Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 89
  1. #1
    WC Premium naqiu002's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Kelantan-KL-Penang
    Posts
    794
    Thanks
    32
    Thanked 51 Times in 21 Posts

    Thumbs up ★★★Servis Termurah! High Page Rank EDU Profile Backlinks(Review Copy Available!)★★★



    Salam sejahtera semua warga WC yang dihormati sekalian

    Memperkenalkan


    Servis Manual 10 High Domain Page Rank EDU Profile Backlinks

    Seperti yang anda tahu, .edu links adalah SANGAT BERGUNA untuk proses backlink dan pada masa yang sama SANGAT SUKAR UNTUK DICARI. Saya akan membantu anda untuk menghasilkan 9 profile backlink beserta anchor text dari 10 laman .edu yg mempunyai Page Rank (PR) yang tinggi secara manual.

    Apa yang SPEACIAL sangatnya servis ni???

    • Saya x guna sofware ke, robot ke atau apa2 yg sewaktu dengannya, 100% manual
    • Semuanya adalah .edu domains, TIDAK ADA edu.cc, .edu.ph, .edu.ch dan lain2.
    • Semuanya adalah DOFOLLOW link, yup DOFOLLOW.
    • 10 profile boleh disertakan link dengan anchor text
    • 10 .edu site


    Range untuk PR .edu site
    PR untuk .edu site dari PR3-PR7

    PENJELASAN MENGENAI .EDU BACKLINKS


    Edu backlinks adalah satu backlinks yang istimewa dan boleh dikatakan sebagai RAJA bagi semua jenis backlink yang akan membantu anda meningkatkan rank website anda. Kenapa? .Edu backlink adalah domain yang kita tahu hanya digunakan oleh laman-laman pendidikan. Kita, orang biasa tidak dapat membeli domain jenis ini, kecuali anda mempunya kolej sendiri.

    Apabila anda mempunya .edu backlink ke site anda, Search Engine seperti Google akan melihat site anda sebagai authority site.[/B][/CENTER]

    Dengan hanya beberapa .edu backlinks anda boleh meningkatkan rank site anda.

    Syarikat yang menyediakan servis SEO mengenakan bayaran yg cukup mahal bagi servis backlink .edu. Seperti contoh anda boleh lihat syarikat2 seperti http://www.backlinkbuild.com/edulinks/ dan http://www.edulinkbuilder.com/linkpackage.html. Sekurang-kurangnya anda perlu membelanjakan $100 untuk pakej ini.

    Backlink yang mereka lakukan adalah SAMA dengan yang saya lakukan. Backlink pada kebiasaannya datang dari blogs dan forum. Mungkin sesetengah daripada kita akan katakan backlink dari blog LEBIH BAIK dari backlink dari forum profile. Betul ke??? Sebenarnya SAMA SAHAJA. Google x pernah kata " ni backlink dari blog, I like it! Kena kiranya ni, jap2 ni backlink dari forum, eeee malas la nak kira, semua ni spam'". Yang pentingnya backlink tu kena DOFOLLOW : D


    Testimoni

    Quote Originally Posted by paklong
    Testimoni :

    Ini adalah servis yang berkualiti dan pantas.
    setelah menerima report backlink yang dibuat , saya menyemaknya di http://www.prcheck.net.
    Hasilnya , ternyata site dot edu yang digunakan mempunyai rank PR3 hingga PR8. nampak lebih natural.
    servisnya juga pantas. saya hantar detail jam 12.30 pagi , report yang saya terima jam 8.00 pagi.
    tahniah dan terima kasih.

    nak guna lagi ni.
    Quote Originally Posted by Nasirbiz View Post
    Terlambat lak nk bagi testimoni ..sori yek TT ..

    Testimoni aku :

    Report dh dpt.
    Service pantas.
    PR setiap site PR3 ~ PR8 .. spt kata Paklong .. ianya nampak natural. (aku check guna http://www.prcheck.net. ...terima kasih paklong ku ..hehehe)
    Recommended service.
    Harga service yg murah / berpatutan.
    Harap TT teruskan service ini.

    Terima kasih TT .. nnti sy akan gunakan lagi service ni..
    Quote Originally Posted by abedin View Post
    ok.. sedikit review..

    servis- sgt cpt.. tempah tgh mlm, pg esk da siap.. skali ngn repot..
    forum profile- backlink mmg ade kt fourum2 yg dinyatakan dlm repot.. link mati digantikan kt forum lain tp PR still tggi..
    harga- sgt murah.. aku try bt sndiri tp agak melecehkn.. harap2 TT kekalkn jer harga ni..
    rating- konpem la 5 bintang sbb memenuhi segala yg diberitaw kt 1st page..

    kesimpulannya.. amik jer servis ni dan lihat sndiri hasil keje TT..

    Detail yg saya nak:
    Title website:
    URL website:
    Anchor text: 2

    Ok berapa harga untuk servis ni?

    Cuma RM20 jer. Yup, rugi sape yg lepaskan peluang ni.

    MAYBANK
    MOHAMAD NAQIUDDIN B. CHE NUDIN
    102055371778


    Jangan tunggu lama2, grab je skrg.

    Ada apa2 persoalan / berminat, reply je kat thread ni atau PM saya.

    Terima kasih.
    Last edited by naqiu002; 05-16-2011 at 04:01 AM.
    <a href="http://bit.ly/aJZbV6">★★★Servis Xrumer TERMURAH!! Forum Profile Backlinks★★★ </a>
    <a href="http://bit.ly/di94Xd">★★★Servis Termurah! High Page Rank EDU Profile Backlinks(Review Copy Available!)★★★</a>

  2. The Following 3 Users Say Thank You to naqiu002 For This Useful Post:

    napieda (11-27-2010), nizayu (11-29-2011), paklong (11-18-2010)

  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  4. #2
    WC Premium paklong's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Samudera
    Posts
    4,273
    Thanks
    519
    Thanked 182 Times in 142 Posts

    Default

    okay saya nak review

  5. #3
    Active Member NasirBP's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bee Fee, Johor
    Posts
    1,183
    Thanks
    221
    Thanked 65 Times in 54 Posts

    Default

    mcm masih sempat lagi nk chop tempat review nih ..

  6. #4
    WC Premium paklong's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Samudera
    Posts
    4,273
    Thanks
    519
    Thanked 182 Times in 142 Posts

    Default

    saya dah PM
    dah lama saya tunggu servis backlink kat dot edu ni !

  7. #5
    Normal Member farhanfirdaus89's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sebuah tempat yang permai
    Posts
    736
    Thanks
    61
    Thanked 44 Times in 35 Posts

    Default

    saya nak jugak .

  8. #6
    Active Member NasirBP's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Bee Fee, Johor
    Posts
    1,183
    Thanks
    221
    Thanked 65 Times in 54 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by paklong View Post
    saya dah PM
    dah lama saya tunggu servis backlink kat dot edu ni !
    paklong dh x sabar2 ..hehehe ..

  9. #7
    Normal Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    150
    Thanks
    17
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Smile salam

    sempat lg ker utk review copy

  10. #8
    WC Premium paklong's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Samudera
    Posts
    4,273
    Thanks
    519
    Thanked 182 Times in 142 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Nasirbiz View Post
    paklong dh x sabar2 ..hehehe ..
    memang pon...........
    nak buat tak reti ....ada peluang camni rembat je la .............

  11. #9
    WC Premium naqiu002's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Kelantan-KL-Penang
    Posts
    794
    Thanks
    32
    Thanked 51 Times in 21 Posts

    Default

    Check lah sapa yg dapat kat atas tu, n yg dapat tu tlg send detail2 yg ada kat situ
    <a href="http://bit.ly/aJZbV6">★★★Servis Xrumer TERMURAH!! Forum Profile Backlinks★★★ </a>
    <a href="http://bit.ly/di94Xd">★★★Servis Termurah! High Page Rank EDU Profile Backlinks(Review Copy Available!)★★★</a>

  12. #10
    WC Premium naqiu002's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Kelantan-KL-Penang
    Posts
    794
    Thanks
    32
    Thanked 51 Times in 21 Posts

    Default

    Servis dibuka kembali, sedia menerima tempahan!
    Last edited by naqiu002; 11-19-2010 at 01:02 AM.
    <a href="http://bit.ly/aJZbV6">★★★Servis Xrumer TERMURAH!! Forum Profile Backlinks★★★ </a>
    <a href="http://bit.ly/di94Xd">★★★Servis Termurah! High Page Rank EDU Profile Backlinks(Review Copy Available!)★★★</a>

Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 28
    Last Post: 11-23-2013, 01:41 PM
  2. Replies: 55
    Last Post: 12-19-2012, 08:31 AM
  3. ★★★Servis Xrumer TERMURAH!! Forum Profile Backlinks★★★
    By naqiu002 in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 95
    Last Post: 07-09-2012, 08:04 AM
  4. Replies: 243
    Last Post: 11-10-2011, 03:27 PM
  5. Replies: 57
    Last Post: 08-05-2011, 05:39 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •