[HOT] Filem KL Hamster 3 - Di pawagam tidak berdekatan Anda Sekarang!

Discussion in 'Lucu, Ajaib, Pelik & Misteri' started by Mohamad Alkarim, Apr 16, 2012.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.
  1. Mohamad Alkarim

    Mohamad Alkarim WC Premium
    WC Premium

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    1,442
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hatiku dijangkiti kuman....
    arghhh... memang siyes, hati aku sakit giler tapi masih waras walaupun separuh mental.. hahaha!

    memang sampai ketahap ni dah heroen cite KL HAMSTER 3 tu

    eeeee.. memang tak patut langsung mamat tu marah si minah cute tu.. tak pasal2 kecumilan minah tu pada tahap yang kritikal, ibarat telur ditepi kuali, tunggu masa nak di buat kari. ayoooo asal jadi ini macam?????.

    situasi yang tak di duga tanpa disangka..

    kisah selanjutnya disini >> KL HAMSTER 3
     
Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page