Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Normal Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    lenggong,perak
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Wink salam semua..ape contoh2 pengiklanan online and offline???



    apa contoh2 nye ye pengiklanan online and offline??? saya budak baru belajo...jangan mare...

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Normal Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    lenggong,perak
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    yeke..terima kasih tuan atas maklum balas...selalu nye,kita selalu terlepas pandang bahagian promosi ni,dan bagi saya promosila antara faktor penting dalam perniagaan internet ini..hehe..kalo salah tolong betolkan..saya budak baru belajar..

  4. #3
    Normal Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    lenggong,perak
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    betol tu tuan...hehe..kena ada ilmu le tentang bahagian promosi ni..hehe...apa2 pon...terima kasih atas maklum balas...sama2 la kita belajar tentang ilmu di internet ni..insyaallah...

  5. #4
    WC Premium khaie's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    KK,Shah Alam,N9 and Kuala Terengganu..
    Posts
    593
    Thanks
    84
    Thanked 94 Times in 67 Posts

    Default

    promosi..tapi jangan spam
    promosi secara melulu jugak sama macam spam

  6. #5
    Normal Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    lenggong,perak
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    yeke tuan...spam tu hantar emel tanpa kebenaran ka?? hehe..contohnye guna robot spider collect emel?? cmtu?? maklumla,saya x tahu sangat...saya budak baru belajo...

  7. #6
    WC Premium khaie's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    KK,Shah Alam,N9 and Kuala Terengganu..
    Posts
    593
    Thanks
    84
    Thanked 94 Times in 67 Posts

    Default

    Hantar email tanpa kebenaran,salah satu spam.

    kalau promosi kat facebook,tiba-tiba je hantar post/pm kat wall,kat inbox,
    tu pun kira spam jugak.buat orang menyampah je

    konsep sama macam offline,kita x kenal orang ni,tapi tiba-tiba je promote barang dia.
    tentu kita rimas & menyampah kan?

    P/s saya pun newbie jugak.sama2 kongsi ilmu

  8. #7
    Normal Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    lenggong,perak
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    ada x ape teknik kat facebook untuk mempromosikan produk kita tuan?? selain dari tagged produk dan post status update??/ sekadar ingin bertanya...hehe..tq..

Similar Threads

  1. Pakar Offline Dot Com-Cabaran Affiliates Untuk Semua
    By Fizzy2012 in forum Cabaran WC
    Replies: 8
    Last Post: 05-14-2012, 03:33 AM
  2. Replies: 13
    Last Post: 06-18-2011, 10:13 PM
  3. Online aand offline!!jemputan
    By azam007 in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 14
    Last Post: 03-24-2010, 11:53 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •