>>> Satu-satunya Teknik Penggoda Di Alam Cyber, SeductiveX.com kini dilancarkan <<<

Discussion in 'Produk Digital' started by azlanhussain, Dec 10, 2009.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.
  1. azlanhussain

    azlanhussain Moderator
    WC Premium

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    1,848
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    SeductiveX Sudah berubah ke versi 3 maka thread officialnya telah juga bertukar ke http://bit.ly/sxv3-wc. Harap Maklum :)

    [​IMG]

    Salam sejahtera,

    Seperti tajuknya, kini satu sistem baru yang penuh dengan kegairahan berjaya saya hasilkan untuk anda semua. Sistem di mana anda mampu menggoda pengunjung website anda untuk pergi ke iklan yang anda ingini. Set lah apa sahaja iklan, pasti pengunjung anda akan kesana. Tak kira lah sama ada iklan dari CPA network, produk affiliate, PTC mahupun pembekal PPC anda. Kejayaan godaan setakat ini ialah sekitar 90%-95%.

    So apa faedahnya menggunakan sistem ini. Wooo banyak yang boleh kita fikirkan. SeductiveX hanya menggoda pengunjung anda, apa hasil yang akan anda dapati dari kedatangan pengunjung ini, semua terserah kepada iklan apa yang anda letakkan.

    Contohnya:
    1) Tarik pegunjung ke landing page CPA network untuk leads action, yang memerlukan mereka mendaftar email untuk mendapatkan hadiah. Sebagai promoter anda akan dibayar komisen di atas setiap seorang yang mendaftar.

    2) Tarik pengunjung ke killer sales page produk affiliate yang anda sertai. Kalau ayatnya mengancam, sudah tentu mampu untuk anda buat sales. Komisen anda juga yang punya.

    3) Tarik pengunjung ke PTC site yang mana jika mereka berminat, mereka akan mendaftar secara automatik sebagai downline anda.. Sebahagian dari keuntungan semua downliners anda, anda lah yang punya.

    4) Tarik pengunjung ke iklan yang membayar komisen anda berdasarkan klik.

    5) Dan banyak lagi... kita hanya perlu duduk dan fikir lain dari yang lain (out of the box) :) Kami juga akan membantu anda mengenali sector lain yang boleh anda cuba. Itu semua akan boleh dikongsikan di dalam komuniti penggunanya sendiri.


    So anda mungkin akan bertanya, macam mana sistem ni mengoda. Itu kami uruskan. Setakat ini ada lebih kurang 300 lebih cara yang kita pilih secara rawak untuk digunakan ke atas pengunjung tertentu. Kita hanya goda pengunjung untuk pergi ke iklan mana yang anda mahukan. Selebihnya terserah kepada site iklan anda tersebut. Secara teknikalnya apa yang perlu anda lakukan hanyalah meletakkan satu code JavaScript pendek ke dalam website anda, dan seterusnya kawal cara mana ia bekerja di satu control panel yang kami berikan kelak. Control panel ini terletak di website SeductiveX yang mana boleh anda access di mana sahaja tanpa perlu install apa-apa software di PC anda. Anda juga boleh letakkan code SeductiveX di seberapa banyak website yang anda mahukan, dan kawal kesemuanya dari satu control panel sahaja.

    Soalan paling sensasi masa ini: Whitehat ke, Blackhat?
    Jawapanya kedua-duanya. Bergantung kepada untuk apa hendak anda gunakannya.. Saya cuma jual sistem, cara mana nak anda gunakannya, terletak di tangan anda.

    Apa yang akan anda dapat sebagai pembeli?
    1) Anda akan menyertai community pengguna-pengguna lain secara tertutup. Berkomunikasi dengan yang lain melalui chatbox dalam control panel anda sendiri. Belajar & bertukar-tukar pengalaman & ilmu untuk kebaikan bersama.

    2) Anda dapat one stop center dimana segala, video tutorial, tips & tricks, serta bantuan boleh anda dapatkan semuanya di satu lokasi sahaja.

    3) Teknik berkesan serta control panel yang membolehkan anda untuk setting code godaan pendek yang anda letakkkan di setiap website anda. Antara yang boleh anda kawal ialah:

    i) Bila nak goda, bila nak berhenti mengoda
    ii) Siapa kah dari pengunjung anda yang nak anda goda
    iii) Berapa banyak godaan nak anda buat. Adakah kepada semua orang atau hanya kepada beberapa peratus dari mereka sahaja.
    iv) Tentukan hanya goda sekali sahaja pada seseorang pengunjung. Maknanya mereka tidak akan digoda lagi selepas ini.
    v) Goda pengunjung dari kawasan-kawasan tertentu sahaja. Contoh; US, UK, Malaysia dsbnya
    vi) Banyak lagi yang akan di tambah dari masa ke semasa
    4) Free upgrade sepanjang hayat

    5) Talian bantuan melalui email, YM dan jugak my direct phone assistance.


    OK now sebelum saya bercadang untuk lancarkan produk ini, saya dah tawarkan kepada beberapa pengguna setia produk-produk saya sebelum ini. Anda boleh baca komen mereka setakat ini melalui link berikut:

    http://www.wangcyber.com/forum/413679-post6.html
    http://www.wangcyber.com/forum/413724-post8.html
    http://www.wangcyber.com/forum/413736-post10.html
    http://www.wangcyber.com/forum/413779-post13.html
    http://www.wangcyber.com/forum/413887-post15.html
    http://www.wangcyber.com/forum/414184-post17.html
    http://www.wangcyber.com/forum/417224-post21.html
    http://www.wangcyber.com/forum/418025-post46.html
    http://www.wangcyber.com/forum/427540-post65.html
    http://www.moneymakerdiscussion.com...53-users-seductivex-com-system.html#post77652
    http://forums.digitalpoint.com/showpost.php?p=12973600&postcount=2
    http://forums.digitalpoint.com/showpost.php?p=12976072&postcount=3
    http://forums.digitalpoint.com/showpost.php?p=12982331&postcount=5
    http://www.nogold.com/forum/showpost.php?p=1031848&postcount=2
    http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=5268096&postcount=4
    http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=5268218&postcount=5
    http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=5269134&postcount=6
    http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=5269502&postcount=7
    http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=5321640&postcount=23
    http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=450644&page=1#pid35033590
    http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=5431826&postcount=11
    http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=5430388&postcount=8
    http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=5429478&postcount=7
    http://www.wangcyber.com/forum/478993-post74.html
    http://www.wangcyber.com/forum/479123-post79.html
    http://www.wangcyber.com/forum/434386-post43.html


    OK berapa harganya?


    Harga pembukaannya ialah USD$147 @ RM499

    Tetapi untuk 5 pembeli pertama, saya tawarkan pada harga USD$117 @ RM397(Semua habis dijual)


    Tetapi sekiranya anda adalah pengguna RefererX, anda boleh dapatkannya pada harga USD$97 @ RM329.

    Macam mana nak bayar?
    Sorry tak de direct payment link untuk terus beli. Sebaliknya saya buka jualan secara manual dengan cara menghubungi saya terus dalam PM atau email saya di admin [at] seductivex.com. Nyatakan email anda serta PayPal anda untuk saya hantarkan invoice. Jika ingin membuat pembayaran melalui local bank, saya akan berikan detailnya dalam email reply saya nanti.


    OK-la setakat ini sahaja buat kali ini. Sebarang soalan / pertanyaan sila postkan dan saya akan cuba jawab secepat yang mungkin.

    Happy seducing ! :)

     
    #1 azlanhussain, Dec 10, 2009
    Last edited: Jun 15, 2012
Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page