Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 38
  1. #1
    Normal Member syamila's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Terengganu
    Posts
    44
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up Dapatkan senarai email 50,000+ 100% percuma



    If you want your business to succeed you must build a mailing list -

    if you want you business to fail build no list.
    Last edited by syamila; 06-29-2009 at 02:01 PM.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    WC Premium khairilz's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Kota Bharu,Kelate.. [http://tera-biz.com]
    Posts
    2,520
    Thanks
    23
    Thanked 129 Times in 48 Posts

    Default

    rubbish...
    mailing list tu dah expired
    mailing tu dari 1000 email, hanya 1 email je yang sah
    semua maklumat palsu dan direka-reka
    saya bercakap atar dasar saya dah cuba banyak mailing list sebelum ni, saya download list tersebut dan process bounce ke semua list tersebut
    hasilnya dari 1000 email , hanya 5 atau 10 sahaja email yang sah

  4. #3
    Normal Member chaosboyzz's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Seremban
    Posts
    97
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by khairilz View Post
    rubbish...
    mailing list tu dah expired
    mailing tu dari 1000 email, hanya 1 email je yang sah
    semua maklumat palsu dan direka-reka
    saya bercakap atar dasar saya dah cuba banyak mailing list sebelum ni, saya download list tersebut dan process bounce ke semua list tersebut
    hasilnya dari 1000 email , hanya 5 atau 10 sahaja email yang sah
    erm... thunderlist tu ada bagi list email gak ke? xtau plak.. ingatkan kene bina mailing list sendiri melalui sistem affiliate die..

  5. #4
    WC Premium khairilz's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Kota Bharu,Kelate.. [http://tera-biz.com]
    Posts
    2,520
    Thanks
    23
    Thanked 129 Times in 48 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by chaosboyzz View Post
    erm... thunderlist tu ada bagi list email gak ke? xtau plak.. ingatkan kene bina mailing list sendiri melalui sistem affiliate die..
    lead atau list yang dorang bagi tu fake
    cakap je ribu2 downline kt

  6. #5
    Normal Member aswill's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    borneo
    Posts
    298
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Default

    bole caye ke ni..bukan spam?

  7. #6
    Normal Member crew's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    39
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    bende aper tu... software load email ker...
    Eat, Enjoy & Earn Money!
    Island Red Cafe | Visit Us
    Your Celebrity Cafes

  8. #7
    WC Premium mamatpenang's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    http://www.rahsiafirdaus.com
    Posts
    2,265
    Thanks
    0
    Thanked 86 Times in 41 Posts

    Default

    Nie email yang spam kot
    Komisyen Tunai RM70,000 ke akaun bank anda dengan saya call 016-4650338 atau
    lawati web saya http://www.rahsiafirdaus.com saya akan bantu dapatkan RM70,000 ke Akaun bank anda

  9. #8
    Normal Member fizex81's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    95
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 4 Posts

    Default

    Mana2 email yg dpt dr org lain dan send utk promosi affiliate tanpa kebenaran pemilik email di kira sbg SPAM. hati2 ckit

  10. #9
    Normal Member syamila's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Terengganu
    Posts
    44
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation

    Quote Originally Posted by mamatpenang View Post
    Nie email yang spam kot
    betul la tu, kebanyakan email yg masuk macam spam je...byk sgt...nasib baik sy guna email baru...just untuk langkah berjaga2...iklan dia tu mmg menarik, sy pun teringin nk cuba. Lagipun referer sy tu mmg bg ayat2 power. Tapi rupanya....hmhmhm...takpela...kalau tak cuba tak tahu...sy ni suka mencuba sesuatu yg baru...lebih baik dptkan yg berbayar...sekarang ni aweber pun kena charge us1 utk trial for one month...apa2 pun ianya berbaloi...tak de spam email...insya allah...

  11. #10
    Normal Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    61
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Dapatkan pakej 650k email list + software hantar auto + email spider + 100k email

    hanya rm50 sahaja.

    Sila bank in ke 152023180894 Maybank
    atas nama ABDUL HADI BIN AHMAD
    email saya duke_flava@yahoo.com
    E-BIOGREEN AMAT BERKESAN MENJIMATKAN MINYAK

    019-5960282
    http://xcallibur.blogspot.com

Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 27
    Last Post: 11-05-2011, 05:12 AM
  2. Kuasa Mailing List
    By khairilz in forum Teknik Pemasaran Internet
    Replies: 151
    Last Post: 02-13-2010, 06:41 AM
  3. Tahukah Anda Fakta Ini? --> Senarai Email = Duit $$$$
    By syamila in forum Perniagaan Internet
    Replies: 18
    Last Post: 06-28-2009, 05:37 PM
  4. Ebook Percuma Berkualiti Rahsia Email Marketing
    By kallam in forum WTS : Pengiklanan & Pemasaran
    Replies: 6
    Last Post: 06-10-2009, 12:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •