Memberi Tips Bagaimana Pakar Clickbank Mencari Duit Dengan Cara Yang Luar Biasa

Discussion in 'Perniagaan Internet' started by pakar clickbank, Jul 13, 2008.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.
  1. pakar clickbank

    pakar clickbank WC Premium
    WC Premium

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,157
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Project Manager
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    Ramai yang bertanya kepada saya bagaimana boleh mencari duit dengan Ziddu,Domain Percuma dan juga Hosting Percuma,memadangkan ada yang berminat mengetahui jawapan dari pakar clickbank ,jadi hari ini saya akan bongkarkan cara saya yang agak luar biasa dan mungkin diketawakan oleh ramai orang .( kerana ada antara yang saya beri tahu mereka ,diorang kata cara yang aku buat ni bukan teknik yang baik,malah ketawakan saya…apa aku boleh buat ?)

    Program affiliate yang terdapat di dunia internet bertambah hingga kadang-kala kita tidak dapat membuat sasaran yang betul,kerana mesti ada yang antara program affiliate yang menjalankan konsept tipu ( tipu dengan cara yang menyakitkan hati ,walaupun tidak menipu duit tetapi menipu masa kita ) Jadi kadang-kala juga kita tidak dapat sangakan.Kerana penipuan yang bertambah cekap dan juga orang yang merancang program affliate adalah berpakat tinggi .

    Jadi rahsia pertama saya adalah menceburi team yang menjalankan program affiliate yang memang mereka sepenuh masa mencari duit dengan program affiliate,kerana dengan cara yang begitu cepatnya kita boleh dapat info yang terkini,kalau ada apa masalah dengan program itu ,serta merta kita akan membuang program itu dan memberi tahu member-member lain.( mancari duit melalui program affiliate mesti ada join sekurang-kurangnya satu group yang memang 100% manjalankan program affiliate sahaja ,saya berpendapat kalau boleh join 2 dan cukup )

    Rahsia yang ke 2 ,mencari program yang ada ” bergabungan ” sebagai satu contoh yang saya buat Domain percuma +Hosting percuma+ Ziddu + Viralurl ( Ada domain mesti ada hosting ,sudah ada hosting boleh gabung dengan Ziddu dan juga Viralurl ) jadi jika anda boleh cari program yang boleh bergabungan ,anda akan menjimatkan masa dan menambahkan pendapatan dengan mudah sahaja)

    Rahsia ke 3 mencari sasaran dan mengajar mereka mencari duit,seperti begitu juga ,kalau nak berjaya dalam program affiliate kita kena memberi panduan kepada orang bagaimana boleh cari duit,tetapi sasaran saya kebanyakan perempuan dan juga yang berkerja di pejabat dan yang masih sekaloh, plan tindakan saya adalah tiap -tiap hari memberi tunjuk ajar kepada 2 orang bagaimana mencari duit dengan gabungan domain percuma +hosting percuma + ziddu + viralurl .Dengan memberi panduan kepada 2 orang dalam setiap hari ,bererti satu bulan 60 orang ,satu tahun 720 orang ,bahaya itu ….

    Dengan memberi tunjuk ajar setiap hari 2 orang sahaja,saya boleh menjalankan program affiliate yang serentak dalam satu masa yang sama ,apabila orang -orang yang saya telah mengajar mereka dah mula “NAMPAK DUTI ”mereka akan percaya dengan saya dan program affiliate yang berlainan tajuk ,diorang akan ikut kerana kepercayaan kepada pakar clickbank telah pun terbukti .

    Dengan adanya murid-murid yang sebegini,apabila mereka mula “nampak duit” huh..selalu akan tanya satu soalan yang berbunyi ” Pakar Clickbank ada program affiliate yang boleh tambah lagi ? Sebagaimana satu berita baik ,saya cuma menjual satu produk clickbank,iaitu Clickbank Profit Pack kepada murid-murid saya dan mengajar mereka bagaimana cari duit di clickbank)

    Jadi kesimpulan yang saya boleh buat adalah cari program affiliate yang ada “bergabungan ” + setiap hari jadi guru memberi tunjuk ajar kepada 2 orang bagaimana memcari duit+ mereka ” Nampak Duit ” akan percaya dengan kita + masih cari program lain dan berikan kepada mereka + rangkaian jadi besar bererti duit tambah ” besar “。

    Rahsia program affiliate jenis apa yang paling diminati ramai ? Kenapa sasaran saya tumpukan kepada budak sekaloh dan juga perempuan yang berkerja di pejabat ? Saya tak ada mailing list tetapi saya ada murid-murid yang selalu berada disisiku untuk membolehkan saya mencari duit,ada mailing list tidak semestinya akan berjaya dalam perniagaan internet ,inilah teknik saya yang gunakan,bagaimana ? harap dapat komen dari sekalian ….
     
    • Like Like x 3
Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page