Page 1 of 13 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 121
  1. #1
    Normal Member habiburrahman's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    622
    Thanks
    50
    Thanked 34 Times in 17 Posts

    Default [ DATABASE PERCUMA ] - untuk software backlink KMzack



    Assalamualaikum wbt...ok kengkawan..aku nak buat amal jariah sket...nak kongsi kepada kengkawan yg layan software KMzack yang baru dilancarkan.

    Kat bawah ni ada 3663 Database yg boleh kengkawan sedut..saya baru sedut dari scrapebox...selamat beramal


    p/s : sesiapa nak sedekahkah DB masing2, boleh update kat sini..enjoy...

    UPDATE :

    dari bro Abedin

    Quote Originally Posted by abedin View Post
    691 db..
    drp 1K++, 691 sukses..
    file dlm format .txt
    Enjoy!
    DONLOD SINI
    Quote Originally Posted by abedin View Post
    bro, amik ni..
    DONLOD SINI
    db aku collect smlm nyer..
    ade 1K++..
    aku da save file .dat
    enjoy!
    Last edited by habiburrahman; 12-07-2010 at 03:56 PM. Reason: update DB

  2. The Following 11 Users Say Thank You to habiburrahman For This Useful Post:

    abedin (12-05-2010), fathaz (12-08-2010), maliq (12-07-2010), MJais (07-13-2011), MyIkhtiar (03-17-2011), napieda (12-04-2010), nizam919 (03-08-2011), paklong (12-04-2010), uda3 (05-21-2011), wmr5439 (02-26-2011), zattara (12-10-2010)

  3. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  4. #2
    WC Premium paklong's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Samudera
    Posts
    4,273
    Thanks
    519
    Thanked 181 Times in 141 Posts

    Default

    thanks bro .....................

  5. #3
    Normal Member habiburrahman's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    622
    Thanks
    50
    Thanked 34 Times in 17 Posts

    Default

    paklong try la..saya tak try g...apa orang kata, baru kuar dari ladang anggur? tak tahu berapa % kejayaan postingnya...
    kalau ada kekurangan, hope bagitau ye..nanti saya akan cuba improve balik kekurangan tersebut..

    p/s : bro Abedin ada berjuta2 DB..minta dia share juga kat sini

  6. #4
    WC Premium paklong's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Samudera
    Posts
    4,273
    Thanks
    519
    Thanked 181 Times in 141 Posts

    Default

    belum mula lagi, masih kat kampung lagi

  7. #5
    Normal Member habiburrahman's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    622
    Thanks
    50
    Thanked 34 Times in 17 Posts

    Default

    hmm...tgh test...mcm kena ada yg perlu diperbaiki lagi....

  8. #6
    Normal Member habiburrahman's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    622
    Thanks
    50
    Thanked 34 Times in 17 Posts

    Default

    yes...baru 5 ketul berjaya posting...takpa2..ada 3k lagi...try sampai habis

  9. #7
    WC Premium
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    KL
    Posts
    1,068
    Thanks
    46
    Thanked 48 Times in 30 Posts

    Default

    wah.. tima kasih.. sat lagi aku test..

  10. #8
    Normal Member abedin's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    klate-jepun
    Posts
    752
    Thanks
    81
    Thanked 37 Times in 29 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by habiburrahman View Post
    paklong try la..saya tak try g...apa orang kata, baru kuar dari ladang anggur? tak tahu berapa % kejayaan postingnya...
    kalau ada kekurangan, hope bagitau ye..nanti saya akan cuba improve balik kekurangan tersebut..

    p/s : bro Abedin ada berjuta2 DB..minta dia share juga kat sini
    yer la ko!
    <blink>★★★</blink>Tudung Labuh Bidang 50 dan 60<blink>★★★</blink>

    Lagi Menarik Sini

  11. #9
    Normal Member habiburrahman's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    622
    Thanks
    50
    Thanked 34 Times in 17 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by abedin View Post
    yer la ko!
    org kedekut selalu rugi

  12. #10
    Normal Member habiburrahman's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    622
    Thanks
    50
    Thanked 34 Times in 17 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by napieda View Post
    wah.. tima kasih.. sat lagi aku test..
    ada banyak lagi link yg perlu diperbaiki..

    p/s: kan best kalau bro abedin buat amal sekali

Page 1 of 13 1234511 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 76
    Last Post: 11-03-2013, 03:23 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 06-22-2011, 01:37 PM
  3. Replies: 123
    Last Post: 06-18-2011, 06:45 AM
  4. Murah X3 Software Backlink 100 000 visitor per month
    By onlineisrock in forum Perniagaan Internet
    Replies: 1
    Last Post: 04-16-2010, 02:58 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •