Page 1 of 16 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 156
  1. #1
    Kawan WC Premium RajaKamil's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    www.eBook50k.com
    Posts
    6,748
    Thanks
    74
    Thanked 376 Times in 124 Posts

    Default WP SEO Automatik : Pra Pelancaran - PERCUMA Lesen Developer



    Bismillah.

    Salam hormat;

    Siapa pun tahu akan kehebatan SEO.

    Kalau blog kita ranking di kedudukan tertinggi dalam Search Enjin, tak perlulah susah-susah kita nak cari trafik.

    Dan, dalam bisnes internet,

    Trafik = $$$$


    Orait, itu semua orang tahu.


    Sekarang saya nak kongsikan satu fakta yang ramai tak tahu.

    Ramai orang ingat, nak ranking #1, kita perlu backlink banyak-banyak.


    SALAH !


    Tidak semestinya website yang banyak backlink, akan ranking #1


    Habis tu apa?


    Pakar SEO kata, backlink ibarat minyak. Banyak minyak, jauhlah boleh mendaki Search Engine.


    Namun...ramai yang lupa nak tanya soalan, kalau backlink = minyak, apa pula kenderaan SEO ?

    Kenderaan SEO ialah website anda !


    Kalau kenderaan anda, tak pickup, enjin tak bersih, macam mana nak naik page #1?

    ............


    Jadi, apa yang saya tawarkan?

    Saya ingin tawarkan kepada anda, "pembersih" enjin "kenderaan" anda !

    Khusus untuk blog wordpress (yang host sendiri) !


    "pembersih" enjin ini, akan mengoptimisasikan Blog wordpress anda dengan hanya satu klik sahaja !

    yeap...satu klik sahaja !

    Demonstrasi Plugin :




    Harga : RM100 !


    Siapa yang berminat nak tempah, anda boleh response pada thread ini.

    Siapa cepat dia dapat !





    Ini trafik daripada blog saya.
    Dalam carta di atas, anda boleh lihat, 40% trafik yang datang ke website saya adalah daripada Search Engine.




    Ikhlas;
    RK


    ==============================
    Harga Sekarang

    RM100 sahaja

    !!!
    ==============================


    Cara Pembayaran

    Anda boleh buat bayaran ke mana-mana akaun di bawah
    -semua akaun adalah atas nama Raja Mohd Kamil
    -sila masukkan email : rajakamil@rajakamil.biz jika pembayaran secara online

    Maybank
    No akaun : 158118106459

    CIMB
    No akaun : 12130066096528

    Selepas itu, sila PM atau email, rajakamil@rajakamil.biz, saya bukti pembayaran.

    Terima kasih

  2. The Following User Says Thank You to RajaKamil For This Useful Post:

    instamsia (01-14-2014)

  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  4. #2
    Kawan WC Premium RajaKamil's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    www.eBook50k.com
    Posts
    6,748
    Thanks
    74
    Thanked 376 Times in 124 Posts

    Default

    Harga Pra Pelancaran Pula.

    RM90 sahaja !

    Tinggal 43 sahaja lagi, untuk dapat PERCUMA lesen developer !

    Cara Pembayaran

    Anda boleh buat bayaran ke mana-mana akaun di bawah
    -semua akaun adalah atas nama Raja Mohd Kamil
    -sila masukkan email : rajakamil@rajakamil.biz jika pembayaran secara online

    Maybank
    No akaun : 158118106459

    CIMB
    No akaun : 12130066096528

    Selepas itu, sila PM atau email, rajakamil@rajakamil.biz, saya bukti pembayaran.

    Terima kasih

  5. #3
    Kawan WC Premium RajaKamil's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    www.eBook50k.com
    Posts
    6,748
    Thanks
    74
    Thanked 376 Times in 124 Posts

    Default

    Review & testimonials

    TERBUKTI BERKESAN

    Respon di bawah ditulis tanpa saya mengacukan pistol di kepala beliau (maksudnya, sukarela )

    Quote Originally Posted by iezat View Post
    nie testimoni saya..

    maaaf yer,bkn nk berbangga atau riak,
    sekadar perkongsian shj.

    Artikel ini baru dinaikkan dlm masa 10 minit .
    page pertama keyword :: Berjiwa Dan Berfikir Besar
    berada di tempat ke 6

    Attachment 5944
    Ada berani!!

    Tahniah bro !




    Quote Originally Posted by fathrulrazi View Post
    Saya telah cuba plugin ini dan sememangnya AWESOME!
    Mudah,Senang Nak Guna dan dapat SEOkan post dengan pantas.Excelen!
    Terima kasih bro RK!

    Untuk rakan-rakan,saya kongsikan video saya sebelum dan selepas apply plugin ini pada salah satu artikel blog saya.Enjoy!

    Terima kasih bro !


    Ini pula pandangan orang lama terhadap plugin ni. Otai beliau ni...

    Quote Originally Posted by paklong View Post
    Testimoni :

    Plug in ini menunjukkan dengan lebih detail perkara-perkara yang perlu ada dalam post yang mesra Search Engine seperti H1, H2, Image Alt, Bold Underline dan Link. Tidak keterlaluan jika saya katakan WP SEO Automation melebihi apa yang diberikan oleh SEOpressor.

    Terima kasih RK.

    Saya sedang buat post baru di blog untuk keyword yang mempunyai saingan 641,000. Result kena tunggu lagi seminggu.........



    Tertekan Revert Change ............aw aw aw.
    Terima kasih Pak Long


    Quote Originally Posted by zudierahman View Post
    Testimoni untuk plug in ini:

    Plug in ini menjimatkan masa saya untuk meng-optimisekan SEO post/page saya hampir kepada 99%. 1% lagi hanya tinggal untuk saya tambahkan keyword density mengikut keperluan saya dan sedikit perubahan terhadap artikel yang ditulis supaya ianya lebih mesra pembaca. Itu sahaja.. amat mudah!

    Jika kebanyakkan plug in yang lain menyenaraikan apa yang perlu yang perlu dibuat untuk mengoptimasikan artikel kita dan kita terpaksa kena buat sendiri semua item-item tersebut, Tetapi plug in ini sebaliknya.

    Ia bertindak sebagai pembantu di dalam men-SEO-kan artikel. Dengan hanya 1 klik (selepas tentukan keyword yang nak digunakan), kerja-kerja SEO dilakukan terus secara automatik.. Sekarang, tugas-tugas untuk mengoptimasikan SEO blog artikel dan post saya serahkan kepada beliau.

    Terima kasih.

    Terima kasih En. Zudie Rahman

  6. #4
    Normal Member Amirul Iman's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    138
    Thanks
    3
    Thanked 7 Times in 7 Posts

    Default

    Ini RK punya wp plugin ke..?
    Berminat!

    Nak tanya, apa yang akan di automatikkan oleh wp plugin ni ye..?

  7. #5
    Kawan WC Premium RajaKamil's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    www.eBook50k.com
    Posts
    6,748
    Thanks
    74
    Thanked 376 Times in 124 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Amirul Iman View Post
    Ini RK punya wp plugin ke..?
    Berminat!

    Nak tanya, apa yang akan di automatikkan oleh wp plugin ni ye..?
    on page seo

  8. #6
    Normal Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    430
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ok. Saya booked harga rm30. Nak cuba pada blog baru. 90% siap.
    Setakat ni, belum ada posting lagi.
    Tapi dah 1st page google, rank no 6 utk 1 keyword 'tu'.

    Nak tgk kepoweran tools ini.

    Tahniah RK sebab hasilkan tools ni.

  9. #7
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cool Kasi booking satu!!

    OK...booking satu..kasi ingat saya semula esok...takut terlupa ya!!!

  10. #8
    Normal Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    750
    Thanks
    2
    Thanked 53 Times in 36 Posts

    Default

    Produk RajaKAmil hebat..Semua org nak cuba..|

  11. #9
    Kawan WC Premium RajaKamil's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    www.eBook50k.com
    Posts
    6,748
    Thanks
    74
    Thanked 376 Times in 124 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by AmirulIkmal View Post
    Ok. Saya booked harga rm30. Nak cuba pada blog baru. 90% siap.
    Setakat ni, belum ada posting lagi.
    Tapi dah 1st page google, rank no 6 utk 1 keyword 'tu'.

    Nak tgk kepoweran tools ini.

    Tahniah RK sebab hasilkan tools ni.
    Quote Originally Posted by ijtihad View Post
    OK...booking satu..kasi ingat saya semula esok...takut terlupa ya!!!
    Ok..dah masukkan dalam senarai nama layak diskaun

  12. #10
    WC Premium najmi ahmad's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Taiping
    Posts
    344
    Thanks
    9
    Thanked 37 Times in 21 Posts

    Default

    Minat..nak tempah satu
    >> JOM Add saya di FACEBOOK <<

    http://www.momentumsaham.com/hop.php?ref=najmiahmad

Page 1 of 16 1234511 ... LastLast

Similar Threads

  1. Samurai CPA [Blackhat+Whitehat] Bakal Dilancarkan esok
    By Dihaz84 in forum Survey & Poll
    Replies: 21
    Last Post: 11-04-2010, 09:45 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 10-25-2010, 06:42 PM
  3. Syarat baru untuk buka thread cabaran !
    By RajaKamil in forum Cabaran WC
    Replies: 63
    Last Post: 08-29-2010, 04:43 AM
  4. Replies: 21
    Last Post: 07-31-2009, 11:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •