beli banyak harga leh bincang lagi

    harga semua ini siap pos dari pintu ke pintu. kengkawan semua hanya perlu tunggu di depan rumah sahaja tak payah pergi beli kat kedai yang mahal.duit minyak lagi.hanya tunggu di rumah dan susu sampai.
    sila call atau sms kepada 019-3960474 (ainie) atau email kepada ainie_enfalac@yahoo.com

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    940
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Tumpang sekaki..Saya pun nak iklankan bisnes susu jugaklah..
    klik la laman ni utk bisnes susu lembu http://VIPSuccessTeam.com/?id=zinedine107

  4. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    :lol: susu lembu ya.. eh potensi internet ni, kuat la.. susu jugaka boleh dipromote.. i support u ok? tapi tiada wang..

  5. #4
    Normal Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    940
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by clementc82
    :lol: susu lembu ya.. eh potensi internet ni, kuat la.. susu jugaka boleh dipromote.. i support u ok? tapi tiada wang..
    Tuan Clementc82..amacam berminat tak dgn susu Igg Plus? ..boleh la join saya..tengok2 dulu kat web kita pun takpe..jadi ahli pastu boleh beli & jual susu Igg tu..klik la sini masuk2:
    http://VIPSuccessTeam.com/?id=zinedine107

  6. #5
    New Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Re: SUSU UNTUK BAYI UNTUK DI JUAL MURAH!

    Quote Originally Posted by zulhasbi
    --------------------------------------------------------------------------------
    saya hanya tolong promote untuk member

    ada dua jenis susu je yg ada

    ENFALAC A+ tin kecik 400g RM25.kedai jual RM28

    SIMILAC IQ tudung biru/hijau tin kecik 400g RM23 kedai jual RM25

    SNOW/merah tin kecik RM 14 kedai jual RM17

    kalau beli banyak harga leh bincang lagi

    harga semua ini siap pos dari pintu ke pintu. kengkawan semua hanya perlu tunggu di depan rumah sahaja tak payah pergi beli kat kedai yang mahal.duit minyak lagi.hanya tunggu di rumah dan susu sampai.
    sila call atau sms kepada 019-3960474 (ainie) atau email kepada ainie_enfalac@yahoo.com

    sy tertarik dgn iklan yg dibuat oleh sdra zulhasbi...

    sy juga ada maklumat ttg satu produk susu untuk kanak2 seusia 12 bulan ke atas. ianya sebagai suatu alternatif & bagus juga jika dibuat comparison sebelum membeli sesuatu produk makanan terutamanya untuk si bayi.

    produk susu yang saya maksudkan ialah Susu Tepung Biomil, keluaran Bumiputra Muslim serta mendapat khidmat & formula dari pakar seperti Prof. Dr. Azizan Ismail.

    Produk yang bermutu pada kadar harga yg sederhana.
    RM 19.90 = 500gram (harga end user).
    harga untuk agen & distributor, sila runding dgn sykt. biotral sdn bhd.
    sila lawat www.biomil.com.my juga rujuk iklan dalam majalah Pa & Ma, bagi ibubapa yg prihatin terhadap kecerdasan minda si anak.

    sekian, terima kasih.
    azmi abd rashid
    019-934 3455

  7. #6
    New Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    the formula for future generation

    Biomil adalah formulasi susu istimewa keluaran anak Malaysia pertama yang dirumuskan khas mengandungi kombinasi Garamtisu Biokimia Schuessler menurut formula Prof Dr Azizan Hj Ismail.

    Prof Dr Azizan adalah wakil Malaysia ke Liga Medicorum Homeopathica Internationalis yang berpusat di German sejak 1993.

    maklumat lanjut, sila layari www.biomil.com.my

  8. #7
    Normal Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    940
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Saya pun bisnes susu jugak. Susu kolostrum IgG-Plus. Sila klik link berikut: http://www.firstmilk.com/?id=rashid

  9. #8
    New Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by myme
    the formula for future generation

    Biomil adalah formulasi susu istimewa keluaran anak Malaysia pertama yang dirumuskan khas mengandungi kombinasi Garamtisu Biokimia Schuessler menurut formula Prof Dr Azizan Hj Ismail.

    Prof Dr Azizan adalah wakil Malaysia ke Liga Medicorum Homeopathica Internationalis yang berpusat di German sejak 1993.

    maklumat lanjut, sila layari www.biomil.com.my
    susu tersebut merupakan lanjutan daripada penambahbaikan susu tepung BIO-LAC keluaran sykt era edar sdn bhd. bezanya ianya dipasarkan secara konvensional & bukan secara MLM.

    antara tujuan utama pengeluaran susu tepung formula ini adalah untuk menyumbang sesuatu yang positif kepada kanak2 yg berusia 12 bulan ke atas secara amnya & kanak-kanak MUSLIM khususnya.

    selain itu juga, sykt ingin berkongsi pasaran dengan pengeluar susu tepung formula milik sykt. asing yang sudah puluhan tahun memonopoli pasaran di negara kita.

    semoga usaha untuk memartabatkan ekonomi ummah mendapat sokongan & galakan dari semua pihak.

  10. #9
    WC Premium mysticmind's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    1,414
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    bile terlalu banyak orang meniaga susu.. maka ia bukan lagi NICHE.

    dan bila tak niche.. ia bermakna;
    Banyak persaingan,
    Pelanggan yang berpecah2.
    Bile banyak sangat = ianya amatlah = MEMBOSANKAN :roll:
    sorila ye.. mata aku dah penat tgk iklan susu. kat mana2 ada.. termasuk la kat signature.. hehe


    aku jual susu RIMAU, RM 999.99 per 500ml.. nak?

    ada yang nak jual botol dan puting? :?

    Haloo buddy.. Tempat terbaik menjual susu atau spam iklan susu ialah di Forum2 KELUARGA dan ANAK. Pa and ma, situ baru betui la deiii...

    *semua ini dituturkan dgn penuh lembut dan penuh erti. :twisted:
    Visit : Pergh! + Blog + Twitter + FB

  11. #10
    Normal Member Hafiz Latib's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    386
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    :lol: :lol: :lol:

    Btol tu msytic. Ramai lagi yg tak faham konsep niche ni. Mmg la sume ni internet business tp jgnla promosi kat site cam wangcyber ni. Sini sume pasal internet marketing. Orang tgh ckp psl domain, autoresponder, hosting, merchant... tetibe ade susu anak lak...tak ke pelik???

    Gi join forum2 family, anak2...baru ade potensi utk org membeli

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •