Page 1 of 24 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 232
  1. #1
    Active Member imosnet's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    3,336
    Thanks
    27
    Thanked 154 Times in 82 Posts

    Talking Blog anda di muka depan google dalam 1 hari? Tiru saya





    Salam teman2 WC! saya sebagai newbai yg x pandai seo ingin berkongsi salah satu teknik seo bangang yg telah banyak melonjakkan blog saya ke ms1 google utk dptkan trafik bagi blog2 adsense/affiliate/cpa

    lihat contoh blog saya di http://best-mortgage-loan-modification.tk/ yg guna keyword,
    - loan modification service online
    - top loan modification service
    - best loan modification service


    ==========================
    cuba taip 3 keywords di atas kat enjin pencari gugel (pilih mana2 satu) nanti lihat kedudukan blog saya
    ==========================

    atau amik je alamat blog saya & bongkar semua keyword yg sy sumbat dgn adwordskeywordtool

    ya saya dedahkan 100% sebab saya tak tahan lagi tengok teman2 newbai yg terkapai2 berminggu2 berbulan2 tunggu blognya di index google. Tirulah cara ini agar dpt manfaatnya

    diantara caranya utk blog cepat di indeks enjin pencari ialah;
    - penggunaan & kedududan keyword utama dlm blog
    - promosi blog di press release spt www.prlog.org
    - promosi blog di digg.com

    banyak lagi cara yg saya guna tapi 3 cara asas ni antara yg berkesan, x sampai 24 jam insyaAllah blog anda boleh muncul di muka depan google antara top 10 organic search

    blog saya yg terpampang baru saya siapkan ptg tadi & grafiknya spt header dsb semalam saya siapkan

    bolehlah cuba teknik ni & sy harap otai2 kat sini sudilah kongsi tips seo anda yg lebih power

    semoga tips yg tak power ni mmberi manfaat pd teman2 newbai mcm saya!

    selamat mencuba!
    Last edited by imosnet; 08-10-2009 at 01:53 AM. Reason: extra info

  2. The Following 18 Users Say Thank You to imosnet For This Useful Post:

    abelljefrry (11-09-2010), aidil sahipaludin (02-15-2011), ali (12-16-2010), alim1810 (09-03-2010), azidah (08-18-2012), CrackerJack (08-21-2012), DwenRasid (11-08-2010), gsp3rm (12-01-2010), japari (06-25-2012), KhatibNzahkh (02-17-2011), malayguru (08-18-2012), mnf (04-04-2011), mohd_adli (04-11-2011), Mujahid Al-Akhund (05-22-2011), omecool20 (02-24-2011), syoking3 (07-07-2011), Yun (12-03-2013), yusree037 (04-21-2011)

  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  4. #2
    Active Member baem's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    1,103
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    thanks for the tip bro...

    bdw, u punya blog nih kalau QS google main PPC sure akan drop skit. Skrg nih relevancy page diamik kira. Maybe bro bleh topup page dalam nih ker?
    Lifetime Experience Dari Banker Kepada Anda - Tips Beli Rumah

  5. #3
    Normal Member ARRIGO's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    En La Linea Del Frente!
    Posts
    439
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 9 Posts

    Default

    huh.tips ni terbukti berkesan kew bro??:rolleyes::rolleyes:

  6. #4
    Active Member imosnet's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    3,336
    Thanks
    27
    Thanked 154 Times in 82 Posts

    Default

    thanks baem! tu masih edit2 lagi blog tu blm lengkap dgn disclaimer dsb hehe nak cepat2 test seo kat gugel hehe

    blog lain2 yg saya buat utk income dgn cpa; alhamdulillah dah lebih 2bulan & 2x dpt payment usdXXX.XX via paypal

    semua pakai cara yg sama spt yg saya dedahkan utk dptkn trafik, tiru saja

    oh ya utk blog2 yg terdahulu saya menggunakan teknik tambahan pekejvideo lisahilmi hihihi

    blog yg saya dedahkan ni belum saya videokan lagi hehe tengah cari2 bahan video

  7. #5
    Active Member imosnet's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    3,336
    Thanks
    27
    Thanked 154 Times in 82 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by am genji View Post
    huh.tips ni terbukti berkesan kew bro??:rolleyes::rolleyes:
    saya baru siapkan blog ptg tadi;

    cuba taip 3 jenis keywords yg saya bagi tu nanti lihat kedudukan blog saya kat gugel

  8. #6
    Active Member imosnet's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    3,336
    Thanks
    27
    Thanked 154 Times in 82 Posts

    Default

    baiklah cuba taip 'loan modification service online' kat gugel sekarang (1.46am jam saya)

    takat ni blog saya muka depan no2 & no3 dgn menggunakan prlog & digg sebagai 'batu loncatan' utk ke muka depan gugel

  9. #7
    Normal Member azim87's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    410
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    thanks for sharing..

  10. #8
    Active Member imosnet's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    3,336
    Thanks
    27
    Thanked 154 Times in 82 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by azim87 View Post
    thanks for sharing..
    same-same!

  11. #9
    Active Member imosnet's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Shah Alam
    Posts
    3,336
    Thanks
    27
    Thanked 154 Times in 82 Posts

    Default

    takat ni kat yahoo blm kuar lagi, mungkin esok/lusa, cubalah try test tengok & jadikan blog saya sebagai kes study (sebelum saya delete wakakaaka!)

  12. #10
    Normal Member ARRIGO's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    En La Linea Del Frente!
    Posts
    439
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 9 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by imosnet View Post
    takat ni kat yahoo blm kuar lagi, mungkin esok/lusa, cubalah try test tengok & jadikan blog saya sebagai kes study (sebelum saya delete wakakaaka!)
    bro,
    ada cara lain takk?
    pm la aku ngee..

Page 1 of 24 1234511 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 46
    Last Post: 12-19-2010, 10:28 AM
  2. Replies: 248
    Last Post: 12-07-2010, 01:30 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •