Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 54
  1. #1
    Active Member imosnet's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    3,334
    Thanks
    27
    Thanked 154 Times in 82 Posts

    Talking Teknik Monopoli FREE ADS utk janawang - Tiru Imosnet



    Assalamualaikum teman2 WC!

    Lama juga x masuk sini, sy doakan teman2 smua sihat & dimurahkan rezki, amin!

    Ok sy nak kongsi satu teknik 'iklan percuma' yg sy gunapakai utk jana income CB/CPA/adsense.

    Bagaimana? Dengan memonopoli & mengisi semua ruang iklan kosong dlm sesebuah lamanweb FREE CLASSIFIED ADS!

    Umum mengetahui webmaster free ads (FA) menjana income dpd adsense/sewa iklan. Tapi banyak web FA yg tidak mendapat trafik yg banyak kerana kurangnya promosi ke atas web FA tu dari webmasternya.
    Biasanya hal ini disebabkan pemilik web tidak iklankan web FA tersebut dgn PPC & hanya mengharapkan SEO je.

    Jadi apa yg perlu dilakukan? Lihat contoh web free ads di bawah;



    Web ni saya jumpa dgn keyword ' arizona free ads'. Ada banyak ruang iklan kosong. Kerja kita hanya;
    - daftar sebagai affiliate dgn semua produk Clickbank/Paydotcom/CJ/CPA dan isi ruang iklan kosong yg relevan dgn link affiliate iklan produk itu
    - jika anda ada 100 produk CB/CJ/Paydotcom = dah 300 produk anda boleh sumbatkan dlm ruang iklan kosong tu
    - ulangi teknik ni dengan mana2 free ads kosong yg anda jumpa!
    - buat carian dgn keyword utama 'free ads'

    Saya harap tips ni sgt2 mmbantu anda sebagaimana teknik percuma ni mmbantu saya utk dptkan trafik ke 200++ produk CB & menjana income di CB heheh!

    Selamat mencuba!

  2. The Following 5 Users Say Thank You to imosnet For This Useful Post:

    chuvest (08-09-2011), Hisham Yusof (12-13-2010), KhatibNzahkh (02-19-2011), pokmuk (09-17-2011), shaifulazhan (11-29-2010)

  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  4. #2
    Active Member imosnet's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    3,334
    Thanks
    27
    Thanked 154 Times in 82 Posts

    Default

    Ops lupa plak!

    Jika anda ada 100 web/blog adsense dlm 100 niche, sumbatkan juga iklan web adsense tu di mana2 ruang kosong yg relevan.

    Selamat mencuba!

  5. The Following User Says Thank You to imosnet For This Useful Post:

    uncle dee (06-08-2011)

  6. #3
    Active Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Cloud
    Posts
    1,851
    Thanks
    149
    Thanked 102 Times in 71 Posts

    Default

    tips nie mcm boleh apply on the spot ja... JOM. hehehe
    " There Is No Greatest Weapon Than A Prepared Mind " ~ Zhuge Liang

  7. #4
    WC Premium Faiz Shafie's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Seri Kembangan, Malaysia
    Posts
    4,318
    Thanks
    103
    Thanked 244 Times in 100 Posts

    Default

    TQ bro imosnet..boleh cuba nie..
    Dilancarkan ebook Bisnes Import dari China.
    Klik di sini


  8. #5
    Active Member imosnet's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    3,334
    Thanks
    27
    Thanked 154 Times in 82 Posts

    Default

    ops lupa nk bagitau.... walaupun kerjanya hanya copypaste, tapi nak post 100 link affiliate dgn iklannya di web free ads dlm 1 hari SANGAT MELENGUHKAN.....

    tapi insyaAllah usaha anda pasti ada ganjaran

    p/s - sbb tulah sy dah jrg2 masuk WC hehe, sibuk posting kat free ads.....

  9. #6
    Normal Member Dogol's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    430
    Thanks
    3
    Thanked 8 Times in 4 Posts

    Default

    hebat mas! ya benar, free ads yg kosong umpama kedai yg gak dilawati pelanggan kerna tiada brg2 mau dijual

    psikologinya, jika kedai itu punya brg jualan yg banyak, maka pelanggan pasti suka kerna banyak pilihan

    jadi secara psikologi, jika kita penuhkan ruang iklan free ads yg kosong dilaman itu, pengunjung/trafik akan semakin banyak kerna kelihatan bnyk produk yg dipamirkan. jadi baru visitor akan klik ke ruang niche iklan tertentu utk memilih brg/produknya

    terimakasih atas panduan ini...
    Minat Games? Join Affiliate Game Guide & Jana Komisen 60%!
    Semua bahan promosi disediakan!
    KLIK SINI

    Robot Forex Gila! Robot forex jana $530 jadi $1,100 dalam 13 hari! KLIK SINI

  10. #7
    Normal Member mdsyah's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ganu kite
    Posts
    742
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Dogol View Post
    hebat mas! ya benar, free ads yg kosong umpama kedai yg gak dilawati pelanggan kerna tiada brg2 mau dijual

    psikologinya, jika kedai itu punya brg jualan yg banyak, maka pelanggan pasti suka kerna banyak pilihan

    jadi secara psikologi, jika kita penuhkan ruang iklan free ads yg kosong dilaman itu, pengunjung/trafik akan semakin banyak kerna kelihatan bnyk produk yg dipamirkan. jadi baru visitor akan klik ke ruang niche iklan tertentu utk memilih brg/produknya

    terimakasih atas panduan ini...
    satu ungkapan yang penuh bermakna..
    terima kasih jugak ye imos dan dogol
    sELaMat hARi rAYa
    ~mAaF zAHiR & BaTiN~

  11. #8
    Normal Member Dogol's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    430
    Thanks
    3
    Thanked 8 Times in 4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mdsyah View Post
    satu ungkapan yang penuh bermakna..
    terima kasih jugak ye imos dan dogol
    trimakasih kemballi
    Minat Games? Join Affiliate Game Guide & Jana Komisen 60%!
    Semua bahan promosi disediakan!
    KLIK SINI

    Robot Forex Gila! Robot forex jana $530 jadi $1,100 dalam 13 hari! KLIK SINI

  12. #9
    Active Member imosnet's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    3,334
    Thanks
    27
    Thanked 154 Times in 82 Posts

    Default

    haha terimakasih wak dogol!

    betul tu, bayangkan laman free ads yg kosong spt pasaraya maidin/giant/tesco yg penuh dengan rak kosong, tapi brg2 jualan xde!

    kita baru sampai ke pintu pasaraya tengok2 xde brg?
    sudah tentu ramai org akan blah ke pasaraya lain!

    so, ambik peluang ni & sumbatkan ruang 'kosong' dengan 'produk2' kita....
    mmng menyusun 'produk' di free ads makan masa, tapi berkat sabar hasilnya pasti ada...

    jadi saya ulangi step yg perlu diambil;
    - search keyword 'free ads' atau 'free classified ads' melalui enjin pencari
    - lepas jumpa, semak satu2 laman free ads, hanya cari laman free ads yg kosong & tak ramai pengiklan
    - masukkan 100 @ 200 iklan produk anda ikut tiap2 niche iklan yg kosong
    - find other free ads, repeat & rinse!

    oh ya, jika anda ada mailing list UK/US/eropah/dsb, cuba hantar info pd mrk utk maklumkan bhwa free ads XXXXX.com ada bnyk produk dgn harga 'menarik' hehe!

    selamat mencuba!

  13. #10
    Active Member iezat's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    MEKAH & MADINAH
    Posts
    2,427
    Thanks
    7
    Thanked 15 Times in 10 Posts

    Default

    aku nak cuba jugak..tq bro

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 217
    Last Post: 02-12-2013, 09:00 AM
  2. Replies: 78
    Last Post: 08-09-2010, 04:23 PM
  3. GDI.Nak tanya apa perlu buat??
    By hafiz_saad in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 294
    Last Post: 10-02-2009, 08:03 PM
  4. pokok jarak-mlm???
    By ibnuali in forum Program Jana Wang Online
    Replies: 17
    Last Post: 09-11-2009, 09:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •