Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Normal Member moonwalker's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    alor setar
    Posts
    429
    Thanks
    14
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default Sesiapa Ada Nak Jual Laptop Saya Nak Beli Ni.



    Assalamualaikum..
    ada tk sesaper nk offer laptop kt saya,dia pnyer spec tk kisah janji ada wifi,webcam,processor pentium4 ke atas saya spend dlm kurang dari Rm1400.sebab order laptop dri member smpai skang tk dpt2 lg tension btui..tp saya tggai kwsan utara kalu area Penang saya bleh gi amik lgla..tk kisah walaupn 2nd hand..janji good cond..

    Sign up pun Dah dapat USD 1.50
    klik sini untuk maklumat lanjut.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium HamidSalim's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    644
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 5 Posts

    Default

    beli baru la bro dell studio 14 2k lebih ke..
    tambah lg skt dah dapat baru dan power

    profesor intel core 2 duo
    dan lain2 semua standar yg bro nak

  4. #3
    Normal Member moonwalker's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    alor setar
    Posts
    429
    Thanks
    14
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    budget terhad ler desprate nk pakai hehe...sajer tnyer geng forum kot2 diorang bleh offer murah kalau tkder kena cari option lainla..

    Sign up pun Dah dapat USD 1.50
    klik sini untuk maklumat lanjut.

  5. #4
    Normal Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    111
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    nak cari 2nd hand ke bro..
    kalo spec pentium 4 tu, aku rasa boleh dapat dengan budget ko. kalo pandai nego, boleh dapat core 2. Cuba check dalam lowyat.net , dalam thread garage sale.tapi kebanyakkan seller yg aku tahu, around KL. Kalo ada member area sini, suruh dia yg pegi COD.

  6. #5
    Normal Member moonwalker's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    alor setar
    Posts
    429
    Thanks
    14
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    erm ok gak tue nanti aku try dulu..

    Sign up pun Dah dapat USD 1.50
    klik sini untuk maklumat lanjut.

  7. #6
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Aku nak jual laptop

    Assalamualaikum..
    Saje nak post kat sini ada sesiapa ke nak beli laptop 2nd....the reason nak beli brand new apple laptop la..laptop aku nak jual ni da setahun pakai..hp tx2000 12.1" touchscreen display.processor AMD Athlonx2...webcam..wifi certified...Aku nak jual dalam range price RM1800 dak ke bawah..harga boleh runding lagi la..nak jual especially kat area penang..
    sape bmnat email ak la...adlin_sofea@yahoo.com
    Last edited by adlin_sofea; 02-12-2010 at 09:03 AM.

  8. #7
    HyperActive Member Syedz's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Shah Alam, Selangor, Bandaraya Anggerik "Mai Secawan"
    Posts
    5,206
    Thanks
    164
    Thanked 140 Times in 96 Posts

    Default

    uiks, dah jadi thread jual beli lak...
    try mudah.my atau lelong.com.my,
    lagi byk pilihan kat situ...

  9. #8
    Normal Member axrhuls's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Kuala Terengganu
    Posts
    715
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 6 Posts

    Default

    thread lama ni..7 bulan lepas..jgn digali entah2 TS dah bli 8 biji laptop dah pun..

  10. #9
    WC Premium perindu's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    880
    Thanks
    0
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Default

    hahaha. entah2 TT dah tukar laptop smpai 3 kali pun.
    si adlin_sofea ni masuk2 post satu je untuk promote dia nye laptop.
    jangan scammer sudah lah.
    Ku merindu~

  11. #10
    Normal Member DilaWriter's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    buildawordpress.com | freelancewritermalaysia.com
    Posts
    982
    Thanks
    38
    Thanked 14 Times in 12 Posts

    Default

    salam bro,

    kat penang tu bukan ade factory Dell ke? ape kate bro g sana je survey. kot2 ade yg berkenan, beli je la.. kalau spec tak kesah, mini laptop dell pun bley dapat below RM1.4k..
    Bertahun jadi agent unit trust tapi tak pernah merasa komisyen 5-6 angka? Kesian..
    Apa kata anda daftar dan biar Champion Public Mutual Recruitment Agency guide anda!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Rebet 20]TAWARAN TERHEBAT: Beli 4 Weeks To Freedom Di sini
    By RajaKamil in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 15
    Last Post: 08-26-2009, 06:53 PM
  2. Cabaran TERHEBAT Top JV "The Four Weeks To Freedom"!!!!
    By Zamri Nanyan in forum Cabaran WC
    Replies: 236
    Last Post: 08-25-2009, 02:51 PM
  3. Pernah Kah Anda Beli Signal Ini
    By johari in forum Sembang Umum
    Replies: 9
    Last Post: 08-06-2009, 07:34 PM
  4. Belajar buat blogger dengan hebat dari pakar Blogger
    By mamatpenang in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 31
    Last Post: 07-16-2009, 02:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •