Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27
  1. #1
    WC Premium tokmat's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Shah Alam - Limbang - Kota KInabalu
    Posts
    336
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Thumbs up The Best Spinner | cara mudah menggubah artikel Bahasa Inggeris






    Assalamualaikum & Salam Malam Khamis.

    Kali ni sia nak berkongsi berita baik bagi mereka yang ingin membuat artikel Bahasa Inggeris tetapi tidak mahir...

    Kini masalah tersebut berjaya diatasi dengan melanggan The Best Spinner.




    Yuran langganan adalah USD77.00 untuk 1 tahun.
    Tapi kalau nak mencuba dahulu... bolehlah bayar USD7.00 untuk 7 hari


    Memang berbaloi sekali memiliki & menggunakan kemudahan ini...

    Untuk memilikinya.... klik banner di bawah....

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium tokmat's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Shah Alam - Limbang - Kota KInabalu
    Posts
    336
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    BUMP sekali petang ni....

  4. #3
    WC Premium mohdazree's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    kuala lumpur
    Posts
    166
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    saya ade pki sebelum pelancaran.. ok la jgk.. boleh cuba sape yang berkenan..

  5. #4
    WC Premium tokmat's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Shah Alam - Limbang - Kota KInabalu
    Posts
    336
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    sia pakai juga sebelum pelancaran...
    kmdn pakai juga untuk 1 tahun skrg ni....
    makna kata... sia dah memilikinya.....

  6. #5
    Normal Member KnightRider's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    780
    Thanks
    33
    Thanked 79 Times in 44 Posts

    Default

    apa guna menatang nie?

  7. #6
    WC Premium tokmat's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Shah Alam - Limbang - Kota KInabalu
    Posts
    336
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    banyak kegunaannya.....
    untuk menggubah artikel bahasa Inggeris ke bahasa Inggeris juga dengan memberikan sinonim ayat / perkataan yg kita tak fikirkan.....

  8. #7
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,463
    Thanks
    220
    Thanked 261 Times in 189 Posts

    Default

    imabiz ade gak sofware nie.. tapi pandai lak nak gune.. hehe...

  9. #8
    WC Premium tokmat's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Shah Alam - Limbang - Kota KInabalu
    Posts
    336
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by imabiz View Post
    imabiz ade gak sofware nie.. tapi pandai lak nak gune.. hehe...
    pandai guna atau tak pandai guna ni....? :confused::confused:

  10. #9
    WC Premium dandelion's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    kyuubey.com
    Posts
    1,844
    Thanks
    41
    Thanked 101 Times in 84 Posts

    Default

    article mana2 niche pun boleh ke? macam kesihatan... kadang2 tu ada yang ubah maksud ayat.....
    Dapatkan kod Exit Popup seperti di sini dengan hanya RM6/$2 sahaja.

  11. #10
    WC Premium hamizi's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    238
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Sorry la kalau sesiapa yg dah tau.
    Aku guna cara free je.

    Copy seluruh article yg nak di spin
    Bukak google translate.

    Paste dan translatekan:

    English -> French
    French -> German
    German -> English

    Nak bagus lagi, translate berbagai bahasa dan last sekali
    translate ke English semula.

    Hasil boleh tahan la. 30% - 40%
    Nak best lagi try la kombinasi bahasa yg lain pulak.
    Signature loading...

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 25
    Last Post: 03-31-2011, 05:33 AM
  2. Mencari Penulis Artikel Bahasa Inggeris.
    By bastuta18 in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2009, 04:26 PM
  3. [Superb Mantap] 3 strategi rahsia kuasa bahasa inggeris
    By abdfatah in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2009, 03:08 PM
  4. Tips Pemasaran Artikel Harian Percuma Buat Warga WC.
    By ruz in forum Motivasi & Inspirasi
    Replies: 22
    Last Post: 08-28-2009, 05:03 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •