Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Jom Design Baju!



    -Anda nak cetak pakaian dengan design tersendiri??
    -Anda Nak Sulam logo atau nama?
    -Nak buat pattern t-shirt sendiri??
    -Nak T-shirt,Jersey,Jacket,cap yang kosong?
    -x tahu di mana?
    -atau harganya mahal?
    -kain tidak berkualiti?

    Mari Kami selesaikan!



    -Anda rasakan ianya menarik??
    -Jika ya,itu cuma sebahagian dari hasil kerja kami!
    -kami mampu lakukan lebih dari itu,kualiti kerja kami sangat memberangsangkan..anda pasti berpuas hati!
    -anda mahu lagi???






    -Kami juga menyediakan pakaian siap untuk anda dengan pilihan jenis pakaian yang pelbagai mengikut citarasa
    pengguna masa kini!..
    -antaranya ialahbr /> Jersey,Jacket,T-shirt,F1 T-shirt dan pelbagai lagi dengan tawaran harga yg sgt berpatutan..
    Tidak cukup lagi???






    -Anda juga akan dibantu untuk dapatkan informasi yang anda perlu tentang produk kami secara online dan offline:-Pertemuan,Telefon,Yahoo Massanger dan E-mail
    -setiap pelanggan kami,akan dilayan dengan penuh mesra
    -Anda juga boleh memberi tawaran harga kepada kami.Sekiranya harga yang anda tawarkan setimpal dengan kehendak kami,kami pasti menerimanya!






    Kami telah jalankan perkhidmatan ini selama 10 tahun!,Ribuan tempahan telah kami terima & setiap pelanggan yang mendapat perkhidmatan kami
    sangat2 berpuas hati..Kami yakin 100%!,kami juga dapat memberi perkhidmatan yang terbaik untuk anda!!
    anda juga akan turut berpuas hati dengan perkhidmatan kami!..






    Tempahan juga boleh dilakukan secara online dan offline




    Apa Tunggu Lagi??..Tempah La Sekarang Di www.terusteguh.com!!


    DAPATKAN PERKHIDMATAN YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA!!,KAMI MAMPU MEMBERIKANNYA!

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member cikguonline's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    www.maizul.com
    Posts
    562
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Default

    kalau nak ambik t-shirt kosong macam mana kira ye?

  4. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cikguonline View Post
    kalau nak ambik t-shirt kosong macam mana kira ye?
    boleh ja...bergantung pada kuantiti...

    DAPATKAN PERKHIDMATAN YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA!!,KAMI MAMPU MEMBERIKANNYA!
    Last edited by smartseller; 03-24-2009 at 12:03 PM.

  5. #4
    Kawan WC Premium RajaKamil's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    www.eBook50k.com
    Posts
    6,750
    Thanks
    74
    Thanked 374 Times in 124 Posts

    Default

    boleh PM saya quotation harga tshirt short & long sleeve ?

    1 berapa?
    10 berapa?
    100 berapa ?

    Terima kasih

  6. #5
    Normal Member cetakbaju's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    232
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    tahniah.... semoga terus teguh!
    "senang gila rupanya nak cetak tshirt sendiri"(read more)

  7. #6
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cetakbaju View Post
    tahniah.... semoga terus teguh!
    Terimakasih...sebenarnya..awk la sifu saya...ayh saya dah buat servis tempahan secara offline dekat 10 tahun dah...saya nak majukan sket..so sy rujuk sket2 web awk,apa yg diperlukan untuk buat website bg servis printing...terimakasih..x sgka awk pon ada dlm wangcyber.com..thx


    DAPATKAN PERKHIDMATAN YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA!!,KAMI MAMPU MEMBERIKANNYA!

  8. #7
    WC Premium syuxx's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Kuching, Sarawak
    Posts
    3,357
    Thanks
    0
    Thanked 75 Times in 45 Posts

    Default

    kalau nak oreder just satu baju saja boleh ke?
    untuk pakai sendiri/buat prototaip. hehe

  9. #8
    WC Premium reezluv's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    ee-poh
    Posts
    3,992
    Thanks
    72
    Thanked 154 Times in 68 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by cetakbaju View Post
    tahniah.... semoga terus teguh!
    pergh..lama sungguh tak nampak ko..tetibe jek muncul..hehhee

  10. #9
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by reezluv View Post
    pergh..lama sungguh tak nampak ko..tetibe jek muncul..hehhee
    hallo bro...x nak print baju ke??...meh la try...best price bro

  11. #10
    New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by syuxx View Post
    kalau nak oreder just satu baju saja boleh ke?
    untuk pakai sendiri/buat prototaip. hehe
    sry bro...tp kalau yg ready made bleh la...kalau ko nak letakdesign baju ko...bleh,tp mahal la sehelai...dekat 30-40 rggt gak...tp harga bergantung pada warna and size design

    DAPATKAN PERKHIDMATAN YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA!!,KAMI MAMPU MEMBERIKANNYA!

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. tempah baju untuk di print/sulam
    By yat47 in forum Perniagaan Internet
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2009, 01:22 AM
  2. Ebook Dan Software Percuma sedia untuk di muat turun...
    By amstar in forum Perniagaan Internet
    Replies: 16
    Last Post: 03-08-2009, 03:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •