Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24
  1. #1
    WC Premium KMZack's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    KLIA
    Posts
    3,918
    Thanks
    221
    Thanked 355 Times in 184 Posts

    Default Software-Software Impian yang diperlukan Untuk Buat IM



    Salam/hi

    Untuk Membantu proses kita buat "internet marketing" kita perlukan software betul tak?

    So apakah software-software yang anda impikan....

    Contoh software yang saya impikan:

    Saya impikan software yang boleh buat laman web page adsense secara automatik
    Saya impikan software untuk buat keyword research secara auotmatik
    anda pulak bagaimana?

    Apakah jenis software atau fungsi software impian anda
    NOW AVAILABLE FOR U : >> TO Buy YouTube Views & Retention YouTube Views

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Active Member zakeri's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    University of Washington Seattle
    Posts
    4,833
    Thanks
    247
    Thanked 113 Times in 81 Posts

    Default

    software yg boleh mengomen secara automatic....... ehhhhhhh, macam pernah baca, tapi dimana yaaaaaa....


  4. #3
    WC Premium Imabiz's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    http://www.pakarbuatblog.com
    Posts
    13,461
    Thanks
    220
    Thanked 261 Times in 189 Posts

    Default

    imabiz perlukan satu software translator yang macam google... tapi google masih bertabur lagi ayat die... kalau boleh nak yang translator istilah IM dan tersusun rapi... senang nak convert ebook plr dan jual.. hehe... lepas tue senang nak paham ebook tue punyer kandungan... imabiz dahla fail BI...

  5. #4
    Normal Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    185
    Thanks
    8
    Thanked 10 Times in 8 Posts

    Default

    Aku pulak nak software yang boleh jadikan web/blog kita berada pada top rangking google tanpa buat SEO mcm backlink, komen, signature dsb. Ni kira mcm main magic. Contohnya doorway page software ke...hehehe... Dah ada yg mudah nak dipermudahkan lagi...
    Nak jugak software yg mcm bro katakan..keyword research mcm Market Samurai. Boleh guna utk cr niche dgn HPK.
    Last edited by wangonline; 12-01-2010 at 03:15 PM.

  6. #5
    WC Premium paklong's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Samudera
    Posts
    4,274
    Thanks
    519
    Thanked 143 Times in 128 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by wangonline View Post
    Aku pulak nak software yang boleh jadikan web/blog kita berada pada top rangking google tanpa buat SEO mcm backlink, komen, signature dsb. Ni kira mcm main magic. Contohnya doorway page software ke...hehehe... Dah ada yg mudah nak dipermudahkan lagi...
    Nak jugak software yg mcm bro katakan..keyword research mcm Market Samurai. Boleh guna utk cr niche dgn HPK.
    Guna SEOpressor ............ tapi kena pilih keyword yang low compete

  7. #6
    WC Premium 7FiguresGuy's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    717
    Thanks
    128
    Thanked 26 Times in 19 Posts

    Default

    SEO software.................

  8. #7
    Moderator faezil's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    6,941
    Thanks
    305
    Thanked 408 Times in 312 Posts

    Default

    software impian utk IM ?

    dah tentulah software yang mempunyai satu button, di mana hanya klik sekali sahaja... duit masuk setiap hari dalam akaun bank.

    Mesti ramai cari software macam ni kan... cuma malu2 nak mengaku je...

    jika tidak, masakan ada yang taknak pandang affiliate, ebook, ebay,clickbank... tapi boleh pulak terliur dengan mende2 pelik pendapatan panas la... pendapatan 2 kali la... RM10 saje la... RM20 saje la...

    oklah..... software yang aku impikan adalah software yang boleh manage jualan.

    • one-click-system apabila ada jualan
    • boleh semak jumlah keuntungan
    • boleh kira harga jual sesuatu produk
    Last edited by faezil; 12-02-2010 at 05:21 PM.
    Wall-Ads TV ingin mencari 'tukang share' iklan di laman social. Setiap share bernilai sehingga RM25.
    Berminat ? PM saya

  9. #8
    Normal Member amir azros's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    71
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    1. Software Jana Trafik Secara Automatik
    2. Software Jana Mailing List Cara Termudah Dan Terpantas

    Hahahah

  10. #9
    Active Member miekof's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Megat Dewa, Kedah
    Posts
    1,074
    Thanks
    39
    Thanked 24 Times in 19 Posts

    Default

    Aku mengimpikan tools yg boleh buat semuanya auto, samada dari segi website, autobacklink, autosubmit.. kira semuanya autolaa.. Sampai kereta aku pun enjine auto..huhu

  11. #10
    Normal Member farhanfirdaus89's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sebuah tempat yang permai
    Posts
    736
    Thanks
    61
    Thanked 40 Times in 32 Posts

    Default

    seperti yg dikatakan oleh faezil , software auto jana pendapatan. haha

    @ nak software yg memudahkan kerja tinggalkan komen. Bukan lah auto , tapi dgn software tu , xperlu nak pergi ke blog tu , just tinggalkan komen guna software , jimat masa loading blog.

    Contoh macam , guna Google Reader , then leh terus tinggalkan komen. Mesti bez.

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 22
    Last Post: 10-23-2011, 07:42 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 06-22-2011, 01:37 PM
  3. Sapa sini software enginnering?? Tere buat software??
    By PinguSpy in forum Sembang Umum
    Replies: 27
    Last Post: 09-26-2009, 03:03 PM
  4. ...bolehke kita buat software yang....
    By RajaKamil in forum Ada Sesiapa Yang Tahu...
    Replies: 56
    Last Post: 09-15-2008, 09:11 PM
  5. Software Apa Yang Anda Guna Untuk Buat Affiliate Program Sendiri?
    By Khalif a.k.a Cyber Boyz in forum Pembangunan Web
    Replies: 4
    Last Post: 04-18-2007, 06:50 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •