Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30
  1. #21
    Normal Member budakbaek's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    775
    Thanks
    33
    Thanked 7 Times in 3 Posts

    Default



    d kosong lagi x review??
    saya budak baru belajar

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #22
    WC Premium Amirul Hafiz's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5,180
    Thanks
    537
    Thanked 212 Times in 123 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by TheReds View Post
    boleh saya try?..
    bro check ur pm!

    1.yoji
    2.beduzbiz
    3.species1980
    4.TheReds
    5.nadieya

    budakbaek, maaf..dah abis dah...

  4. #23
    WC Premium Amirul Hafiz's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5,180
    Thanks
    537
    Thanked 212 Times in 123 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by syuxx View Post
    wah, sedutan terbaru dari ebook yg dulu bro?
    hebatt
    ini versi terbaru dan lagi mantap..
    siap ada bonus 2 ebook pulak tu bro...
    seni ciuman + posisi seks orang melayu..

    pukul 12 malam ni..bermula cabaran affiliate rmp..yea!

  5. #24
    WC Premium TheReds's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2,377
    Thanks
    18
    Thanked 45 Times in 29 Posts

    Default Ebook Yang Mengghairahkan...

    Terima kasih kepada Amirul kerana memberi peluang kepada saya untuk memberikan reviu berkenaan ebook Rahsia Malam Pertama ini.

    Baiklah,pertama sekali saya rasa mungkin nama ebook ini patut diubah daripada Rahsia Malam Pertama kepada Rahsia Kenikmatan Setiap Malam Seperti Malam Pertama kerana segala tips dan panduan yang ditulis oleh Amirul di dalam ebook ini bukan saja sesuai kepada mereka yang bakal menempuh malam pertama malahan juga sangat sesuai kepada mereka yang telah lama berkahwin terutamanya mereka yang sering menghadapi masalah dalam hubungan seks.

    Panduan dan huraian juga disusun dan diolah dengan gaya bahasa yang mudah serta tersusun bagi memberi keselesaan kepada pembaca untuk memahami setiap
    panduan yang diberikan selain banyak dikaitkan dengan
    adab perhubungan seks yang betul mengikut kaedah islam.

    Ini sangat penting kerana ramai yang keliru dan tertanya-tanya sama ada adakah cara perhubungan seks yang mereka lakukan tersebut betul mengikut islam atau tidak kerana ramai yang telah terpengaruh dengan gaya seks barat.

    Juga diberikan tips kepada kedua-dua belah pihak,lelaki dan
    perempuan tentang cara terbaik untuk memberikan kepuasan yang maksima kepada pasangan masing-masing melalui pemantapan diri dari segi rohani dan fizikal serta panduan dalam mengenali pasangan masing-masing serta titik-titik nikmat rahsia yang perlu diketahui.

    Kalau nak ditulis di sini memang sangat banyak sebenarnya
    dan memang tak dapat saya nak ulas kesemuanya.Tapi yang pasti ebook ini harus dimiliki oleh mereka yang bakal menempuhi malam pertama sebagai persediaan rapi untuk mendapatkan malam pertama yang indah dan nikmat serta juga kepada mereka yang inginkan kenikmatan setiap malam seperti malam pertama.

    Cadangan penambah baikkan untuk ebook ini dari saya ialah supaya Amirul meletakkan isi kandungan dan page number supaya mudah untuk pembaca merujuk bab mana yang mereka ingin baca semula.Perkara ini perkara asas yang wajib ada bagi saya sebagai pembaca buku dan ebook.Jadi penulis juga wajib meletakkannya...

    Selain itu mungkin cadangan penukaran nama ebook seperti saya nyatakan di atas boleh dipertimbangkan oleh Amirul supaya niche ebook ini menjadi lebih luas dan mengelakkan persepsi orang ramai bahawa ebook ini hanya sesuai untuk mereka yang bakal melalui malam pertama sahaja seperti persepsi saya ketika mula-mula membaca tajuk ecover ebook ini.Namun ini hanya cadangan dan terpulang sepenuhnya kepada Amirul kerana dia yang lebih arif dan mungkin dia ada strategi yang tersendiri.

    Apapun tahniah untuk Amirul atas hasil usaha anda selama 5 bulan untuk menghasilkan ebook ini kerana nyata kualiti dan isi kandungan yang ditulis sangat memuaskan.Semoga terus aktif dalam menghasilkan penulisan-penulisan yang berinfomasi dan bermanfaat kepada umum dan online khasnya.

    P/s: Kalau yang belum kawin baca ebook ni,sure rasa nak kawin cepat2 punya la..


    Ikhlas,
    TheReds.
    You'll Never Walk Alone....
    Last edited by TheReds; 04-13-2009 at 04:06 PM.

  6. #25
    WC Premium Hafiz Wasa's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,181
    Thanks
    79
    Thanked 86 Times in 37 Posts

    Default

    Tq bro bagi review kepada saya... saya amat hargainya...

    ok baiklah, saya ingat ebook ini hanya berkisarkan hal-hal malam pertama sahaja.

    tetapi saya silap. segala hubungan diranjang suami-isteri turut dihuraikan oleh Amirul satu per satu.

    Pelbagai istilah seksual yang selama ini saya tidak ketahui didedahkan oleh Amirul (walaupun lebih 20 jenis buku sexual telah saya baca)..

    Tidak cukup dengan itu, perihal selaput dara, awet muda, awet tua dan zon erotik lelaki telah didedahkan oleh Amirul...

    Ebook yang lebih 90 muka surat ini memang berbaloi untuk dimiliki...

  7. #26
    WC Premium Amirul Hafiz's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5,180
    Thanks
    537
    Thanked 212 Times in 123 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by beduzbiz View Post
    Tq bro bagi review kepada saya... saya amat hargainya...

    ok baiklah, saya ingat ebook ini hanya berkisarkan hal-hal malam pertama sahaja.

    tetapi saya silap. segala hubungan diranjang suami-isteri turut dihuraikan oleh Amirul satu per satu.

    Pelbagai istilah seksual yang selama ini saya tidak ketahui didedahkan oleh Amirul (walaupun lebih 20 jenis buku sexual telah saya baca)..

    Tidak cukup dengan itu, perihal selaput dara, awet muda, awet tua dan zon erotik lelaki telah didedahkan oleh Amirul...

    Ebook yang lebih 90 muka surat ini memang berbaloi untuk dimiliki...
    terima kasih atas review saudara beduzbiz..
    memang sungguh mantapp skali..hehe

  8. #27
    WC Premium Amirul Hafiz's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5,180
    Thanks
    537
    Thanked 212 Times in 123 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by TheReds View Post
    Terima kasih kepada Amirul kerana memberi peluang kepada saya untuk memberikan reviu berkenaan ebook Rahsia Malam Pertama ini.

    Baiklah,pertama sekali saya rasa mungkin nama ebook ini patut diubah daripada Rahsia Malam Pertama kepada Rahsia Kenikmatan Setiap Malam Seperti Malam Pertama kerana segala tips dan panduan yang ditulis oleh Amirul di dalam ebook ini bukan saja sesuai kepada mereka yang bakal menempuh malam pertama malahan juga sangat sesuai kepada mereka yang telah lama berkahwin terutamanya mereka yang sering menghadapi masalah dalam hubungan seks.

    Panduan dan huraian juga disusun dan diolah dengan gaya bahasa yang mudah serta tersusun bagi memberi keselesaan kepada pembaca untuk memahami setiap
    panduan yang diberikan selain banyak dikaitkan dengan
    adab perhubungan seks yang betul mengikut kaedah islam.

    Ini sangat penting kerana ramai yang keliru dan tertanya-tanya sama ada adakah cara perhubungan seks yang mereka lakukan tersebut betul mengikut islam atau tidak kerana ramai yang telah terpengaruh dengan gaya seks barat.

    Juga diberikan tips kepada kedua-dua belah pihak,lelaki dan
    perempuan tentang cara terbaik untuk memberikan kepuasan yang maksima kepada pasangan masing-masing melalui pemantapan diri dari segi rohani dan fizikal serta panduan dalam mengenali pasangan masing-masing serta titik-titik nikmat rahsia yang perlu diketahui.

    Kalau nak ditulis di sini memang sangat banyak sebenarnya
    dan memang tak dapat saya nak ulas kesemuanya.Tapi yang pasti ebook ini harus dimiliki oleh mereka yang bakal menempuhi malam pertama sebagai persediaan rapi untuk mendapatkan malam pertama yang indah dan nikmat serta juga kepada mereka yang inginkan kenikmatan setiap malam seperti malam pertama.

    Cadangan penambah baikkan untuk ebook ini dari saya ialah supaya Amirul meletakkan isi kandungan dan page number supaya mudah untuk pembaca merujuk bab mana yang mereka ingin baca semula.Perkara ini perkara asas yang wajib ada bagi saya sebagai pembaca buku dan ebook.Jadi penulis juga wajib meletakkannya...

    Selain itu mungkin cadangan penukaran nama ebook seperti saya nyatakan di atas boleh dipertimbangkan oleh Amirul supaya niche ebook ini menjadi lebih luas dan mengelakkan persepsi orang ramai bahawa ebook ini hanya sesuai untuk mereka yang bakal melalui malam pertama sahaja seperti persepsi saya ketika mula-mula membaca tajuk ecover ebook ini.Namun ini hanya cadangan dan terpulang sepenuhnya kepada Amirul kerana dia yang lebih arif dan mungkin dia ada strategi yang tersendiri.

    Apapun tahniah untuk Amirul atas hasil usaha anda selama 5 bulan untuk menghasilkan ebook ini kerana nyata kualiti dan isi kandungan yang ditulis sangat memuaskan.Semoga terus aktif dalam menghasilkan penulisan-penulisan yang berinfomasi dan bermanfaat kepada umum dan online khasnya.

    P/s: Kalau yang belum kawin baca ebook ni,sure rasa nak kawin cepat2 punya la..


    Ikhlas,
    TheReds.
    You'll Never Walk Alone....
    pertama sekali saya ingin mengucapkan terima kasih kepada TheReds kerana review yang ikhlas darinya..
    ya bro..saya akan update ebook tu secepat mungkin..
    tentang tajuk tu..terlalu panjang sangat rasanya..
    "rahsiamalampertama" pon dah panjang...
    tapi saya menghargai cadangan saudara itu..
    terima kasih..

  9. #28
    WC Premium TheReds's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2,377
    Thanks
    18
    Thanked 45 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mirlme View Post
    pertama sekali saya ingin mengucapkan terima kasih kepada TheReds kerana review yang ikhlas darinya..
    ya bro..saya akan update ebook tu secepat mungkin..
    tentang tajuk tu..terlalu panjang sangat rasanya..
    "rahsiamalampertama" pon dah panjang...
    tapi saya menghargai cadangan saudara itu..
    terima kasih..
    no problem...
    thanks skali lagi sebab beri reviu ebook yg bagus ni..

    mungkin tajuk tu dikekalkan..tapi tambah tagline sket..he he..
    Last edited by TheReds; 04-14-2009 at 02:13 AM.

  10. #29
    WC Premium mohdabdhalim's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    477
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Thumbs up

    Terima kasih kepada Amirul kerana mengizinkan saya untuk membuat review berkenaan ebook Rahsia Malam Pertama ni.

    Satu pakej lengkap mengenai seni alam rumahtangga yang perlu dimiliki oleh semua pasangan suami isteri khususnya bagi para pasangan pengantin baru.

    Kenapa ianya perlu dimiliki? Ini kerana :

    1) Panduan dan tips yang terkandung di dalam ebook ini sesuai dengan adat ketimuran kita.

    2) Adab pengaulan suami isteri mengikut kaedah yang dituntut di dalam agama Islam.

    3) Pantang larang dalam pengaulan suami isteri agar kedua-dua pasangan mendapat kepuasan bersama.

    4) Teknik serta rahsia untuk menawan isteri dan suami agar kenikmatan 'bersama' itu dapat dikecapi setiap masa.

    5) Ketahuilah tanda-tanda si isteri telah berjaya ditawan atau ditewaskan oleh suaminya.

    6) Amalan dan petua yang harus dipratikkan oleh suami dan isteri bagi meningkatkan prestasi masing-masing.

    7) Ebook ini menyediakan pakej yang begitu lengkap agar pasangan suami isteri dapat menikmati setiap malam bersama pasangan bagaikan malam pertama.

    Ringkasnya, ebook Rahsia Malam Pertama ini memang berbaloi untuk dimiliki.


    Ikhlas,
    mohdabdhalim
    Last edited by mohdabdhalim; 04-14-2009 at 08:08 AM.
    [~ Urusniaga Pasaran Saham - WangCyber.com ~]
    <o></o>

  11. #30
    WC Premium Amirul Hafiz's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5,180
    Thanks
    537
    Thanked 212 Times in 123 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mohdabdhalim View Post
    Terima kasih kepada Amirul kerana mengizinkan saya untuk membuat review berkenaan ebook Rahsia Malam Pertama ni.

    Satu pakej lengkap mengenai seni alam rumahtangga yang perlu dimiliki oleh semua pasangan suami isteri khususnya bagi para pasangan pengantin baru.

    Kenapa ianya perlu dimiliki? Ini kerana :

    1) Panduan dan tips yang terkandung di dalam ebook ini sesuai dengan adat ketimuran kita.

    2) Adab pengaulan suami isteri mengikut kaedah yang dituntut di dalam agama Islam.

    3) Pantang larang dalam pengaulan suami isteri agar kedua-dua pasangan mendapat kepuasan bersama.

    4) Teknik serta rahsia untuk menawan isteri dan suami agar kenikmatan 'bersama' itu dapat dikecapi setiap masa.

    5) Ketahuilah tanda-tanda si isteri telah berjaya ditawan atau ditewaskan oleh suaminya.

    6) Amalan dan petua yang harus dipratikkan oleh suami dan isteri bagi meningkatkan prestasi masing-masing.

    7) Ebook ini menyediakan pakej yang begitu lengkap agar pasangan suami isteri dapat menikmati setiap malam bersama pasangan bagaikan malam pertama.

    Ringkasnya, ebook Rahsia Malam Pertama ini memang berbaloi untuk dimiliki.


    Ikhlas,
    mohdabdhalim
    pertama sekali saya ingin mengucapkan terima kasih kepada bro mohdabdhalim..
    review yang bro beli ikhlas..thanks ya bro!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Dapatkan 1 USD Pertama
    By khairilz in forum Motivasi & Inspirasi
    Replies: 43
    Last Post: 04-06-2011, 04:48 AM
  2. [I8SX] Ebook Female Orgasme BlackBook versi Melayu Dilancarkan
    By JaMaL in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 81
    Last Post: 05-04-2009, 05:39 PM
  3. RPC (Rahsia Proxy Cepat) Dah Tiba!
    By RinggitHit in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 94
    Last Post: 04-11-2009, 02:37 AM
  4. Diskaun RM40 Utk ClickBank
    By mavia in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 3
    Last Post: 04-06-2009, 12:54 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •