Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    WC Premium Abooain's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    KBKEL
    Posts
    756
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default Perisian Jawi Translater -menterjemah Tulisan Rumi Ke Jawi Dan Jawi Ke Rumi



    A'kum

    Software Jawi Translater merupakan sebuah perisian Penterjemah tulisan Jawi kepada tulisan rumi atau rumi kepada tulisan jawi .....cukup sesuai utk kegunaan guru (J-Qaf), para pelajar peringkat menengah atau universiti, pusat percetakan, para penulis buku, para penterjemah kita, ustaz-ustaz, individu-individu tertentu dan sebagainya. Perisian Original ini dibuat oleh seorang berbangsa Melayu Islam, Kedah. Cukup mudah kegunaanya. DIsertakan hadiah CD Al-Quran 30 Juzuk Bacaan Syeikh Saad Said Al-Ghomidi & Syeikh Kholid Al-Qahtoni serta tafsir Pimpinan Ar-Rahman. Harga berpatutan ...tawaran istimewa ini akan disertakan bonus istimewa dan rahsia......insyallah berguna bagi yg memerlukan

    arganya RM35 (kos penghantaran percuma ) tulisan jawi terkini (Pintas Jawi /J-Qaf) dan tidak lama lg bole update .......dan alhamdulillah saya menggunakannya selama ini pun tidak ada masalah ......saya mintak maaf sb laman web utk sofware ini belum siap lg...tp kalau berminat saya dah jual sekarang ni....hampir setahun saya menjula CD ni secara offline...sekarang nak mencuba secara online pulak........boleh rujuk laman web sementara http://www.geocities.com/galerijimat/

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member helmihakim's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Singapore
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Discount?

    Rasa mcm bagus aje software nie,....
    Takder special discount untuk ahli forum wangcyber.com ker?

  4. #3
    WC Premium taiping_online's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    malaysia
    Posts
    1,291
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 3 Posts

    Talking ...

    sepatutnya, bukan hantar post kat bahagian ni... anda sepatutnya hantar kat bahagian peniklanan.... maybe anda tersilap kot... x pe... lagi satu... saya tengok harganya agak berpatutan... kembalikanlah era jawi kita!

  5. #4
    WC Premium Abooain's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    KBKEL
    Posts
    756
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 4 Posts

    Default

    Alamak...tersilap masuk .....tp rasanya dah post bahagian pengiklanan tp tak dibenarkan .....tp skrg dah boleh masuk bahagian saya akan pindah ke bahgian tu pulak ..........sekarang perisian ni sudah keluar dalam versi 4.0 banyak perkara yg ditambah termasuk (game JAWI utk kanak-kanak) harga RM55.00 ...ok kalau nak tanya apa-apa saya pindah bahagian pengiklanan plak.....
    <br> >> INFO PERNIAGAAN INTERNET | JOM BELAJAR JANA USD | BUKU PLR
    --------------------------------
    <marquee><b><a href="http://www.plrseries.com/jvmarketing" target="_blank">EBOOK PLR BM TERKINI - SIRI #10 >> JV MARKETING</a></b></marquee>

  6. #5
    Normal Member adiputra's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    In The Line Of Fire
    Posts
    347
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Tu lah.Tapi kebanyakkan sekarang tak pandai jawi.Tu yang problem
    <p><b><font size="3" color="#FF0000">
    <a href="http://www.businessmind.wordpress.com"><font color="#FF0000">think
    business</font></a></font></b></p>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •