Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 46
  1. #1
    Normal Member joelabu's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    http://yep.it/kedai
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Thumbs up Perfume Kereta Yang Cute Giler‼ - Little Trees



    Segarkan kereta anda dengan Little Trees‼


    Jenis˛ Wangian:

    Lain˛ Wangian:
    lain-lain wangian akan menyusul kemudian...

    Memakai wangian itu juga dituntut didalam Islam

    Hadis riwayat Aisyah ra., ia berkata:
    Aku pernah memberi minyak wangi ke tubuh Rasulullah saw. saat beliau hendak berihram dan juga ketika hendak bertahallul sebelum beliau tawaf di Baitullah
    Pembayaran boleh dibuat melalui ataupun COD jika berada di Shah Alam

    Jika berminat sila PM...atau boleh YM saya...
    Last edited by joelabu; 06-08-2009 at 02:56 AM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member joelabu's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    http://yep.it/kedai
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation Mengapa Little Trees lebih baik dan selamat dari Amb_ P_r?

    Mengapa Little Trees lebih baik dan selamat dari Ambi Pur?

    1. Ambi Pur adalah wangian yang berasaskan cecair dah juga berminyak. Dibawah merupakan beberapa contoh kerosakkan yang disebabkan oleh wangian berasaskan cecair seperti Ambi Pur

    Kebocoran cecair dapat menyebabkan warna konsol penghawa dingin anda lusuh







    boleh rujuk forum ini tentang masalah-masalah yang dihadapi oleh pengguna cecair Ambi Pur

    http://www.motortrader.com.my/asp/fo...TOPIC_ID=28525

    2. Ambi Pur merupakan pewangi yang berklip. Ianya perlu diklipkan ke grill penghawa dingin anda. Jika tidak diawasi dengan betul, dengan tidak sengaja klip Ambi Pur tersebut boleh mematahkan grill tersebut, ianya pernah berlaku kepada saya!!



    Jika anda menggunakan Little Trees, tiada masalah-masalah tersebut.

    1. Little Trees tidak berasaskan cecair!
    2. Ianya hanya perlu digantungkan sahaja!
    3. Tahan sehingga 7 minggu!!!

  4. #3
    Normal Member joelabu's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    http://yep.it/kedai
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation Mengapa Little Trees lebih baik dan selamat dari Ambi Pur?

    Mengapa Little Trees lebih baik dan selamat dari Ambi Pur?

    1. Ambi Pur adalah wangian yang berasaskan cecair dah juga berminyak. Dibawah merupakan beberapa contoh kerosakkan yang disebabkan oleh wangian berasaskan cecair seperti Ambi Pur

    Kebocoran cecair dapat menyebabkan warna konsol penghawa dingin anda lusuh







    boleh rujuk forum ini tentang masalah-masalah yang dihadapi oleh pengguna cecair Ambi Pur

    http://www.motortrader.com.my/asp/fo...TOPIC_ID=28525

    2. Ambi Pur merupakan pewangi yang berklip. Ianya perlu diklipkan ke grill penghawa dingin anda. Jika tidak diawasi dengan betul, dengan tidak sengaja klip Ambi Pur tersebut boleh mematahkan grill tersebut, ianya pernah berlaku kepada saya!!



    Jika anda menggunakan Little Trees, tiada masalah-masalah tersebut.

    1. Little Trees tidak berasaskan cecair!
    2. Ianya hanya perlu digantungkan sahaja!
    3. Tahan sehingga 7 minggu!!!

  5. #4
    Active Member +kool+'s Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,327
    Thanks
    1
    Thanked 13 Times in 4 Posts

    Default

    wangi ke bro menatang ni??.. wangian mana satu paling best??
    Quote Originally Posted by +kool+




    MASIH BELUM SEMPURNA



    Chase The Dream Not The Competition

  6. #5
    Normal Member joelabu's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    http://yep.it/kedai
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by +kool+ View Post
    wangi ke bro menatang ni??.. wangian mana satu paling best??
    wangi giler!! paling top6 ada kat dlm gambar tu...yang ada badges paling laris..

    cuba lah bro...takkan nyesal punya...

  7. #6
    Normal Member abgsabah's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    opis ataupun kt rumah..
    Posts
    718
    Thanks
    19
    Thanked 26 Times in 10 Posts

    Default

    klau bli 10 pek tu, ia ada semua bau atau kita bole pilih nak bau tertentu jer...
    Last edited by abgsabah; 06-08-2009 at 07:08 AM.

  8. #7
    Normal Member joelabu's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    http://yep.it/kedai
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by abgsabah View Post
    klau bli 10 pek tu, hanya satu bau atau bole campur-campur?
    boleh campur˛ bro...no problem... :smile:

  9. #8
    Normal Member abgsabah's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    opis ataupun kt rumah..
    Posts
    718
    Thanks
    19
    Thanked 26 Times in 10 Posts

    Default

    bro ada website untk pewngi ni?

  10. #9
    Normal Member joelabu's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    http://yep.it/kedai
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by abgsabah View Post
    bro ada website untk pewngi ni?
    ada.. --» http://www.little-trees.com/

    meh ler beli bro...tak semestinya bubuh kat kereta..sbb dia hanya perlu digantung..tak seperti ambi pur / glades...jadi boleh gantung kat memana jer bro..nak sedap gantung kat aircond bilik..

  11. #10
    Normal Member joelabu's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    http://yep.it/kedai
    Posts
    81
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation Mengapa Little Trees lebih baik dan selamat dari Ambi Pur & Glades?

    Mengapa Little Trees lebih baik dan selamat dari Ambi Pur & Gladas?

    1. Ambi Pur adalah wangian yang berasaskan cecair dah juga berminyak. Dibawah merupakan beberapa contoh kerosakkan yang disebabkan oleh wangian berasaskan cecair seperti Ambi Pur

    Kebocoran cecair dapat menyebabkan warna konsol penghawa dingin anda lusuh







    boleh rujuk forum ini tentang masalah-masalah yang dihadapi oleh pengguna cecair Ambi P_r

    Motor Trader Malaysia Forum - Corrosive Car Fragrance

    2. Ambi Pur merupakan pewangi yang berklip. Ianya perlu diklipkan ke grill penghawa dingin anda. Jika tidak diawasi dengan betul, dengan tidak sengaja klip Ambi Pur tersebut boleh mematahkan grill tersebut, ianya pernah berlaku kepada saya!!



    Jika anda menggunakan Little Trees, tiada masalah-masalah tersebut.

    1. Little Trees tidak berasaskan cecair!
    2. Ianya hanya perlu digantungkan sahaja!
    3. Tahan sehingga 7 minggu!!!
    Last edited by joelabu; 06-08-2009 at 11:06 PM.

Page 1 of 5 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Kereta Impian anda dan Saya...
    By wgn_white in forum Sembang Umum
    Replies: 133
    Last Post: 06-14-2009, 12:45 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •