Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Normal Member zuraidi's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    715
    Thanks
    1
    Thanked 155 Times in 33 Posts

    Talking Belajar Bahasa Cina Dengan Mudah



    Sempena Hari Raya yang menjelang tiba ni aku nak offer 1 produk bahasa iaitu Beginner Guide To Learning Chinese + MRR

    Cara mudah bagaimana nak menguasai bahasa cina. Nak tahu lebih lanjut leh pi kat sini: Learn How to Speak Chinese

    Harga? USD2 @ RM7 je. Produk ini juga terhad untuk 30 orang sahaja!

    Boleh bayar melalui M2U sahaja. Jangan gunakan order button yang terdapat di salespage tersebut. Boleh PM aku untuk medapatkan maklumat pembayaran.

    Macam biasa, yang ada dalam list itrader aku leh dapatkan produk ni pada harga murah USD1 @ RM4

    Personal opinion: cina ni faham-faham je la .. kalu nak kutuk kita cakap cina .. kalu kita tak tau cakap cina buta-buta je kena kutuk . hehehe

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member zuraidi's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    715
    Thanks
    1
    Thanked 155 Times in 33 Posts

    Default

    Bagi orang pertama yang nak beli produk ini, aku akan bagi free je tapi orang tu kena beli melalui paypal.

    Aku akan transfer balik USD2 apabila success payment. Kenapa aku bagi free? Sebab yang pertama untuk minta review dan kedua nak test script 7 dollar secret version 2.6

  4. #3
    WC Premium e-fun's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Wangsa Melawati, KL
    Posts
    617
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    waahh.. btul2 berminat ni...
    eh sy dlm list awak tak ek? hehe .. lupe la.. jap nk cek..

    p/s: ayat last tu x sdap la zuraidi.. bulan pose ni..

  5. #4
    WC Premium e-fun's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Wangsa Melawati, KL
    Posts
    617
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Chop tempat pertama...
    Arkhhh xtermasuk dlm list awak.. ruginyeee...

    so ni dh masuk list.. next time ade offer k? hehehe

  6. #5
    Normal Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    88
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile

    Eh bukan script 7 dollar tu dan kena ban dengan Paypal ke Zuraidi. Macam pernah baca je kat mana yek dah lupa

  7. #6
    Normal Member zuraidi's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    715
    Thanks
    1
    Thanked 155 Times in 33 Posts

    Default

    bila pulak kena ban ... cuma penggunaan dier kita kena tahu la ... nak tahu lebih lanjut pasal masalah ni leh cuba download ebook ni:

    Code:
    http://rapidshare.com/files/56146571/ppb.rar.html

  8. #7
    WC Premium biznezprepaid's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Sarawak
    Posts
    992
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    best lah..
    nak try gak..
    hihi...
    berehat sebentar...

  9. #8
    Normal Member zuraidi's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    715
    Thanks
    1
    Thanked 155 Times in 33 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by e-fun View Post
    Chop tempat pertama...
    Arkhhh xtermasuk dlm list awak.. ruginyeee...

    so ni dh masuk list.. next time ade offer k? hehehe
    aiseh semalam aku tak perasan reply ko .. jadi ko orang pertama la kalu berminat terus follow order link kat salesletter tu. Orang pertama dapat free hehe lepas ni kira leh masuk dlm list la ..


    biznezprepaid: hehe thanks. kalu berminat leh buat payment through order link dlm salespage (kalu paypal). PM jika nak bayar guna M2U ok

  10. #9
    WC Premium e-fun's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Wangsa Melawati, KL
    Posts
    617
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    dah bayar USD2..
    tapi die tak bawa ke ruang donlod secara otomatik, kenapa ya? adakah penghantaran secara manual? atau perlu lihat di emel paypal kita?

  11. #10
    WC Premium e-fun's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Wangsa Melawati, KL
    Posts
    617
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Saya cek pembayaran $2.. didapati emel penerima adalah ini.
    MyPayPal@EmailAddress.com
    Mungkin Zuraidi terlepas pandang? Cuba cek balik emel Paypal pada skrip yang di setkan untuk $7 skrip tu..

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Mentaliti Nak Mudah + SCAM...
    By smartusaha in forum Sembang Umum
    Replies: 31
    Last Post: 12-23-2009, 09:36 AM
  2. Replies: 10
    Last Post: 09-18-2007, 08:00 AM
  3. Pakej Untuk Berblog Dengan Cara Mudah dengan lesen MRR dan PLR
    By TheReds in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2007, 03:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •