Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Active Member aswani2012's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,205
    Thanks
    5
    Thanked 122 Times in 51 Posts

    Default nak Beli Akaun Facebook



    kawan2.

    sy da tak dapat create mana2 akaun fesbuk skg.waaaaahh..
    apa yg saya dah lakukan:
    -tukar IP supaya unik
    -guna sofware hide ip yang jenis paid
    -guna IP UK/US
    -guna wondow user yg baru
    -guna komputer baru

    tapi still tak jalan dan dia asyik mtk verify phone number je.

    klau ada sape2 yg da ada akaun fesbuk yg lama2 lagi bagus dan yang
    peram dan kalau tak mau guna lagi, jual kat saya buleh?

    sebolehnya nak akaun fesbuk yg da matang sikit sebab saya tak mau nanti
    bila log in dia asyik mtk verify melalui phone...hmm.

    t kasih.

    ikhlas daripada,
    ~yg tgh seday sebab da xdapat create akaun fesbuk baru.. sob sob sob..


    "ALLAH S.W.T SENTIASA DI SISI"

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Active Member aswani2012's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,205
    Thanks
    5
    Thanked 122 Times in 51 Posts

    Default

    dah jumpa org yg boleh buatkan hmm tpi stay kat obesea plak..
    "ALLAH S.W.T SENTIASA DI SISI"

  4. #3
    WC Premium AyaBizz's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    www.BloggerWanita.com
    Posts
    318
    Thanks
    49
    Thanked 22 Times in 19 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by aswani2012 View Post
    kawan2.

    sy da tak dapat create mana2 akaun fesbuk skg.waaaaahh..
    apa yg saya dah lakukan:
    -tukar IP supaya unik
    -guna sofware hide ip yang jenis paid
    -guna IP UK/US
    -guna wondow user yg baru
    -guna komputer baru

    tapi still tak jalan dan dia asyik mtk verify phone number je.

    klau ada sape2 yg da ada akaun fesbuk yg lama2 lagi bagus dan yang
    peram dan kalau tak mau guna lagi, jual kat saya buleh?

    sebolehnya nak akaun fesbuk yg da matang sikit sebab saya tak mau nanti
    bila log in dia asyik mtk verify melalui phone...hmm.

    t kasih.

    ikhlas daripada,
    ~yg tgh seday sebab da xdapat create akaun fesbuk baru.. sob sob sob..



    Kenapa tak verify je akaun tu guna phone ye? hari tu, Aya pun tak boleh login ke Facebook sbb ada orang lain, ntah dari kawasan vietnam cuba login ke akaun aya, jadi FB suruh verify phone no..

  5. #4
    Normal Member azaz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Labuan
    Posts
    620
    Thanks
    15
    Thanked 22 Times in 19 Posts

    Default

    mungkin no hp TT dah tukar lain/ditamatkan perkhidmatan kot

  6. #5
    Normal Member tomyeto's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Johor
    Posts
    309
    Thanks
    1
    Thanked 39 Times in 28 Posts

    Default

    check pm tt


    Nak ADSENSE AKAUN FULL APPROVE? PM Cepat!!
    ADD Saya di Facebook

  7. #6
    Active Member aswani2012's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,205
    Thanks
    5
    Thanked 122 Times in 51 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by azaz View Post
    mungkin no hp TT dah tukar lain/ditamatkan perkhidmatan kot
    huhu.....da send dia still x anta..lagipun klau nak wat 5-6 akaun tak kan nak keen beli 5-6 sim car.
    "ALLAH S.W.T SENTIASA DI SISI"

  8. #7
    Normal Member Keyboard's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    671
    Thanks
    48
    Thanked 29 Times in 27 Posts

    Default

    TT tak clear history kot ,saya guna chrome dan tiap kali register akaun baru sy clear history,reset modem . Confirm lepas. Tapi saya tukar dns server komp ke dns google punye.
    8.8.8.8
    8.8.4.4

  9. #8
    Active Member aswani2012's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,205
    Thanks
    5
    Thanked 122 Times in 51 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Keyboard View Post
    TT tak clear history kot ,saya guna chrome dan tiap kali register akaun baru sy clear history,reset modem . Confirm lepas. Tapi saya tukar dns server komp ke dns google punye.
    8.8.8.8
    8.8.4.4
    sy da wat cm tu gak.
    ada akaun yg lepas pas sy add org 2-3 kedian dia trus out mtk
    log in dan mtk verify phone.

    skg da tak le sign up lgung.
    cmane nak tukar dns tu bos?
    "ALLAH S.W.T SENTIASA DI SISI"

  10. #9
    Active Member aswani2012's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,205
    Thanks
    5
    Thanked 122 Times in 51 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by AyaBizz View Post
    Kenapa tak verify je akaun tu guna phone ye? hari tu, Aya pun tak boleh login ke Facebook sbb ada orang lain, ntah dari kawasan vietnam cuba login ke akaun aya, jadi FB suruh verify phone no..
    dlu sy da pnah try guna phone tuk verify dah,Aya.tpi teks still xdpt.skg nak wat akaun byk2 tuk
    marketing website.....haru klau kene beli simcard byk2 da la bila nak mtk teks kos verify fesbuk tak anta hua hua.
    "ALLAH S.W.T SENTIASA DI SISI"

  11. #10
    Normal Member Keyboard's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    671
    Thanks
    48
    Thanked 29 Times in 27 Posts

    Default

    oO yeka,senang je nak tukar dye punye dns.
    masuk networking ,cari local area connection dan klik tab properties,pastu letak no dns tu di tab use the following dns server adresses dibawah perenggan kedua dan close . Saya guna streamyx jadi tak taula camne yg gune broadband lain tu jd ke x.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Sape Nak Beli Akaun Facebook Niche Gaming??
    By safrispy in forum Survey & Poll
    Replies: 2
    Last Post: 11-16-2011, 03:39 AM
  2. ((Duit FREE RM5)) Nak Beli Akaun Facebook Lama Anda !!
    By Mursyid in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 15
    Last Post: 12-14-2010, 07:40 AM
  3. RM 1 , Beli Akaun Facebook
    By khairilz in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 4
    Last Post: 11-09-2010, 01:03 PM
  4. Nak Beli Facebook Coupon Untuk Akaun Lama
    By RajaKamil in forum WTB : Perkhidmatan Bebas
    Replies: 2
    Last Post: 08-26-2010, 03:49 PM
  5. siapa mau jual akaun facebook? ada yg nak beli ke?
    By fiziebiz in forum Sembang Umum
    Replies: 4
    Last Post: 05-29-2010, 09:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •